Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

Lokna666 piše:
23 Jan 2022, 21:59
I ja BiH voljela da objasni neko ako zna kako gledamo godine ulaska u brak.

A zanima me i da li neko zna šta može da donese stelijum planeta u Strijelcu, pošto imam po 3 u 7 i 8 kući.
So, Pl,Me u 7 koja je inače u škorpiji, i Ve,Ju,Ma u 8 koja je u Strijelcu. A sve ove su planete u Strijelcu.
Pretpostavljam da u 7 znači da su bitna osobi partnerstva, odnosi i javnost. Hvala :D
Stelijum predstavlja tri ili više od tri planete u konjunkciji. Priča priču prošlosti, direktno genetsko poreklo i opisuje pretka, Dušu i ono šta je prošla. Kako postoji stelijum u 7 treba znati da stelijum slabi kada se radi o dva različita znaka. Prvo se traži vladar stelijuma u 7 što je ovde Pluton, jer Pluton dikretno vlada Škorpionom te je SUnce i Mesec pod njegovim dejstvom Priča je neke davne prošlosti stradanja porodice i ostanka tvog pretka sasvim slučajno u životu. Drugom stelijumu Jupiter je vladar pa je ovo dosta bolja priča, priča seljenja kroz prostore, kroz zemlje te nomadski način života pretka iz direktne genetike.....
Stelijumi svašta govore i objašnjavaju i treba ih posebno gledati i proučavati. Oni su cela nova nauka :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Jovana97

Poruka od Jovana97 »

Da tako i ja mislim, samo što me u mom natalu verovatno buni to sto su meni "prazne" te kuće, davno mi je rečeno da u brak ulazim sa 28, ali ja to nikako ne mogu kod sebe da vidim.
niki1980

Poruka od niki1980 »

A kad se stepeni u uporednom horoskopu poklope kao ovde na slici, sta to znaci? Da li je ovo neka konjunkcija?
Prilozi
Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg
Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg (175.21 KiB) Pregledano 2274 puta
Luna

Poruka od Luna »

Zanima me da li Andjela drzi neki vid skole astrologije? Da li uci privatno osobe koje zele da im ona prenese znanje?
I da li uopste postoji mogucnost za to? Hvala :P
DeaRea

Poruka od DeaRea »

Pozdrav, počela sam da proučavam solarni luk.

Imam pitanje, kod SL Jupitera, koliki je opseg separacionog i aplikacionog aspekta u da bi se osetio? Ili mora biti egzaktan?

Npr, primećujem da je Solar Arc Jupiter u 5oj bio egzaktan na mom natalnom suncu (vladaru 7) letos. Nisam primetila manifestaciju - čitala sam da je to šansa (npr za ugovor).
Trenutno je orbis oko 0'40".

Čitala sam da su u zavisnosti od planete orbisi drugačiji, ali nisam uspela da nadjem u kojim orbisima se osete u Solar Arc-u, osim za Veneru na jednom mestu (9 meseci aplik, 3 separ). Na nekim mestima čitam da se oseća aspekt samo kada je egzaktan, a na drugim da je osetan do godinu dana.
Takođe, sam pročitala da neki astrolozi za nas rodjene između Maja i juna dodaju još jedan ekstra stepen.

Ukoliko neko ima iskustva i znanja sa aplikacionim i separacionim asp u solarnom luku volela bih da saznam više o tome. :)
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Andjela Kostic piše:
24 Jan 2022, 09:46
Lokna666 piše:

A zanima me i da li neko zna šta može da donese stelijum planeta u Strijelcu, pošto imam po 3 u 7 i 8 kući.
So, Pl,Me u 7 koja je inače u škorpiji, i Ve,Ju,Ma u 8 koja je u Strijelcu. A sve ove su planete u Strijelcu.
Pretpostavljam da u 7 znači da su bitna osobi partnerstva, odnosi i javnost. Hvala :D
Stelijum predstavlja tri ili više od tri planete u konjunkciji. Priča priču prošlosti, direktno genetsko poreklo i opisuje pretka, Dušu i ono šta je prošla. Kako postoji stelijum u 7 treba znati da stelijum slabi kada se radi o dva različita znaka. Prvo se traži vladar stelijuma u 7 što je ovde Pluton, jer Pluton dikretno vlada Škorpionom te je SUnce i Mesec pod njegovim dejstvom Priča je neke davne prošlosti stradanja porodice i ostanka tvog pretka sasvim slučajno u životu. Drugom stelijumu Jupiter je vladar pa je ovo dosta bolja priča, priča seljenja kroz prostore, kroz zemlje te nomadski način života pretka iz direktne genetike.....
Stelijumi svašta govore i objašnjavaju i treba ih posebno gledati i proučavati. Oni su cela nova nauka :)
Jako interesantno, hvala puno! 🤩
Nisam mnogo našla o njima, a vidjela sam i mišljenja da donese otežanja u kućama gdje se nalaze. Ali pošto su u Strijelcu a Strijelac sam i znak, gledaću to ipak sa vedrije strane. :D
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Jovana97 piše:
24 Jan 2022, 14:36
Da tako i ja mislim, samo što me u mom natalu verovatno buni to sto su meni "prazne" te kuće, davno mi je rečeno da u brak ulazim sa 28, ali ja to nikako ne mogu kod sebe da vidim.
Ne BiH znala kako se određuje tačan broj godina ulaska, ali ako ti je prazna kuća obrati pažnju na aspekte.
Moj Mars vladar 7 je u kvadratu sa Saturnom što mi govori da treba prvo da sazrim dosta pa tek onda uđem u brak, tako da najranije je moguće oko Saturnovog povratka pa nadalje, iako mi je Merkur u 7 npr. Tako je to shvatam. :mrgreen:
E sada pošto mi je tu u Sunce a u sextilu sa Uranom, još i vladar 5 u 7 ,mogla BiH se ipak naglo udati zaslijepljena ljubavlju iako još možda nisam naučila te Saturnove lekcije. Nadam se da neće biti tako.
niki1980

Poruka od niki1980 »

Mene buni sto imam stelijum u 6. kuci i vazne planete ovde, pa jos i u Devici. Svuda pise da je to red, rad disciplina i sl, a mene celog zivota neko drugi izdrzava. Nisam ni ambiciozna. Mnoge me stvari zainetrresuju, ali ni jedna dovoljno da bih se njom bavila ceo zivot. Osecam se po tom pitanju izgubljeno i beskorisno. Da me mama nije prevarila za datum rodjenja? :mrgreen:
Prilozi
astro_w2gw_nina.52943.209877.png
astro_w2gw_nina.52943.209877.png (42.43 KiB) Pregledano 2256 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Luna piše:
25 Jan 2022, 02:19
Zanima me da li Andjela drzi neki vid skole astrologije? Da li uci privatno osobe koje zele da im ona prenese znanje?
I da li uopste postoji mogucnost za to? Hvala :P
Na žalost, ne jer ni forum ne održavam kako treba a za sajt da ne govorimo :)
NIsam napisala tekst ne znam koliko od ličnih i poslovnih obaveza.
Ipak, uvek preporučim moju mentorku. Od nje sam skoro sve naučila. Ona se zove Aleksandra Ralić i radi u sopstvenoj školi Corona (korona nije samo korona nego naziv za Corona borealis sazvežđe što je kruna:)), ko stvarno hoće da nauči ide kod nje.
Što se tiče studiranja astrologije što svima toplo preporučujem jer sami sebi najbolje možete pomoći, upišite Kepler Institut za astrološka istraživanja i edukaciju. Odlični su materijali, svaka godina je za sebe, ali je preskupo te ako ste za varijantu da samo naučite Aleksandra Ralić je pravi izbor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
25 Jan 2022, 16:02
Andjela Kostic piše:
24 Jan 2022, 09:46
Lokna666 piše:

Jako interesantno, hvala puno! 🤩
Nisam mnogo našla o njima, a vidjela sam i mišljenja da donese otežanja u kućama gdje se nalaze. Ali pošto su u Strijelcu a Strijelac sam i znak, gledaću to ipak sa vedrije strane. :D
NIje tačno da donose otežanja draga. To je samo stvar percepcije i aspekata koje stelijum pravi. Svaka karta je ponaosob i treba je tako gledati
Pošalji Odgovor