Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Mvs2905

Re: Posao

Poruka od Mvs2905 »

Anđela samo da ti kažem da nekoliko dana od tvog odgovora sam išla na razgovor za posao i počela sam da radim. Svaka čast. 😊 Za sad sve deluje okej, u pitanju je prodaja satova i nakita u jednoj radnji. E sad videćemo za dalje. 😃
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

BRAVO DEVOJKE!:) :D

Javljajte se slobodno:) baš ste me obradovale:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela, kako se analizira posao u inostranstvu?
Da li se inostranstvo posmatra sve što je van mjesta rođenja, ili mjesta trenutne lokacije?
Gledam sebi za posao u HR, poslala sam dokumentaciju, plus imam još jednu ponudu za pomoć prijateljice za istu lokaciju, drugi posao.
Da li je to 9.polje? Trebam isto povezati sa 10.-im?

Hvala ☀️☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Labella,
da bi analizirala natal vezano za poslove u inostranstvu prvo gledaš da li je jača 4. ili 9. kuća i koja je bolje vezana sa 2., 6., i 10. kućom. Ako je to deveta imaš veće šanse u inostranstvu što ne znači da nećeš imati i ako je 4. ali je manja verovatnoća. Onda se gleda solar, pa progresije, direkcija pa sekundarna pa onda tranziti. Sve se mora gledati naročito ako je period u pitanju. Na kraju gledaš diurnal za dan kad očekuješ poziv za posao
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
08 Nov 2021, 11:17
Draga Labella,
da bi analizirala natal vezano za poslove u inostranstvu prvo gledaš da li je jača 4. ili 9. kuća i koja je bolje vezana sa 2., 6., i 10. kućom. Ako je to deveta imaš veće šanse u inostranstvu što ne znači da nećeš imati i ako je 4. ali je manja verovatnoća. Onda se gleda solar, pa progresije, direkcija pa sekundarna pa onda tranziti. Sve se mora gledati naročito ako je period u pitanju. Na kraju gledaš diurnal za dan kad očekuješ poziv za posao
Hvala, a intetesantno imam konjukciju vladara 4. i 9. polja. A 10.polje je povezano sa 9.poljem.

Hvala Andjela 😊♥️♥️
Stefan

Poruka od Stefan »

Šta znači imati Jupiter u 10 kući?
Da li je to dobro ili loše?
Pošto je tu prirodno egzaltiran Saturn,a on predstavlja skupljanje,disciplinu,sporo napredovanje u materijalnom smislu kroz težak rad,a Jupiter širenje i ekspanziju.
Pa su ova dva diva na neki način u opozitu.
Da li imati Jupitera u 10 kući možda znači imati smisao za biznis i uz pomoć praktičnog uma i discipline napredak u karijeri,tj.postepeno uvećavanje kapitala kroz veliku žrtvu i trud?
Možeš li malo zaviriti kod mene što se toga tiče?
Ti Anđela znaš da smo mi Strelčevi treće dekade dosta prizemniji i ozbiljniji od prve i druge,{pošto trećom dekadom Strelca vlada Saturn} _i da nam je i materijalno napredovanje jako bitno!
Pozdrav Anđo,očekujem samo jake i konkretne odgovore!
Stefan Tomić Užice 17.12.1998. 16:10
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
25 Nov 2021, 17:18
Šta znači imati Jupiter u 10 kući?
Da li je to dobro ili loše?
Pošto je tu prirodno egzaltiran Saturn,a on predstavlja skupljanje,disciplinu,sporo napredovanje u materijalnom smislu kroz težak rad,a Jupiter širenje i ekspanziju.
Pa su ova dva diva na neki način u opozitu.
Da li imati Jupitera u 10 kući možda znači imati smisao za biznis i uz pomoć praktičnog uma i discipline napredak u karijeri,tj.postepeno uvećavanje kapitala kroz veliku žrtvu i trud?
Možeš li malo zaviriti kod mene što se toga tiče?
Ti Anđela znaš da smo mi Strelčevi treće dekade dosta prizemniji i ozbiljniji od prve i druge,{pošto trećom dekadom Strelca vlada Saturn} _i da nam je i materijalno napredovanje jako bitno!
Pozdrav Anđo,očekujem samo jake i konkretne odgovore!
Stefan Tomić Užice 17.12.1998. 16:10
StefanWRIGC3.JPG
StefanWRIGC3.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1569 puta
Svaki se Jupiter u desetoj kući razlikuje Stefane. Zavisi kako je pozicioniran. Ipak, Jupiter je benefična planeta i svakako će doneti uvećanje tamo gde se nalazi. Međutim, kada je aflikovan, osoba će više raditi a manje zarađivati, tačnije odnos rada i stečenog novca neće biti isti, ali će svakako imati opciju da stiče mnogo više u odnosu na prosek. I jeste, kod tebe će to ići uz veliko odricanje, trud i rad (Jupiter kvadrat Sunce) te će ti čak i nadređeni uzimati rezultate. Neka te to ne brine. Ovde je bitno samo da istraješ i što više znanja skupiš, stalno se edukuješ jer bez Jupitera u Ribama se ne može lako odnosno piše da ćeš biti jedan deo karijere skoro pa nezamenjiv na poslu. Obzirom da si mlad, ovde će karijera generalno ići uzlazno. Ono što je moguć problem jeste promena u strukturi posla i to od jedne vrste do sasvim druge vrste posla početkom sredine karijere što će te onako malo više iscimati ali popularnost okoline neće izostati. Gledaj da se plasiraš u poslovima vezanim za podučavanje, ili u poslovima sa inostranstvom.
Malina 1108

Poruka od Malina 1108 »

Draga i postovana Andjela hvala na odgovoru u vezi ljubavi.
Htela bih ovom prilikom da Vas zamolim za jedno pitanje u vezi mog posla. Naime, radim u dve seoske osnovne skole kao Pedagog vec pet godina, na odredjene vreme. Hocu li i kada dobiti resenje za stalni radni odnos? Ili hocu li dobiti posao u neki veci grad jer to mi je zelja od kako sam pocela da radim da predjem u vecu gradsku sredinu? Unapred hvala i srdacan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malina 1108 piše:
01 Dec 2021, 22:44
Draga i postovana Andjela hvala na odgovoru u vezi ljubavi.
Htela bih ovom prilikom da Vas zamolim za jedno pitanje u vezi mog posla. Naime, radim u dve seoske osnovne skole kao Pedagog vec pet godina, na odredjene vreme. Hocu li i kada dobiti resenje za stalni radni odnos? Ili hocu li dobiti posao u neki veci grad jer to mi je zelja od kako sam pocela da radim da predjem u vecu gradsku sredinu? Unapred hvala i srdacan pozdrav
Marina1108WRIGC1.JPG
Marina1108WRIGC1.JPG (39.68 KiB) Pregledano 1553 puta
Draga moja,
iz natala itekako ima tendencija da dobiješ stalni posao ali ne znam koliko ćeš ti, koja si ipak na neki način profinjena i produhovljena osoba naći sreće i na stalnom zaposlenju. Moj ti je savet (Vodolija na zenitu, Satrun blizu) da pokušaš da napraviš neki online posao, u smislu da radiš svoj posao tako. Mislim da ti ti i to mnogo značilo. U gradsku sredinu ćeš svakako preći i to da znaš :)
Dragana94

Poruka od Dragana94 »

Draga Anđela, čitam neko vreme forum a sada bih volela da čujem ako imaš neki savet za mene po pitanju posla. Trenutno vrlo ozbiljno razmišljam o promeni posla zbog velikog svakodnevnog stresa i međuljudskih odnosa iako radim posao koji sam nekad jako želela.. Da li možda imaš neki savet po pitanju karijere ili neki savet koji tip posla bi najviše odgovarao mom senzibilitetu. Rođena sam 20.05.1994 u 3:10 posle ponoći u Beogradu
Pošalji Odgovor