Posao

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Posao

Poruka od the_sacrament »

Aha, a ti to ne bi mogla da mi odradis, ne ? :)
Dora

Poruka od Dora »

Draga Anđela ja sam već živela u inostranstvu tri godine i doživela teškoće u Švedskoj ..da li je onda drugi odlazak bolji?
23.06.1999 11:15 Podgorica
Hvala
jaslica

Poruka od jaslica »

Draga Andjela, hvala sto postoji neko kao vi.

Da li mozete da mi kazete nesto vise vezano za moj posao trenutno. Naime, radim u velikoj firmi na mestu zamenika rukovodioca. Rukovodilac je pre par dana dao otkaz iznenada. Mene zanima, da li ce mi biti ponudjeno to radno mesto ili ne, ako hoce da li je pametno da prihvatim i kako cu se snaci u toj ulozi.

Rodjena sam 29.07.1988 , Uzice. ;)

Puno pozdrava i svako dobro. ;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

the_sacrament piše:
14 Dec 2021, 10:50
Naravno da mogu. Ja sam profesionalni astrolog. Potrebno je kontaktirati me viberom
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dora piše:
16 Dec 2021, 10:36
Draga Anđela ja sam već živela u inostranstvu tri godine i doživela teškoće u Švedskoj ..da li je onda drugi odlazak bolji?
23.06.1999 11:15 Podgorica
Hvala
Draga Dora,
teškoće u inostranstvu se samo uopšteno vide iz natala. Hoće li npr biti inostranstva i kolike teškoće govori nam godišnji horoskop na žalost, mnogo više nego životni. Ipak, od tipa zemlje zavisi opšta okolnost života tamo, pa tek kad imaš zemlju može se pogledati opšta tendencija za tu zemlju, a opet, u skladu sa prirodom kuća inostranstva. Zato je najbolje raditi godišnji
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

jaslica piše:
16 Dec 2021, 12:24
Draga Andjela, hvala sto postoji neko kao vi.

Da li mozete da mi kazete nesto vise vezano za moj posao trenutno. Naime, radim u velikoj firmi na mestu zamenika rukovodioca. Rukovodilac je pre par dana dao otkaz iznenada. Mene zanima, da li ce mi biti ponudjeno to radno mesto ili ne, ako hoce da li je pametno da prihvatim i kako cu se snaci u toj ulozi.

Rodjena sam 29.07.1988 , Uzice. ;)

Puno pozdrava i svako dobro. ;)
Draga, i tebe molim da pročitaš malo forum. Takva pitanja ovde nemaju odgovora jer su komplikovana bez detaljno odrađenog godišnjeg horoskopa :(. Pride, astrologija ti može reći "pozitivniji period za posao" ili "manje pozitivan" nikako hoće li ili ne biti ponuda baš tog radnog mesta niti te iko sme savetovati šta trebaš a šta ne da prihvatiš. Astrologija ti samo treba pomoći i dati ti smernice na moju veliku žalost. Takođe, pokušavajući da otvorim samo natal upravo kapiram da nisi stavila ni vreme rođenja
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2021, 08:11
the_sacrament piše:
14 Dec 2021, 10:50
Naravno da mogu. Ja sam profesionalni astrolog. Potrebno je kontaktirati me viberom
Draga, hvala ti. Koja je cijena tumacenja natalne karte?

Za sve ovakve informacije na sajtu www.astrolog.rs postoji telefon, pa na viber piši a postoji i mail pa slobodno tamo pitaj. Forum je otvorenog tipa, dobrovoljan, nema reklama :)
Labella

Poruka od Labella »

Andjela, kako da sebi analiziram tranzite za novi posao koji planiram početi raditi u 3em mjesecu, odnosno, do tad urediti papirologiju u HR? Da li gledam 2 i 6 polja? Trenutno su mi Saturn i Jupiter u 2 polju.

Hvala ☺️☀️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
18 Jan 2022, 10:45
Andjela, kako da sebi analiziram tranzite za novi posao koji planiram početi raditi u 3em mjesecu, odnosno, do tad urediti papirologiju u HR? Da li gledam 2 i 6 polja? Trenutno su mi Saturn i Jupiter u 2 polju.

Hvala ☺️☀️
Draga Labella, ovde se mora krenuti sve detaljno. Solar, pa direkcija pa progresija pa tranzit do diurnalnog nivoa odnosno samog toga nedelje kada se treba početi raditi. Najbitnije će biti "krupne" slike odnosno onoga što pokaže solar ali u tvom slučaju i direkcija i progresija jer ti je Mesec i Asc pod direkcijom a SUnce pod progresijom. Krajem maja i početkom juna dešavaće se nešto na poslu, možda neko proširenje i slično jer će ti tada Saturn preći preko Meseca te ćeš imati više posla, osećati zamor. Jupiter ti je već prešao preko Meseca i tu doneo verovatno dobrobit, sreću vezanu za posao. Ovo je vrlo površno tumačenje jer ja nisam radila sve prethodne tehnike te me nemoj držati za reč molim te. U svvakom slučaju prolaz Saturna kroz dva treba tumačiti samo kao susretanje sva većom količinom obaveza nikako odmah nešto katastrofalno ružno ili teško
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
21 Jan 2022, 19:10
Labella piše:
18 Jan 2022, 10:45

Hvala ☺️☀️
Draga Labella, ovde se mora krenuti sve detaljno. Solar, pa direkcija pa progresija pa tranzit do diurnalnog nivoa odnosno samog toga nedelje kada se treba početi raditi. Najbitnije će biti "krupne" slike odnosno onoga što pokaže solar ali u tvom slučaju i direkcija i progresija jer ti je Mesec i Asc pod direkcijom a SUnce pod progresijom. Krajem maja i početkom juna dešavaće se nešto na poslu, možda neko proširenje i slično jer će ti tada Saturn preći preko Meseca te ćeš imati više posla, osećati zamor. Jupiter ti je već prešao preko Meseca i tu doneo verovatno dobrobit, sreću vezanu za posao. Ovo je vrlo površno tumačenje jer ja nisam radila sve prethodne tehnike te me nemoj držati za reč molim te. U svvakom slučaju prolaz Saturna kroz dva treba tumačiti samo kao susretanje sva većom količinom obaveza nikako odmah nešto katastrofalno ružno ili teško
Draga Andjela, sa obavezama sam oduvijek dobro organizirana, a ako je to indikator sa Saturnom u 2.polju, nadam se da je to dobar znak u vezi posla ( ne radim 3 godine). Sa trenutne lokacije moram preći granicu do popovine marta (papirologija). Nadam se da ču uskoro dobiti dobar odgovor, iscrpljujuće je, traje jako dugo.

Hvala ☺️☀️
Pošalji Odgovor