Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Selidbe

Poruka od Andjela Kostic »

Itekako bih imala odgovora nakon petogodišnjih studija veruj mi. Uglavnom smo sve te horoskope detaljno analizirali na nastavi. Samo što to zahteva ogromno vreme koje ja nemam. Bilio kako bilo, pokušala sam ti samo pomoći, pa sad, tumači astrologiju kako ti volja. Ps: sinastruja je samo peti deo uporednih horoskopa i kao takva, osmišljena u vreme Ptolomeja, po malo zastarela. Zato se buniš. Pozdrav i sve ti najbolje želim :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Andjela Kostic piše:
11 Jun 2021, 13:32
Itekako bih imala odgovora nakon petogodišnjih studija veruj mi. Uglavnom smo sve te horoskope detaljno analizirali na nastavi. Samo što to zahteva ogromno vreme koje ja nemam. Bilio kako bilo, pokušala sam ti samo pomoći, pa sad, tumači astrologiju kako ti volja. Ps: sinastruja je samo peti deo uporednih horoskopa i kao takva, osmišljena u vreme Ptolomeja, po malo zastarela. Zato se buniš. Pozdrav i sve ti najbolje želim :)
Hehe, ne bunim se ni najmanje, nego sam po prirodi temeljit i odgovoran i volim da obrazlozim na jasan i argumentovan nacin zasto raspolazem odredjenim stavovima.

I sinastrija se sastoji od odnosa medjusobnih aspekata izmedju planeta , kuca, znakova, temperamenata itd, pa i u njoj vlada astroloska simbolika, i ne vidim razloga da joj se daje manji znacaj :)Tj citava astroloska literatura daje veliki znacas sinastriji ;)
Eto probaj da nadjes neku strolosku poveznicu u sinastriji izmedju glumice, naseg Ex Ju porijekla Mile Jovovic i njenog muza Paula W.S Andersona . Mila rodjena 17.12. 1975, ascedent joj na pocetku Raka , ( Sunce Strijelac, Mars i Mjesec Blizanac, Venera Skorpija), PAul 4. mart 1965 ( Ascedent ne znam, Sunce, Mjesec , Merkur, Venera , Saturn Ribe, Mars Djevica). znaci ona sva u Strijelcu i Blizancu, a on sav u Ribama i Djevici, pa kako, sve sami kvadrati?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne mogu stvarno. Naročito zato što znam da njenog tačnog vremena rođenja nema.:) uživaj ti u svom Univerzumu:). Pored toga, pogledaj Milin horoskop na nekom drugom sajtu....neće biti taj Asc. A na trećem će biti treći. Jer proizvoljno daju horoskope. Ne iz pravih podataka
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

E a za kvadrate da napišem da bi drugi znali: ako je sinastrija loša to ne znači ništa. Gledaju se opšti aspekti posebno, prvo sunca, pa meseci pa venere a nakon toga tačna tačka ascendenta obe osobe ( što na sajtovima uglavnom nije tačno dato) a zatim tek horoskopi odnosa po tri različite tehnike i tek onda sinastrija koja je jaaako popularna kod ljudi koji se nisu astrološki školovali. Kvadrat je napet aspekt ali zavisi šta je u kvadratima....koje planete pride vladari petih i sedmih kuća.
Praksa je takođe pokazala da dupli uporedni aspekti imaju drugačiji značaj u odnosu na obične. Ako učite uporedne odnose krenite od analiza svakog horoskopa ponaosob. Biće mnogo lakše sagledsti mane i vrline jednog i mane i vrline drugog partnera i napraviti mogučnost balansa u procentima
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Andjela Kostic piše:
11 Jun 2021, 18:28
Ne mogu stvarno. Naročito zato što znam da njenog tačnog vremena rođenja nema.:) uživaj ti u svom Univerzumu:). Pored toga, pogledaj Milin horoskop na nekom drugom sajtu....neće biti taj Asc. A na trećem će biti treći. Jer proizvoljno daju horoskope. Ne iz pravih podataka
Mili Jovovic je pored karte naglasena vrijednost( Reliability) A, sto znaci da je ascedent 100 % tacan, i da je astrolog koji je unio podatke imao pouzdane podatke, vjerovatno rodni list i vrijeme rodjenja,a ascedent joj je na 1 stepenu Raka.

Inace sa partnerom ima obostrane kvadrate Sunca pa obostrane kcvadrate Sunca i Mjeseca, obostrane kvadrate MArseva i Mjeseca, kvadrate obostrane Sunca i Marsa, kvadrat Sunca i Merkura itd , ali sam primjetio na citavom nizu primjera, naizgled neskladnih sinastrija, da su kvadrati planeta u promjenjivim znakovima vise stimulitrajuci nego koceci, jer proizvode tu intelektualnu zainteresiranost jednog partnera na osnovu drugog, bas zato sto takav odnos ne moze da preraste u dosadu, tj uvijek je pun mentalnog naboja ;) Dok su npr kvadrati planeta u fixnim znakovima, daleko tezi, jer se planete u fixnim znakovima teze prilagodjavaju.
Lina

Poruka od Lina »

Zanimljivo je za citananje ovdje...
Iako, ne bas zivahno kad je interakcija medj dvoje ljudi samo....
Steta....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina kakvo bi pitanje ti postavila? Interakcija je bila takva i ja se izvinjavam, jer niko drugi nije interagovao:)
Mery

Poruka od Mery »

moze li neko da odgovori 4 u streclu,vladar jupiter u 9 u biku imam ,12 u lav ,3 u skorpiji ima li zivot u inostranstvo? :)
Lina

Poruka od Lina »

Andjela Kostic piše:
12 Jun 2021, 12:29
Lina kakvo bi pitanje ti postavila? Interakcija je bila takva i ja se izvinjavam, jer niko drugi nije interagovao:)
Uh....gotovo sam i zaboravila bila....nego vidim raspisi ovdje do u nesvijest :lol:

Ma mene je do inozemstva, promjena okoline dal' kroz emotivnu vezu, dal' kroz posao......vezano za to sam se interesovala,posto godine prodjose i prolazi vrijeme brzinski...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mery piše:
14 Jun 2021, 23:09
moze li neko da odgovori 4 u streclu,vladar jupiter u 9 u biku imam ,12 u lav ,3 u skorpiji ima li zivot u inostranstvo? :)
Stavi podatke, to je jedini način :)
Pošalji Odgovor