Draga Anđela, hvala, a nisam se sjetila da može biti, odnosno, jeste presudna specifičnost postavki natalne ili uporednog.Andjela Kostic piše: ↑01 Jun 2021, 10:52Draga Labella,
sve zavisi od situacije do situacije. Ako su u minornim aspektima neke bitne planete osobi onda da, ali je jačina ovog aspekta dosta manja nego drugih. Onda je pitanje da li je uporedni odnos ili natalni horoskop?
Astrologija
Re: Minorni aspekti, da li su uvijek navažni?
-
Dragonstonex
Re: Astrologija
Pozdrav Andjela
Zanima me kako cu uspeti i snaci se posle studija sto se posla tice i kada me sleduje emotivna veza pa i brak. Hvala
29.09.1995 6.30ujutru Kos. Mitrovica
Zanima me kako cu uspeti i snaci se posle studija sto se posla tice i kada me sleduje emotivna veza pa i brak. Hvala
Poštovana Anđela,
Interesuje me ljubav.
07.01.1989. Beograd u 10:10h
Unapred hvala
Interesuje me ljubav.
07.01.1989. Beograd u 10:10h
Unapred hvala
Zdravo.
Rodjena sam 29. 09. 1992. u Cupriji.
22:35h
Nesto me u zadnje vreme privlaci sve vezano za astrologiju i horoskop, pa tako trazeci na googlu, naidjem na ovaj forum. Ako mi mozete reci nesto vezano za posao, zdravlje, ljubav.
Hvala vam
Rodjena sam 29. 09. 1992. u Cupriji.
22:35h
Nesto me u zadnje vreme privlaci sve vezano za astrologiju i horoskop, pa tako trazeci na googlu, naidjem na ovaj forum. Ako mi mozete reci nesto vezano za posao, zdravlje, ljubav.
Hvala vam
Dobar dan Andjela 
drago mi je da sam dosla ovde preporucili su vas
a i mogu naravno uciti uz vas forum astrologiju.
Imam pitanje oko svog natala sta mislite ukratkoo . Da opisem sebe udata sam imam dete , ali nije bilo vencanja ni opstinskog ni crkvenog 10 godina smo u braku tj. Zajednici. Najvise me zanima karijera posao da li cu uspeti na tom polju kad mogu ocekivati da krene nesto konkretno? Bavim se dosta i kreativnoscu to mi je trenutno izvor zarade pa ne znam da li da nastavim taj pravac ili cu negde raditi u nekoj kompaniji zanima me dosta marketing . Interesuje me i moj brak da li ce opstati ili se razvodim imamo dosta kriza kroz brak. Moji podaci su 14. 05. 1986 u Nisu 12:00 h
Dostavljam i svoju natalnu koristicu sistem (equal) raspored kuca.

Imam pitanje oko svog natala sta mislite ukratkoo . Da opisem sebe udata sam imam dete , ali nije bilo vencanja ni opstinskog ni crkvenog 10 godina smo u braku tj. Zajednici. Najvise me zanima karijera posao da li cu uspeti na tom polju kad mogu ocekivati da krene nesto konkretno? Bavim se dosta i kreativnoscu to mi je trenutno izvor zarade pa ne znam da li da nastavim taj pravac ili cu negde raditi u nekoj kompaniji zanima me dosta marketing . Interesuje me i moj brak da li ce opstati ili se razvodim imamo dosta kriza kroz brak. Moji podaci su 14. 05. 1986 u Nisu 12:00 h

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Dragonstonex,Dragonstonex piše: ↑04 Jun 2021, 23:59Pozdrav Andjela
ovde sa poslom generano neće biti većih problema mada ti to kako ćeš se snaći posle studija ne mogu reći jer se to vidi samo iz godišnjeg horoskopa. Brak ti stoji kasnije, spajanje ljubavi sa poslom. Partner super, vredan radan, strastven i po malo ljubomoran. Ja tipujem na period između 34. i 38. godine života.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Majo86,Maja86 piše: ↑07 Jun 2021, 14:17Dobar dan Andjeladrago mi je da sam dosla ovde preporucili su vas
a i mogu naravno uciti uz vas forum astrologiju.
![]()
Nakon turbulentnog perioda sredine karijere, u vrhuncu karijere očekuju te mnogo bolje okolnosti. Međutim, ti trebaš raditi stabilne poslove u stabilnim orkuženjima a kreativnost da ostaviš za posle podne, drugi posao ili hobi. Tvoj moto treba biti: radi se za novac. Što je više novaca, nebitno šta se radi. Brak je, potpisan ili nepotpisan prikazan kritično do sedme vremenske jedinice a nakon toga, semo što više neće biti oduševljenosti brak ima veliku šansu da uspe (Saturn, podržavač braka super stoji).
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Posao: prva trećina problem sa autoritetom, nezgodan šef teške okolnosti iako ćeš ti biti dobra. Drugi deo novi početak, ali opet, kraj drugog dela karijere mogućnost nagle promene posla. Vrh karijere komplikovan.
Zdravlje: Čuvati udove, reproduktivne organe, nerve
Ljubav: Previše strasti i svađa ne valja. Beži od momaka koji te baš mnogo privlače. Treća opcija za brak dobra
Pogresno ste me shvatili ja ne ocekujem da vi izlecite moje dete i naravno da je dete vec u protikolu lecenja, vec sam vas zamolila da pogledate njegovu natalnu kartu . Nisam ocekivala proricanje sudbine vec predispozicije.Andjela Kostic piše: ↑01 Jun 2021, 08:26Draga Iliana,iliana piše: ↑01 Jun 2021, 07:00Pozdrav Andjela
Zamolila bih Vas da mi pomognete u vezi mog sina, posto ima zdravstvenih problema i neverbalan je, a najveci problemii su krenulli oko njegove pete godine, do tada je bio verbalan.
Zanima me da li ce resiti zdravstvene problemu i sto se astrologije tice kakva mu buducnost predstoji? Da li mu stoji funkcionalna buducnost?
Unapred hvala
15.05.2011. U 19:45 Krusevac
da ste pratili forum znali bi ste da na ovakva pitanja astrologija nema odgovor, jer nije sredstvo proricanja sudbine. Takođe bi ste znali da astrološka etika ne dozvoljava da roditelj zna kako će njegovo dete proći, upravo zato što se pokazalo u praksi da je to kontraproduktivno kada je dete u pitanju. Da znate šta će biti sa vašim detetom zato najbolje je da se obratite najstručnijoj ustanovi na teritoriji Evrope vezano za njegov problem, a ako je to skupo nekoj od humanitarih organizacija ili donatora. Stvar je u vašim rukama (rukama porodice i zdravstva) a ne u astrologiji na moju veliku žalost. A da mogu da pomognem ja bih, ali to astrologija ne može. Verovatno ste mislili da može zbog nestručnog, neetičkog i vrlo proračunatog korišćenja astrologije po medijima i ja vas razumem, ali vam sada kažem istinu i kako stvari stoje. Detetu želim oporavak i ozdravljenje najiskrenije i najdublje kao da sam mu majka.
U magicno iscelenje ne verujem, a vama hvala svakako na lepim zeljama.
Pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga
natalnu kartu deteta mogu gledati ali da se majci priča kako će ići tok bolesti i šta će biti sa bolešću je nemoguće astrološki a pritom je neetički. Zato sam napisala tako...
natalnu kartu deteta mogu gledati ali da se majci priča kako će ići tok bolesti i šta će biti sa bolešću je nemoguće astrološki a pritom je neetički. Zato sam napisala tako...