Draga Andjela,
Da li se gledajuci neciju natalnu kartu, bez nekih dodatnih prediktivnih tehnika, moze reci kad je otprilike period u zivotu kad je osoba zrela za sklapanje braka ili kad je "povoljan period" za tako nesto? I ukoliko moze, koji period smatras da je to u mom slucaju
(26.6.1990.,8:30h,Cetinje,Crna Gora)
I jedno veliko hvala, za sve odgovore na forumu!
Draga Andjela,
Da li se gledajuci neciju natalnu kartu, bez nekih dodatnih prediktivnih tehnika, moze reci kad je otprilike period u zivotu kad je osoba zrela za sklapanje braka ili kad je "povoljan period" za tako nesto? I ukoliko moze, koji period smatras da je to u mom slucaju
(26.6.1990.,8:30h,Cetinje,Crna Gora)
I jedno veliko hvala, za sve odgovore na forumu!
SunshineWRIGC3.JPG (41.28 KiB) Pregledano 2916 puta
Draga moja Sunshine, predikcija uvek zavisi od perioda i generalno se može reći kada je povoljan period. Obzirom da si ti element Vatre na Asc, moguće je i iz direkcija, tj natalnog horoskopa ali se to mora uzeti sa rezervom dok se ne ispita kroz druge prediktivne tehnike. U tvom slučaju mogućnosti za brak idu nakon 30. godine jer je osa čvorova tako podešena. Prva nestabilna mogućnost zbog pozicije Venere bila je oko 32. godine. Nakon toga Gledajući pozicije ličnih planeta vidi se period 34. godine. Nakon tog perioda postoji i period oko 37. godine, što je mnogo uopšteno i mora se proveravati kroz druge prediktivne tehnike ali eto, kad pogledaš kartu tako se uočava
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Postovana, zanima me pitanje ljubavi kada mi stoji ozbiljna veza ili uopste poboljanje po pitanju ljubavnog zivota. Godinama se osecam kao da sam u rupi bez dna i sve je u mojoj glavi izgubilo smisao toliko da me ne motivise nista da se pokrenem. Ne radim, studiram jos uvek.
Caos Andjela
Citala sam na sajtu ana.rs vezano za astrologiju-numerologiju i tamo se puno pise o tebi …
Htela bi da pitam za muza i mene , posto smo kratko u braku , a nije dobro.
29.01.1997. 15.35 Novi Sad
11.05.1984. 08.10 Knin - Hrvatska
Unapred hvala za odgovor!
Postovana, zanima me pitanje ljubavi kada mi stoji ozbiljna veza ili uopste poboljanje po pitanju ljubavnog zivota. Godinama se osecam kao da sam u rupi bez dna i sve je u mojoj glavi izgubilo smisao toliko da me ne motivise nista da se pokrenem. Ne radim, studiram jos uvek.
7.3.1996. 7:50, Sabac
Hvala <3
Draga, na ovakvo i slična pitanja ja zaista nemam odgovor bez odrađene konsultacije. Žao mi je
Caos Andjela
Citala sam na sajtu ana.rs vezano za astrologiju-numerologiju i tamo se puno pise o tebi …
Htela bi da pitam za muza i mene , posto smo kratko u braku , a nije dobro.
29.01.1997. 15.35 Novi Sad
11.05.1984. 08.10 Knin - Hrvatska
Unapred hvala za odgovor!
Draga Dijana,
rado bih ti pomogla ali to ne mogu bez detaljno urađenog uporednog horoskopa. Naime, svaki je odnos specifičan i pravi poseban entitet. Da bih to uradila potrebno je da otvorim sijaset prediktivnih tehnika što se radi samo u vidu konsultacije.
ono što bih ja mogla jeste da pogledam tvoje polje prvog braka iz životnog horoskopa kad bih znala jesu li tvoji podaci Novi Sad ili Knin