Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Tihana1611 piše:
21 Nov 2021, 11:28
Anđela, vidjela sam tvoj odgovor na drugoj temi, hvala još jednom što si mi opet poslala životni horoskop. :D mogu li te pitati za opis bračnog partnera? Da ponovim podatke, 16.11.1998, 16:10, Slavonska Pozega, HR
TihanaWRIGC5.JPG
TihanaWRIGC5.JPG (40.68 KiB) Pregledano 2897 puta
možeš ali to smo radile na usmenom delu do detalja a imaš i u spisu? Ti imaš masu planeta u sedmoj kući te se konkretan jasan opis partnera ne može dati lako. Recimo da je statusan, autoritativan da će imati veze sa sistemima i uniformom..to je isto ono o čemu smo pričale ako se sećaš. Brak će biti sklopljen iz ljubavi a neko bi se mogao pojaviti oko tvoje 28. godine života. Stvari sa njim mogu krenuti iz neke tajne ljubavne veze, ne mora da znači ali ga svakako u početku nećeš jasno videti, prepoznati ga da je to taj koga očekuješ. U braku su moguće mnoge promene, ne samo u odnosu već i u okolini, mestu življenja i slično
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Hvala od srca, izgubila sam taj spis, ali si me sad podsjetila 🥰❤️
Lili

Poruka od Lili »

Lili piše:
05 Sep 2021, 00:18
Andjela Kostic piše:
28 Feb 2021, 22:10
Lili piše:
28 Feb 2021, 00:28
Poštovanje Andjelka,
Nalazim se na velikoj prekretnici sto se mog braka tiče,možete li mi pomoci da razumem kuda dalje?
19.12.1972. 20.40 Sanski Most BiH
Hvala !
LiliWRIGC2.JPG
Draga Lili,
u ovom slučaju verovatne probleme imaš na polju braka koji su eskalirali baš sada jer i Jupiter i Saturn idu kroz znak Vodolije koji je tebi na vrhu sedme kuće. Sama po sebi, sa Lavom na Ascendentu bilo koji da je partner teško je uklapanje, ne kažem da si ti loša, ali prosto obično osoba sa ovakom osom želi da zadrži nivo individualizma koji je obavezno problem. Tvoj je Mesec u konjunkciji sa Saturnom što je prihvatanje obaveza i kad treba i kad ne treba, ali sve ovo u promenljivom znaku znači da imaš običaj i na pola posla da odeš, ne završiš ga. Šta god radila u životu vezano za sadašnji momenat u braku, kažem ti da će ti biti mnogo lakše kad doneseš neku odluku i presečeš a pritom više o tome ne razmišljaš ni malo. Uran ti je na žalost blizu Zenita pa se očekuju promene u životu naročito od sredine ove i u sledećoj godini. Kako god, moj ti je savet da malo sačekaš i preispitaš šta te konkretno kod muža nervira, šta je ono što on radi i da li ima načina da on to ispravi. Ako nema teorije da se ispravi, što pre doneseš odluku da to sve tako na dalje živiš u miru ili se razvedeš, ne vraćaj se više na pitanje. Očekuj promenljivost na ovom polju i narednu godinu na žalost:(
Draga Anđela,mene najviše muči njegova nestabilnost,imam osećaj da se igra sa mojim strpljenjem i osećanjima. Inače,prevara je u pitanju i on i dalje održava odnose sa tom ženom. Ja sam u mojoj glavi donela odluku ali su finansije problem. Da li se negde nazire kraj našim problemima :(
19.12.1972 Sanski Most 20.40 to je moj datum
03.10.1971 Novi Sad 15.00 mužev
Hvala još jednom !
Lili

Poruka od Lili »

Poštovanje Anđela,kod mene se stanje dosta stabilizovalo od septembra. Bili ste u pravu potpuno,bilo je potrebno da odlučim i presečem,i uopste se ne kajem.
Hvala vam mnogo na pomoći,divni ste :)
Možete li mi reči par reči o mojim aspektima na poslu,unapred se zahvaljujem !!!
Da ponovim generalije za svaki slučaj :)
19.12.1972 20:40 Sanski Most BiH
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lili piše:
25 Nov 2021, 20:14
Lili piše:
05 Sep 2021, 00:18
Andjela Kostic piše:
28 Feb 2021, 22:10

LiliWRIGC2.JPG
Draga Lili,
u ovom slučaju verovatne probleme imaš na polju braka koji su eskalirali baš sada jer i Jupiter i Saturn idu kroz znak Vodolije koji je tebi na vrhu sedme kuće. Sama po sebi, sa Lavom na Ascendentu bilo koji da je partner teško je uklapanje, ne kažem da si ti loša, ali prosto obično osoba sa ovakom osom želi da zadrži nivo individualizma koji je obavezno problem. Tvoj je Mesec u konjunkciji sa Saturnom što je prihvatanje obaveza i kad treba i kad ne treba, ali sve ovo u promenljivom znaku znači da imaš običaj i na pola posla da odeš, ne završiš ga. Šta god radila u životu vezano za sadašnji momenat u braku, kažem ti da će ti biti mnogo lakše kad doneseš neku odluku i presečeš a pritom više o tome ne razmišljaš ni malo. Uran ti je na žalost blizu Zenita pa se očekuju promene u životu naročito od sredine ove i u sledećoj godini. Kako god, moj ti je savet da malo sačekaš i preispitaš šta te konkretno kod muža nervira, šta je ono što on radi i da li ima načina da on to ispravi. Ako nema teorije da se ispravi, što pre doneseš odluku da to sve tako na dalje živiš u miru ili se razvedeš, ne vraćaj se više na pitanje. Očekuj promenljivost na ovom polju i narednu godinu na žalost:(
Draga Anđela,mene najviše muči njegova nestabilnost,imam osećaj da se igra sa mojim strpljenjem i osećanjima. Inače,prevara je u pitanju i on i dalje održava odnose sa tom ženom. Ja sam u mojoj glavi donela odluku ali su finansije problem. Da li se negde nazire kraj našim problemima :(
19.12.1972 Sanski Most 20.40 to je moj datum
03.10.1971 Novi Sad 15.00 mužev
Hvala još jednom !
Draga Lili,
na moju veliku žalost uporedni odnos je ozbiljna stvar i traži duboku analizu prvo obe karte pojedinačno, zatim analizu kroz najmanje 4 različite tehnike. To ovde ne mogu, nadam se da ćeš me razumeti. Želim ti uspeh i brzo rešenje problemima
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lili piše:
25 Nov 2021, 20:22
Poštovanje Anđela,kod mene se stanje dosta stabilizovalo od septembra. Bili ste u pravu potpuno,bilo je potrebno da odlučim i presečem,i uopste se ne kajem.
Hvala vam mnogo na pomoći,divni ste :)
Možete li mi reči par reči o mojim aspektima na poslu,unapred se zahvaljujem !!!
Da ponovim generalije za svaki slučaj :)
19.12.1972 20:40 Sanski Most BiH
LiliWRIGC1.JPG
LiliWRIGC1.JPG (39.85 KiB) Pregledano 2882 puta
Obzirom da si ti sada u vrhuncu karijere po natalu, treba znati da će ti najbolje biti na inostranim poslovima, odnosno poslovima vezanim sa inostranstvom pa bilo da se radi o špediciji, internacionalnim uslugama u oblasti nekretnina ili nečim sasvim trećim. Ovde stoji mogućnost da radiš posao koji voliš i budeš uspešna u njemu a u mestu tj zemlji rođenja
Malina 1108

Re: Ljubav

Poruka od Malina 1108 »

Draga i postovana Andjela,
Rodjena sam 11.08.1991. u Leskovcu u 00:05h. Interesuje me ljubav i hocu li najzad naci decka jer sam dugo sama? Srdacan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malina 1108 piše:
28 Nov 2021, 22:15
Draga i postovana Andjela,
Rodjena sam 11.08.1991. u Leskovcu u 00:05h. Interesuje me ljubav i hocu li najzad naci decka jer sam dugo sama? Srdacan pozdrav
Marina1108WRIGC1.JPG
Marina1108WRIGC1.JPG (39.68 KiB) Pregledano 2873 puta
OVde draga nema nikakvih problema sem što je ovde peta kuća projektovana za malo veza pre bračnog života. Na samom početku mogućnost neprijatnosti usled brzine dešavanja u nekoj vezi koja ti nije prijala jer prosto ti i momak niste imali iste interese u vezi. Ti si pametna osoba koja zna da probere što ne znači da je svako vreme za to pogodno. Čuvaj se "povratnika", tačnije ljudi iz inostranstva sa poreklom iz Leskovca. Mogućnost razočaranja u neku bitnu vezu, osoba će se pretvarati da više vredi od onoga što zaista vredi. Jupiter je u Vodoliji, ide ti kroz desetu kuću, vladar je kuće bitnih partnerskih odnosa tako da u skorijim mesecima možeš očekivati ljubavne promene
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav, imala bih par pitanja a ne znam u koju temu bih smjestila.
Kako se manifestira vladar 5 polja(ovan) u drugom polju (jarac)? Ujedno, taj mars je vladar asc. Znam da postoje aspekti koji mogu mijenjati sve, ali me zanima onako generalno. Govori li to o ljubavnim vezama iz interesa? Interesa vlasnika natala ili interesa partnera?

I još jedno pitanje, vezano za sinastrije. Konjukcije mjeseca i sunca u sinastriji, što one donose na emotivnom planu, generalno govoreći? Kako osoba sunce dozivljava osobu mjesec, a kako obrnuto? I koliku ulogu ovdje imaju antiscije? U jednom odnosu imam konjukciju mog mjeseca s njegovim suncem, ali ponekad je i moja dominacija dosla do izrazaja, sto mi je bilo cudno s obzirom da je moj mjesec u pitanju. A onda sam pogledala antiscije, tu je njegov mjesec u konjukciji s mojim suncem.
nena1984

Poruka od nena1984 »

Draga Andjela,rodjena sam 11.03.1984 u 23:55 u Beogradu.Interesuje me da li postoji bilo kakva mogućnost za ljubav sledeće godine?U nekoj vrsti zabranjene veze sam vec godinu i po dana i shvatam da je vreme da se to završi,želela bih da imam normalnu vezu za promenu :lol:Gledajuci kartu solarnog povratka za 2022 godinu,čini mi se da su opet neke tajne u pitanju :shock: ,ali s obzirom da sam tek sad malo počela da proučavam astrologiju,treba mi vaše objektivno mišljenje,ako budete imali vremena.Hvala puno unapred :)
Pošalji Odgovor