Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Moje_ime piše:
27 Avg 2021, 23:09
Sasvim slučajno sam vas našla i jako mi je drago!
Rođena sam u Tuzli 21.5.1978. U 7:30
Možete li mi reći nešto za posao, ljubav, brak, porodicu, zdravlje?
Hvala veliko
Moje_imeWRIGC1A.JPG
Moje_imeWRIGC1A.JPG (41.13 KiB) Pregledano 1392 puta
Draga,
za tako što potrebno je u raditi životni horoskop. Ovde dajemo samo kratke odgovore na kraća pitanja. Pitanje posla, ljubavi, braka i porodice a naročito zdravlja, obrađuju se duže i zahtevaju mnogo vremena. Mene je ovde naročito privuklo pitanje ljubavi pa ću ti na tu temu odgooriti. Sa ovako pozicioniranom Venerom, ljubav je morala ići vrlo nestabilno i promenljivo sa bar jednom baš velikom emotivnom povredom. Ti si dobra osoba ali bi morala da ojačaš za šta postoji dosta tehnika i lične volje, jer ćeš u suprotnom doživljavati emotivna razočaranja. Polje braka ne stoji dobro pa je ovde jako bitan tvoj lični odabir i način na koji se postavljaš prema partneru što je opet stvar učenja. Ne dozvoli da te iko gazi, niti da budeš podređena, jer si ti u stvari osoba koja ima mogućnosti. Sa ovako postavljenim Suncem, takođe moraš znati da u dinamici naučiš živeti jer težnja ka "liniji konfora" uvek će te dovoditi u nove probleme. Želja za stabilnošću neće doći u tvom slučaju podmetanjem da stvari budu dobre već postavljanjem zdravih osnova stvari i odnosa
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisac

Poruka od Pisac »

Pisac piše:
25 Avg 2021, 13:19
Draga Anđela,
Čitam odgovore koje si mi slala i gledam svoju natalnu kartu, primjetih da mi se južni mjesečev čvor nalazi na Saturnu tj., baš na istom stepenu, a sjeverni na Algolu.
Pa se pitam jesu li oni krivci ako se to tako može reći za to što mi sve teže ide u životu ili ovaj stelijum u jarcu?
14.1.1985.,1h poslije ponoći, Knin, Hrvatska.
Veliki pozdrav.
Draga Anđela, greškom napisah Ti umjesto Vi, izvinjavam se. Možda sam pogrešno formulisala pitanje,pa ću ispočetka. Recite mi po Vašem mišljenju, šta znači kada se Algol nadje na Sjevernom mjesečevom čvoru a Saturn na Južnom?
Hvala unapred.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Pisac,
Nije važno persiranje naročito meni:) . Što se tiče Algola znamo da je to komplikovana zvezda. Treba videti sve. Gde je Algol bila pri rođenju i da li je imala veze sa ovim planetama? Čime iste vladaju? Severni je čvor uvek novi početak a Južni karma, tačka ispaštanja
Dukan Duskovic

Poruka od Dukan Duskovic »

Poštovana Andjela, rodjen sam 22.10.1993 u 07.25 casova ujutru u Vrscu (Vaga). Konkretno me zanima posao, sa obzirom da sam po struci master pravnih nauka sa smerom bezbednost, da li se vidi da cu raditi poslove u tom domenu (tacnije obavestajno-bezbednosni sistem) u smislu posla inspektora, operativca ako vidite da li vidite kad? I da li vidite kojim zanimanjima cu se baviti, zasto mi bas posao ne ide od ruke tj zasto sam slab na tom planu?
Trenutno sam u Rahu mahadashi sa Mercur antardashom, u podznaku (djotisu) sam skorpija, u zapadnom sam strelac. Mesecev znak mi je Jarac.
Sa postovanjem.
Dukan Duskovic. :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dukan Duskovic piše:
02 Sep 2021, 12:00
Poštovana Andjela, rodjen sam 22.10.1993 u 07.25 casova ujutru u Vrscu (Vaga). Konkretno me zanima posao, sa obzirom da sam po struci master pravnih nauka sa smerom bezbednost, da li se vidi da cu raditi poslove u tom domenu (tacnije obavestajno-bezbednosni sistem) u smislu posla inspektora, operativca ako vidite da li vidite kad? I da li vidite kojim zanimanjima cu se baviti, zasto mi bas posao ne ide od ruke tj zasto sam slab na tom planu?
Trenutno sam u Rahu mahadashi sa Mercur antardashom, u podznaku (djotisu) sam skorpija, u zapadnom sam strelac. Mesecev znak mi je Jarac.
Sa postovanjem.
Dukan Duskovic. :D
DukanDuskovicWRIGC1.JPG
DukanDuskovicWRIGC1.JPG (39.64 KiB) Pregledano 1405 puta
Dragi Dukane
ti imaš itekako mogućnosti da se baviš tajnim poslovima ali ne znam koliko ćeš ti to voleti i koliko će ti to prijati. Ti si osoba zatvorena, introvertna ali svakako ispravna...tamo se baš ne radi ispravno odnosno na način na koji ti zamišljaš. Astrologija ne može reći kada sve i da sam otvorila sve prediktivne tehnike, može reći samo kad je najpogodnije vreme, ali preko godišnjeg horoskopa. Ovako se vidi samo da je period oko 26 godine bio bitan za karijeru ništa naročito drugo. Novac se stiče od internih poslova a status kasnije u životu
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
01 Sep 2021, 07:40
Draga Pisac,
Nije važno persiranje naročito meni:) . Što se tiče Algola znamo da je to komplikovana zvezda. Treba videti sve. Gde je Algol bila pri rođenju i da li je imala veze sa ovim planetama? Čime iste vladaju? Severni je čvor uvek novi početak a Južni karma, tačka ispaštanja
Draga Anđela,
Ako dobro gledam svoju natalnu kartu Algol je u vreme mog rođenja bio tačno na Sjevernom mjesečevom čvoru i to u 7 kući koja je u Biku. Pretpostavljam da je Algol fiksna zvijezda koja se ne kreće?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tako je. Algol je fiksna zvezda. A za tumačenje samo po sebi jako je bitna prvo baza tumačenja. Algol je tek na kraju. Koji je to solar? Gde si bila u vreme solara?
Pisac

Poruka od Pisac »

Moja natalna karta, nije solar i Algol na Sjevernom mjesečevom čvoru, ako dobro shvatam.
Moja natalna karta, nije solar i Algol na Sjevernom mjesečevom čvoru, ako dobro shvatam.
IMG-20210906-WA0002.jpg (63.92 KiB) Pregledano 1397 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
06 Sep 2021, 11:59
IMG-20210906-WA0002.jpg
Da draga moja u pravu si. Ali će Algol ovde samo dodati priču. OVde je priča mnogo dublja i počinje od nultog stepena znaka Škorpiona te se prvo on gleda, jer je prvi vladar Asc Mars vezan sa Venerom u konjunkciju. Ovo je priča ljubavi, koja govori o ljubavnim problemima naročito usled neusmerenih akcija (Mars u Ribama) partnera, njihovih nejasnih akcija (Mars u Ribama udara s leđa) ali i tvojeg odabira gde svakako sebi ne pomažeš tako što se preterano zaljubiš i odmah daš celu Dušu nekome (Venera u Ribama gleda sve kroz uzvišenu ljubav i romantiku). Šta nam govori Algol? tek dodatnu stvar. Da će biti jedan bitan ljubavni odnos (prvo se gleda nula Descendenta jer se uvek gleda kontra od kazaljke na satu, tako teče natal i tako teče naš život, od 1 do 12...)jer je ipak Bik na početku polja bitnih partnerskih odnosa a on opet nosi tvoju ljubav, jer je vladar Bika Venera u 5 ali opet u konjunkciji sa ovim Marsom. Dakle, momak lep na oko, markantan, magičan i zadovdljiv, po malo mističan (Venera trigon Pluton) ali neumesnih, neočekivanih akcija (kvadrat sa Uranom ima i Venera i Mars) na šta ti ne popuštaš jer ti si ipak Mars pa dolazi do sukoba. Dalje, on je i pomalo agresivan (ipak je to Venera konjunkcija Mars) makar u ophođenju. Čuvaj se. E sad, nemam aspekte vladara 7 sa Jupiterom i Saturnom koji vladaju potpisanim brakovima, pa je ovo bolja opcija za neku bitnu vezu bez sklapanja braka. Da bi bilo šta dalje istumačila trebaš pročitati celu mitologiju vezanu prvo za Perseja, a onda za Algol. Kraći naziv je - pomahnitala žena, glava Gorgone Meduze i naravno ima negativno značenje. Međutim, sada ovo trebaš prevesti na konkretan slučaj. Mitologija je nastala upravo zato što je opisivala neka dešavanja, naravno, tada su ljudi bili kao i danas skloni preterivanju i odatle "kameni pogled" i slično. Dakle, za one koji ne znaju o čemu se uopšte tu radi, Gorgonu je ubio Persej i to je navodno bilo veliko slavlje i čast. Međutim, u moderno vreme naravno, ljudi su se zapitali zašto bi neka žena pomahnitala i pretvorila se u zver? Prema teorijama Gorgona Meduza bila je silovana i maltretirana pre toga a greh koji je Persej uradio stigao je njegovog unuka Herkula mnogo godina kasnije. Obavezno pročitaj detaljno celu priču i dobro se zamisli analizirajući je. Zašto moraš patiti? Zašto da dozvoljavaš povređivanje od strane muškaraca koji te ne zaslužuju ma kako bili lepi, zgodni i privlačili te. Da li misliš da je ljubav to kad se zaljubiš u nekoga? Samo priču vezujem. Dakle, čak i da budeš povređena u prvom braku (do čega ne mora doći ako se budeš probudila i počneš praviti drugačije izbore što je naravno jako teško i zahteva puno snage i volje), drugi bi pokušaj (Severni čvor je novi početak, sve iznova ali na Algolu) mogao biti iz pogrešnih pobuda, da se pobegne od starih muka te je upravo ovo priča "odsecanja glave usled pogleda koji kameni sve oko sebe" što je Gorgona Meduza radila nakon što se transformisala u čudovište i nakon što je Persej ubio odsecajući joj glavu putem ogledala jer je nije smeo direktno pogledati. Dakle: opet se pojavljuje tip, sličan i moraš se čuvati muškaraca koji od tebe hoće korist na bilo koji način.
Rešenje: romantičnost je prelepa stvar, ali traje do 6 meseci. Buđenje u realnom svetu. Odabir na osnovu onoga šta ti partner daje a ne šta priča. Osećaj sigurnosti koje ti partner daje. To što osećaš je zaljubljenost i obuzetost, ljubav dolazi tek kad te neko podržava tako da se osećaš potpuno sigurno sa njim. Nadam se da kapiraš kako se gleda Algol sada... tu ima i dalje priče naravno, ali ovo je moj odgovor na tumačenje Algola u tvom natalu. Prvo vladar kuće, pa gde se nalazi, pa kako se kuća vodi pa tek onda tumačenje fiksne zvezde
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

I da sve znate, nije zaljubljenost najvažnija. Najvažnija je prava ljubav. I svi trebamo težiti ka tome. Ali prava ljubav dođe i u nekom neočekivanom obliku, nije uvek osoba koja nam se fizički dopada ili koja lepo priča. LJubav se oseti vremenom. Ne može se kupiti niti se može dobiti jer su vam tako zvezde naklonjene. Ljubav se dobija duhovnim preobražajem, radom na sebi prvenstveno, usavršavanjem. Tada krećete da privlačite slične, jednako kvalitetne ljude. Drugačije je nećete dobiti. Nema tih para ni tako dobrih ili loših zvezda. Samo ličnom zaslugom svoje Duše
Pošalji Odgovor