Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Lokna666 piše:
15 Dec 2021, 19:01
Draga Anđela,opet ja😅 imam pitanje. Naime, moja Fortuna je u Blizancima u 2 kući, ali u ružnim aspektima, tj opoziciji sa Marsom i Venerom. Kako to mogu da protumačim? Da li mi to donosi umanjenje sreće na nekim poljima? LP 🤗
Fortuna je manje bitna. Gledaš aspekte Marsa i Venere, u kojim su kućama, sa čim grade...fortuna je samo pozicija u znaku i kući i to deluje vrlo površno u odnosu na planete, ne opterećuj se :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mila1975 piše:
16 Dec 2021, 21:39
Mislim da nema veće preporuke nego kada se javi zadovoljni korisnik. Vi ste meni pre nekoliko meseci tumačili natalnu kartu, preko telefona. Malo je reći da sam zadovoljna, više ste mi rekli od mnogih poznatijih astrologa i što je najvažnije sve je tačno. Rekli ste da neću ostati zajedno sa tadašnjim momkom. I da će se oko mog rođendana pojaviti novi momak. Zaista se tako i desilo. Rekli ste da ću najdalje do leta biti sa potencijalnim bračnim partnerom. Ono što mene interesuje je da li je to ovaj momak koji se pojavio oko rođendana? On je rođen 2. 11. 1976 u Nišu, ne znam vreme. Ja sam rođena 28. 11. 1975. u Prištini, Vi ste tada utvrdili da mi je tačno vreme rođenja 15h 22 min ( u izvodu je pisalo 15h 35 min ) . Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru i srdačno Vas pozdravljam.
Draga moja MIla1975,
meni je jako drago da je tako i da si napokon srećna. Međutim, problem uporednog odnosa je što je on jako komplikovan za obično upoređivanje ovako. Uporedni odnos traži detaljan rad u vidu konsultacije jer se otvara kroz 4 različite tehnike koje nisu ni nalik jedna na drugu i kroz detaljne opšte aspekte obe osobe :(
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mala Queen piše:
16 Dec 2021, 15:22
Andjela Kostic piše:
12 Dec 2021, 23:47
Mala Queen piše:
11 Dec 2021, 09:22
Postovana Andjela kako da ubacim sliku natalne?Zanima me ljubav?
Draga, pošalji podatke i ja ću je ubaciti :)
Sta Vam treba.Rodjena u Beogradu 30.11.1985 u
23 h.Ja sam u vezi sa jednim Bikom samo ima li tu buducnosti posto nam je stalo do veze.
MalaQueenWRIGC1.JPG
MalaQueenWRIGC1.JPG (40.24 KiB) Pregledano 1389 puta
Draga Mala Queen,
za vezu sa Bikom potrebno je uraditi detaljan uporedni horoskop, naročito ako imaš sve njegove podatke. Tvoj ljubavni život generalno bio je siromašan i na tebe su se uglavnom kačili teški, komplikovani ili vrlo opterećeni ljudi i žao mi je zbog toga. Počeci pokazuju čekanje na ljubav kao i mogućnost jedne teške veze. Dosta ti je komplikovan ljubavni život. Ovde se mora raditi detaljna procena kako i šta, ali bi četvrta bitna ljubavna veza (ili četvrta zajednica) mogla biti sa vrlo pametnim i uglednim čovekom.
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2021, 08:19
Mila1975 piše:
Mislim da nema veće preporuke nego kada se javi zadovoljni korisnik. Vi ste meni pre nekoliko meseci tumačili natalnu kartu, preko telefona. Malo je reći da sam zadovoljna, više ste mi rekli od mnogih poznatijih astrologa i što je najvažnije sve je tačno. Rekli ste da neću ostati zajedno sa tadašnjim momkom. I da će se oko mog rođendana pojaviti novi momak. Zaista se tako i desilo. Rekli ste da ću najdalje do leta biti sa potencijalnim bračnim partnerom. Ono što mene interesuje je da li je to ovaj momak koji se pojavio oko rođendana? On je rođen 2. 11. 1976 u Nišu, ne znam vreme. Ja sam rođena 28. 11. 1975. u Prištini, Vi ste tada utvrdili da mi je tačno vreme rođenja 15h 22 min ( u izvodu je pisalo 15h 35 min ) . Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru i srdačno Vas pozdravljam.
Draga moja MIla1975,
meni je jako drago da je tako i da si napokon srećna. Međutim, problem uporednog odnosa je što je on jako komplikovan za obično upoređivanje ovako. Uporedni odnos traži detaljan rad u vidu konsultacije jer se otvara kroz 4 različite tehnike koje nisu ni nalik jedna na drugu i kroz detaljne opšte aspekte obe osobe :(
Draga Anđela, da li se može samo na osnovu njegovog datuma pogledati taj uporedni odnos u vidu konsultacije ili je za to potrebno i njegovo vreme rođenja?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mila1975 piše:
21 Dec 2021, 16:25
Andjela Kostic piše:
21 Dec 2021, 08:19
Mila1975 piše:
Draga moja MIla1975,
Draga Anđela, da li se može samo na osnovu njegovog datuma pogledati taj uporedni odnos u vidu konsultacije ili je za to potrebno i njegovo vreme rođenja?
Draga Mila1975,
može se raditi konsultacija samo na datum, ali nije toliko precizna koliko sa vremenom rođenja ili bar njegovim podznakom.
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Potrudiću se da saznam vreme. Hvala Vam na odgovoru i veliki pozdrav.
wall-den

Poruka od wall-den »

Ima li neka tema o tumačenju solarnog horoskopa?
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
07 Dec 2021, 08:51

Progresije na tebe slabije deluju ali svakako deluju i njih treba gledati. Super si radila. Na svakog deluju tranziti ali ne u toj meri koliko ljudi misle. Gledaj solar pa tranzite, za početak. Ne dodavaj fiksne zvezde, niti eklipse jer će te samo omesti u tumačenju. Drži se fiksnog reda, solar, direkcija, tranzit progresija i počećeš da sagledavaš stvari na pravi način :)
Evo pokušavam da sagledam svoj solar i direkcije.
U solaru imam konjukciju solarne i natalne Venere - a blizu im je i solarni Pluton. Također i Solarni ASC mi pada u 12.kuću - i tu je konjukcija solarnog Sunca/Merkura/Fortune.

U dikrekcijama - Mars mi dolazi u konjukciju s natalnim Merkurom, a zatim će i s natalnim MC-om i Suncem.
Uran u konjukciji s natalnim Neptunom, Neptun u konjukciji s natalnom Venerom... ASC u direkcijama mi se približava natalnom Saturnu.
Ajme... ne djeluje meni ovo baš dobro nikako...
Koji se orbis gleda kad gledam aspekte između direktovanih i natalnih planeta? Vidm da mi je i Saturn u direkcijama na 13 Blizanaca - on se udaljava od kvadrata na natalno Sunce - i bliži se trigonu na natalni Mars...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

wall-den piše:
28 Dec 2021, 13:32
Andjela Kostic piše:
07 Dec 2021, 08:51

Progresije na tebe slabije deluju ali svakako deluju i njih treba gledati. Super si radila. Na svakog deluju tranziti ali ne u toj meri koliko ljudi misle. Gledaj solar pa tranzite, za početak. Ne dodavaj fiksne zvezde, niti eklipse jer će te samo omesti u tumačenju. Drži se fiksnog reda, solar, direkcija, tranzit progresija i počećeš da sagledavaš stvari na pravi način :)
Evo pokušavam da sagledam svoj solar i direkcije.
U solaru imam konjukciju solarne i natalne Venere - a blizu im je i solarni Pluton. Također i Solarni ASC mi pada u 12.kuću - i tu je konjukcija solarnog Sunca/Merkura/Fortune.

U dikrekcijama - Mars mi dolazi u konjukciju s natalnim Merkurom, a zatim će i s natalnim MC-om i Suncem.
Uran u konjukciji s natalnim Neptunom, Neptun u konjukciji s natalnom Venerom... ASC u direkcijama mi se približava natalnom Saturnu.
Ajme... ne djeluje meni ovo baš dobro nikako...
Koji se orbis gleda kad gledam aspekte između direktovanih i natalnih planeta? Vidm da mi je i Saturn u direkcijama na 13 Blizanaca - on se udaljava od kvadrata na natalno Sunce - i bliži se trigonu na natalni Mars...
gledaš prvo šta predstavlja natalni Merkur i tu dobiješ akciju, ubrzanje u periodu prelaza Marsa. Jasno je da kad ide na natalni MC govori se o borbi oko statusa. Neptun u konj sa natalnom Venerom uz ono poklapanje venera može značiti svašta a u zavisnosti od toga šta priča natalna Venera. Direkcija Asc pokazuje globalno vreme, pa se opet pitao koju priču priča natalni Saturn i gde ćeš imati restrikcije ili testiranje kvaliteta života kada Asc direkcije dođe i aktivira natalni Saturn. Direkcija na natal isključivo do 1 stepena. Bliženje trigonu govori o akcijama koje će uroditi plodom verovatno ali opet, treba gledati i značaj natalnog Marsa i sve uvezati u priču
baki94

Poruka od baki94 »

baki94.jpg
baki94.jpg (190.34 KiB) Pregledano 1388 puta
Draga Andjela da li mi mozes reci kakva mi je natalna karta sto se tice novca? Pozdrav
Pošalji Odgovor