Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
lasupadoraa

Re: Astrologija

Poruka od lasupadoraa »

Postovana Andjela, vec nekovreme citam forum oa sam sada resila i da se registrujem.
Nadam se da cete i meni izaci u susret i odgovoriti :)
Zanima me sve vezano za ljubav.. Da li su mi aspektovani brak i deca i o kakvom je partneru rec?
Vec dosta dugo sam sama... bila sam u nekoj vise platonskoj vezi na daljinu ali se to zavrsilo.
https://postlmg.cc/zygbq04Q
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

baki94 piše:
29 Dec 2021, 21:26
baki94.jpg
Draga Andjela da li mi mozes reci kakva mi je natalna karta sto se tice novca? Pozdrav
baki94,
uvek kad je naglašena druga kuća uvek je naglašeno i sticanje lične imovine. To je vezano jedno s drugim. Dakle, glavna okupacija kroz život upravo će ti biti sticanje novaca. Ovde je vrlo dobra slika za sticanje ali samo ako shvatiš da je sticanje maraton a ne sprint. U početku prijatelji ti mogu biti veliki problem i glavni kamen spoticanja ako ih budeš mešao u posao. Kasnije ne, naparotiv. Vidi se mogućnost uspeha
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
30 Dec 2021, 10:38
Postovana Andjela, vec nekovreme citam forum oa sam sada resila i da se registrujem.
Nadam se da cete i meni izaci u susret i odgovoriti :)
Zanima me sve vezano za ljubav.. Da li su mi aspektovani brak i deca i o kakvom je partneru rec?
Vec dosta dugo sam sama... bila sam u nekoj vise platonskoj vezi na daljinu ali se to zavrsilo.
Draga moja, ovde se vidi malo mogućnosti za kvalitetne ljubavne veze, ali ne i da ih neće biti. Što se tiče veza na daljinu zbog 29.stepena na vrhu devete kuće sve vezano sa daljinom biće riskantno bilo da govorimo o odlasku u inostranstvo ili vezi na daljinu. Promenljivo polje braka govori o mogućnosti dva braka, ili prosto promenljivih odnosa u prvom braku. Partner je opisan kao nezreo, više priča nego što može, te ti je osnovno da se držiš činjenica a ne onog što partner govori. Deca neće biti problem kada se nađe pravi partner a ni bez njega, stoji ti mogućnost najmanje dvoje dece
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Hvala na odgovoru :)
Tako je, jako malo veza...Nije da nema udvaranja ali sve ili mladji ili zauzeti a to ne dolazi u obzir...ili lrosto muskarci koji nisu moj tip.
Sto se tice inostranstva u kom smislu riskantno?
To sam i ja pomislila za 2 braka zbog vladara 7. u 9. i zbog 7. u dvojnom znaku ali ja ove god punim 38. a ni u vezi nisam, ni do prvog braka jos nije doslo, ni do zajednickog zivota sa nekim...
Takodje, sto se partnera tice mislila sam zbog vl. 7. u 9. mozda je to neko ko je razveden, kome ce brak sa mnom biti drugi brak..A sta mislis o kakvom je partneru rec?
I ako ne trazim mnogo na osnovu cega se vidi to najmanje dvoje dece? I ja ucim pomalo astrologiju pa me zato zanima...Ja bih volela, mnogo volim decu a za nas zene godine su ipak ogranicavajuc faktor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
03 Jan 2022, 18:53
Hvala na odgovoru :)
Tako je, jako malo veza...Nije da nema udvaranja ali sve ili mladji ili zauzeti a to ne dolazi u obzir...ili lrosto muskarci koji nisu moj tip.
Sto se tice inostranstva u kom smislu riskantno?
To sam i ja pomislila za 2 braka zbog vladara 7. u 9. i zbog 7. u dvojnom znaku ali ja ove god punim 38. a ni u vezi nisam, ni do prvog braka jos nije doslo, ni do zajednickog zivota sa nekim...
Takodje, sto se partnera tice mislila sam zbog vl. 7. u 9. mozda je to neko ko je razveden, kome ce brak sa mnom biti drugi brak..A sta mislis o kakvom je partneru rec?
I ako ne trazim mnogo na osnovu cega se vidi to najmanje dvoje dece? I ja ucim pomalo astrologiju pa me zato zanima...Ja bih volela, mnogo volim decu a za nas zene godine su ipak ogranicavajuc faktor
Deca se ne vide, vide se mogućnosti, potencijali za decu. Ti ne moraš imati ni jedno dete, ali imaš potencijala za najmanje dva. Vidi se iz konjunkcije Merkura i Venere. Tako je, muž može biti mlađi, razveden, ali po svemu sudeći sedma kuća može pokazivati i neke veze, ne samo potpisae brakove
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Pogresno sam se izrazila...U pravu si, vide se mogucnosti...Ja sam tu konjukciju tumacila kao moguce blizance :) Sto je babi milo to joj se i snilo hehe
To za mladje i zauzete sam rekla da mi se takvi udvaraju ali to me ne interesuje...
Mislis da ce pre biti vanbracna zajednica?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
04 Jan 2022, 14:33
Pogresno sam se izrazila...U pravu si, vide se mogucnosti...Ja sam tu konjukciju tumacila kao moguce blizance :) Sto je babi milo to joj se i snilo hehe
To za mladje i zauzete sam rekla da mi se takvi udvaraju ali to me ne interesuje...
Mislis da ce pre biti vanbracna zajednica?
Na žalost, ne mislim ništa dok ne uradim detaljno kartu. To hoće li biti vanbračna zajednica zvisiće i od drugih pokazatelja ne samo sedme kuće....mora se gledati Jupiter, njegov dispozitor, Saturn, njegov dispozitor, kakve aspekte pravil vladar 7 sa njima...
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Ok, razumem.
Mozes li mi jos samo reci kada su kod mene te bitne, kljucne godine?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

postavi opet podatke ili sliku horoskopa pa ću ti reći da ne tražim molim te
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Izvini tek sam sad videla poruku.
Moji podaci su 20.8.1984. u 15:00, Krusevac.

Pošalji Odgovor