Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Natasa21

Re: Selidbe

Poruka od Natasa21 »

Draga Andjela,
Kao sto gledam po forumu svi zele da se isele, a ja intenzivno razmisljam da se vratim, I to me muci vec mjesecima, a odluku moram donijeti vrlo brzo, do maja iduce godine. Moje pitanje je, gdje bi nam bilo bolje, u Americi (suprug Amerikanac) ili u Rijeci odakle sam. Sin isto rodjen u Americi, Ali vec je proputovao dosta iako jos nije krenuo u skolu. Vecinu zivota zivim u inozemstvu. Moj datum rodjenja je 21.11.1975. Rijeka, HR u 10.35.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Natasa21 piše:
17 Nov 2021, 22:17
Draga Andjela,
Kao sto gledam po forumu svi zele da se isele, a ja intenzivno razmisljam da se vratim, I to me muci vec mjesecima, a odluku moram donijeti vrlo brzo, do maja iduce godine. Moje pitanje je, gdje bi nam bilo bolje, u Americi (suprug Amerikanac) ili u Rijeci odakle sam. Sin isto rodjen u Americi, Ali vec je proputovao dosta iako jos nije krenuo u skolu. Vecinu zivota zivim u inozemstvu. Moj datum rodjenja je 21.11.1975. Rijeka, HR u 10.35.
Natasa21WRIGC3.JPG
Natasa21WRIGC3.JPG (40.54 KiB) Pregledano 2748 puta
Draga Natasa21,
u ovom slučaju vrlo je nezahvalno dati odgovor na tvoje pitanje, jer se sada više ne radi samo o tvom, već i o detetovom i muževom preseljenju u Hrvatsku. ALi uzmimo u obzir da samo tebe posmatramo kao jedinku koja ne ovisi ni o kome. Hrvatska je tradicionalno označena znakom Device ali i Merkurom. Obziorm na to da Devicom počinje vrh tvoje osme kuće jasno je da si imala transformativni period u Hrvatskoj. Ovom doprinosi i pozicija tvoje četvret kuće što je prikaz Hrvatske i Rijeke gde si rođena koji pokazuje probleme u primarnoj kući i gradu rođenja ali samo pre preseljenja. Ono što je vrlo karakteristično jeste da je Rijeka dobila naziv od reči rijeka-reka, a reke obično signifikuje znak Škorpiona, ovde će stvari i laicima postati jasne. Naime, tebi je mnogo bolje i prosto ti je svo usmerenje naročito u ovom delu života usmereno na preseljenje u matičnu državu (Merkur u Škoprionu, na Zenitu, tu je i Sunce i Severni čvor ali i Uran) i ja ne mogu reći da ti sada ne bi bilo bolje u Rijeci. Da bilo bi ti verovatno mnogo bolje nego tamo u Americi. Odselila si se po ovome na brzaka, naglo, ili zbog neke krajnje kritične situacije koju si trebala imati pre preseljenja (Venera u osam, konj Pluton) te ogromnog razočaranja. Samo, trebalo je da se iseliš bliže, u Evropu negde u francusko govorno područje. Ako gledamo polje dalekog inostranstva jasno je da nam ovim poljem kod tebe vlada Saturn te je iseljenje bilo zaista zbog boljeg statusa ali da se i u inostranstvu trpe veći stersovi (kvadrat na Urana). Znakom Blizanaca je određena Amerika a tebi je na vrhu pete kuće te si ti volela Ameriku jer je tu i Mesec.
Ono što bih ti ja iskreno rekla jeste: trebać naći duboko u Duši smiraj. Nema veze sa preseljenjem jer obe teritorije u tvom slučaju mogu biti i dobre i loše. Bilo bi ti sada bolje u Rijeci ali je pitanje muža i deteta jer se tu tek otvaraju horoskopi pa se gleda pojedinačno. Nadam se da sam ti pomogla, sve ti najbolje želim
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Natasa21

Poruka od Natasa21 »

Draga Andjela, hvala puno na odgovoru, medjutim vidim da ste pogrijesili sat rodjenja. Naime nije 11.35 vec 10.35, to prilicno mijenja poziciju planeta u kucama, jer ja nemam planete u 2, 5 I 8 kuci. Pretpostavljam da to mijenja neke stvari… ?! I da u pravu ste u igri je vise ljudi, i detaljnija analiza svih nas bi bila potrebna, ali to bih radije preko privatne poruke, jer pretpostavljam da radite I takve analize. Ovo je samo za mene :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Natasa21 piše:
18 Nov 2021, 17:46
Draga Andjela, hvala puno na odgovoru, medjutim vidim da ste pogrijesili sat rodjenja. Naime nije 11.35 vec 10.35, to prilicno mijenja poziciju planeta u kucama, jer ja nemam planete u 2, 5 I 8 kuci. Pretpostavljam da to mijenja neke stvari… ?! I da u pravu ste u igri je vise ljudi, i detaljnija analiza svih nas bi bila potrebna, ali to bih radije preko privatne poruke, jer pretpostavljam da radite I takve analize. Ovo je samo za mene :)
Nataša21,
menja ali ne naročito. Sada ću od početka i izvini na greški.
Natasa21WRIGC3.JPG
Natasa21WRIGC3.JPG (40.12 KiB) Pregledano 2741 put
U ovom slučaju je zemlja porekla bila problematična zbog pozicije Južnog mesečevog čvora pa ti se u Hrvatskoj pre odlaska nije dalo da se ostvariš i iskažeš kako treba. Međutim, Venera koja je vladar polja života u zemlji isto vlada i poljem inostranstva, te promena nije mogla dati očekivane rezultate (prelazak u Ameriku je velika transformativna promena ali sa pozicijom konjunkcije vladara Venere i Plutona opet imamo napetosti. I dalje ostaje mogućnost da treću trećinu karijere provedeš u Rijeci i opet je to za tebe bolja mogućnost. Takođe i ostaje da moraš naći mir u duši, staviti pozitivno i negativno na papir jer ti je natalni Mesec u horoskopskom znaku Blizanaca gde je sklonost emotivnih promena velika. Ipak, po pitanju statusa, u ovom slučaju stvari bi u Rijeci malo više mogle ići u tvoju korist (npr nalazak boljeg posla vremenom te i neko bitno radno mesto...). Mnogo prijatelja među strancima imaš. Svakako, gde god da živiš zadnji deo karijere će ti biti najbolji ali uz veliki rad i odricanje. Mogućnost da radiš posao koji si radila u sredini karijere. Ja jesam za to da se vratiš, jer mislim da je ovo dobra pozicija za tako nešto, što nisam baš sigurna za muža...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Takođe, svi trebate znati da inostranstvo nije baš uvek i za sve najbolja opcija. Nekada se dešava da osoba ode u gore uslove i pod gorim okolnostima nego u matičnoj državi. Bitno je zato da se edukujete, nađete svoje mesto u zajednici pa bilo da je to zemlja ili inostranstvo. Neko ode u inostranstvo bude mu deset puta bolje takođe. Pravila nema
Natasa21

Poruka od Natasa21 »

Andjela Kostic piše:
19 Nov 2021, 08:43
Natasa21 piše:
18 Nov 2021, 17:46
Nataša21,
menja ali ne naročito. Sada ću od početka i izvini na greški.
Natasa21WRIGC3.JPG
U ovom slučaju je zemlja porekla bila problematična zbog pozicije Južnog mesečevog čvora pa ti se u Hrvatskoj pre odlaska nije dalo da se ostvariš i iskažeš kako treba. Međutim, Venera koja je vladar polja života u zemlji isto vlada i poljem inostranstva, te promena nije mogla dati očekivane rezultate (prelazak u Ameriku je velika transformativna promena ali sa pozicijom konjunkcije vladara Venere i Plutona opet imamo napetosti. I dalje ostaje mogućnost da treću trećinu karijere provedeš u Rijeci i opet je to za tebe bolja mogućnost. Takođe i ostaje da moraš naći mir u duši, staviti pozitivno i negativno na papir jer ti je natalni Mesec u horoskopskom znaku Blizanaca gde je sklonost emotivnih promena velika. Ipak, po pitanju statusa, u ovom slučaju stvari bi u Rijeci malo više mogle ići u tvoju korist (npr nalazak boljeg posla vremenom te i neko bitno radno mesto...). Mnogo prijatelja među strancima imaš. Svakako, gde god da živiš zadnji deo karijere će ti biti najbolji ali uz veliki rad i odricanje. Mogućnost da radiš posao koji si radila u sredini karijere. Ja jesam za to da se vratiš, jer mislim da je ovo dobra pozicija za tako nešto, što nisam baš sigurna za muža...
Nema problema ;) Hvala na ispravci I pojasnjenju. :) Dva puta si spomenula trebam naci mir u dusi, pretpostavljam to je taj mjesec u blizancima u konjukciji sa mlitavim marsom u natalnoj. Ispravi me ako grijesim. Isto vezano za karijeru, mislim da taj isti mars koci, jer cijela moja karijera se svela na lutanje po svijetu (iako bi se mozda na prvi pogled to ne bi reklo (zbog naglasenog visokog obrazovanja 9 I 10 kuce). Ne kazem da je to bilo lose, naprotiv I bolje da sam otisla. Sve ima svoju dobru I losu stranu. Ali sad kad se trebam konacno smiriti u Americi, nekako mi ne ide. Jer u pravu si prijatelja svud po svijetu ko u prici ali svi daleko :( . Neznam sto se tice muza jel ga vidis preko mog horoskopa? I on je rodjen u zadnjim satima skorpije, sunce u 10 kuci, isto I venera I saturn I merkur su u skorpiji u 9 kuci. Zanimljivo da je Sjeverna Karolina gdje smo trenutno u znaku skorpije. Ako to ista znaci.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne mogu gledati muža, jer muž ne pita. Sve što si napisala stoji. Ja sam dala sve od sebe ovako koliko sam mogla i da, na to sam mislila kad sam rekla da moraš naći mir u duši
Lina

Poruka od Lina »

Koja su najljepša mjesta za život, Istočno gledano ?
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
31 Avg 2021, 22:12
:) Italija Francuska ili deo Hrvatske
Andjela, koje natalno polje se gleda za države, ili se gleda položaj Merkura u znaku? Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
23 Dec 2021, 13:46
Andjela Kostic piše:
31 Avg 2021, 22:12
:) Italija Francuska ili deo Hrvatske
Andjela, koje natalno polje se gleda za države, ili se gleda položaj Merkura u znaku? Hvala ☺️
za pogodno inostranstvo prati se deveta i dvanaesta kuća, ali se obavezno gleda i pozicija četvrte. Ako je vladar 4 bolje pozicioniran nego vladar 9 ili 12, prima bolje aspekte, zaključujemo da je osobi bolje u mestu rođenja. Ako je deveta kuća "jača" zaključujemo da je osobi bolje u inostranstvu. Ako je pak dvanaesta kuća jača tu se prvo vrši procena na šta se odnosi ta 12ta kuća, da li na psihu i unutrašnje JA ili na daleko inostranstvo pa se tek onda pravi procena. Prema planetama u devetoj, dvanaestoj kući, njihovim vladarima i dispozitorima gleda se signifikacija države
Pošalji Odgovor