Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Saki

Re: Ljubav-brak

Poruka od Saki »

Postovana Andjela zahvaljujem se na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Nevena piše:
21 Apr 2021, 15:51
Poštovana Andjela, zanima me polje ljubavi, tj partner , već neko vreme nema ozbiljne prilike pa da li mozda postoji mogucnost za ozbiljnu vezu tj brak ? 24.08.1978. 11 i 45h Beograd .
Unapred hvala
NevenaWRIGC1.JPG
NevenaWRIGC1.JPG (38.12 KiB) Pregledano 1633 puta
Imam utisak da sam već odgovarala na ovo pitanje, a ne znam kako ga nema na forumu. OVde ne bi trebalo da bude nikakvih velikih problema. Tačnije, ti si do sada već trebala biti udata i postati majka. Ja ne znam šta se desilo ali ovde piše da si se trebala udati za nekog prijatelja, nekog tvog vrsnika. Ovde je moglo biti problema kada se shvati da osoba nije to što si smatrala da jeste, jer brak postaje kao studentska, prijateljska veza koja se nastavlja. Niko nikom ne polaže račune i slično što je tebi možda zasmetalo. Pritom opcija drugog braka još bolje stoji, Mesec u Biku govori o partneru koji je materijalno situiran....prosto ne znam kako je moguće da nemaš nikoga jer se ovde vide mogućnosti i mogućnosti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Marmolada

Poruka od Marmolada »

Da li biste vi nekome preporucili brak u trenutku kada tranzitni Saturn pravi kvadrat sa natalnom Ve? Tranzit Sa moze da donese brak ili da vezu podigne na visi nivo... ali, opet kvadrat je tezak aspekt.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Marmolada piše:
26 Maj 2021, 21:14
Da li biste vi nekome preporucili brak u trenutku kada tranzitni Saturn pravi kvadrat sa natalnom Ve? Tranzit Sa moze da donese brak ili da vezu podigne na visi nivo... ali, opet kvadrat je tezak aspekt.
Naravno da ne, ako ima vezu Saturna i Venere natalno na bilo koji način što podrazumeva aspekt bilo kakav, aspekt preko dispozicije ili preko vladara znaka u kojem se nalaze. Ali, ako osoba nema neku vezu Saturna i Venere naročito bitnu u natalu, gledala bih i dodatne pokazatelje
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mira9

Poruka od Mira9 »

Draga Anđela, zanima me da li mi vidiš nešto vezano za ljubav i prak? Veliko hvala! 🤗😘
Suza Suza

Poruka od Suza Suza »

Draga Anđela,najprije hvala na tvom trudu da svakom odgovoris,divno i velikodusno od tebe je to sto radis,HVALA🙏
Kao u vecinu ovdje bila bih ti zahvalna ako bih mogla reci koju rijec o mom ljubavnom zivotu,ako tako mogu uopste reci jer godinama ga nema,nemam vise cak niti neku veliku nadu.Imam jeden brak iza sebe i 2 veze ako ti to ista znaci u gledanju.
Rodjena sam 15.7.1983, U 01.45 ILI U 01.50 neznam tacno u minut. U Koprivnica.
Hvala puno❤
NatyI

Poruka od NatyI »

Poštovana Andjela,

zanima me da li cu uci u brak i kada bi to moglo da se desi?

Zaista cenim Vaša tumacenja i u proslosti ste mi mnogo pomogli putem drugih foruma.

Srdacan pozdrav,
Naty

Slika
sani_sk

Re: Kada ću ući u vezu

Poruka od sani_sk »

Draga Andjela
Rogjena sam 27.12.1987 u Skoplju. Bila sam u braku sa osobom rogjenom 21.09.1985 i smo se razveli prosle godine. Mene je razvod jako pogodio i blokirao na sva moguca polja. Zanima me
dali cu naci novu ljubav i da li cu se udati i imati decu?
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Slika

Pozdrav, nova sam na forumu :D
Zanimalo bi me samo sa kakvim covekom postoji sansa za brak i decu ( ako ga uopste bude, posto mi do sad ljubav nikako nije isla)?
Nadam se da to moze da se vidi kroz natalnu kartu.
Zanimao bi me i buduci posao, ali to nije tema ovde. Koliko znam, ne bi trebalo da bude problema na tom polju.

Hvala puno unapred :)
Marmolada

Poruka od Marmolada »

Hvala na odgovoru!
Pošalji Odgovor