Draga moja, ovde je priča malo komplikovanija sa više različitih mogućnosti i epizoda. U zavisnosti od toga kako odabereš tako će se i dešavati. Osnovni problem ovde jeste Sunce koje nema jake aaspekte niti aflikcije pa ti stalno čekaš da se nešto desi a stvari se menjaju oko tebe ogromnom brzinom. Stoji ti mogućnost dobrog braka kasnije, a u tvom slučaju zbog Vodolije na Asc priču o mogućnostima pričaće dodatne prediktivne tehnike na žalost
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala od . Ja jesam vec u kasnim godinama, tako da jesam cekala, jer je izbor bio takav da sam ja bila muško pre nego muškarac, možda zbog opozicije Ve i Ma. Hvala, nadam se da Cu bar imati decu.
Poštovana Andjela, zanima me polje ljubavi, tj partner , već neko vreme nema ozbiljne prilike pa da li mozda postoji mogucnost za ozbiljnu vezu tj brak ? 24.08.1978. 11 i 45h Beograd .
Unapred hvala
Draga Anđela, rođena sam 13.02.1971.u 14,40 Zagreb. Ima li kakve šanse za ljubavnu vezu kod mene?
BlancheWRIGC1.JPG (40.59 KiB) Pregledano 1403 puta
Draga moja Blanche,
uoppšte mi nije jasno kako se iz drugi puta nisi dobro udala. Naime, polje prvog braka ne stoji dobro, ali polje drugog braka koji opisuje nekog stranca u kojeg ćeš biti zaljubljena ili voleti tačnije u kojeg si trebala biti već do 35. godine, stoji odlično. Zato se čudim. Venera u Jarcu aflikovana daće ti malo ljubavi kroz život, ali daleko od toga da ne možeš naći ljubav. OVde ipak postoji tendencija da se napravi dobra veza, ali je pitanje šta će taj čovek imati u horoskopu. Najbolje je da tražiš osobu koja ima izraženi znak Strelca, bilo da se radi o podznaku, znaku ili poziciji njegovog Meseca ili vladara Ascendenta. Vreme za tako nešto je upravo ovo proleće i leto pa nakon toga period kraja zime 2022
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Anđela, bilo je prilika, ali ni jedna prava. Tek u 37.mi se dogodila ozbiljna, bile su zaruke, ali no to nije bilo kvalitetno. Mislila sam, ajde da se više skrasim, pa skoro pogriješila. U sadašnjem vremenu imam par prijateljstava koja su tako definirana jer ja ne želim drugačije. Nije "to-to".
Hvala ti na info i trudu. I mene zanima šta će biti.
Ovo sa Strijelcem u osnovnom trisu, to ću si zapamtiti.
Hvala još jednom i svako dobro ti želim!
Postovana Andjela ,
Da li možete da mi kažete nešto više za partnera? Duze sam sama pa me zanima da li postoji mogucnost za brak ? 24.08.1978. 11 i 45 h Beograd
Hvala unapred.