Draga Anđela, zanima me da li će doći do neke značajnije promjene na poslu, većih prihoda ili promjene radnog mjesta?
23.04.1993, 03:05h, Tešanj, BiH
maja234WRIGC1A.JPG
Draga Maja234, da bi se videla značajna promena radnog mesta u godini ili samo promena potebno je raditi godišnji horoskop. Zavisi šta podrazumevaš pod većim prihodima? Ako se radi o zaradi od dva posla što su po meni veći prihodi ti nemaš tendencije za tako nešto u horoskopu. ALi svakako imaš da zaradiš dovoljno da lepo živiš bez većih tenzija. U prvoj trećini karijere, tj na samom početku mogućnost rada bez veće zarade ali ni tada ti zarada nije bila ili neće biti loša. Sredina karijere je najkomplikovanija i generalno najteža jer ćeš morati puno da radiš ako hoćeš da zaradiš što se tebi baš i ne sviđa kao opcija. Mogućnost nasleđa nekog imaš, i mogućnost da mirno živiš do kraja života sa prihodima koje ti dolaze. Kraj karijere lep i ovde bi mogla biti u pitanju veća zarada od prosečne
Hvala Vam puno na odgovoru.
Da, ja radim već od svoje 20-te, za sad imam mogućnost kao neki prelazak za neku drugu firmu i veću platu, obećavaju sve i svašta, ali to traje već par mjeseci pa na kraju opet sve ostane na tome biće uskoro, sačekaj i sl.
Uglavnom, kao što vidiš, moje Sunce u Biku, u drugoj kući, rad , stvaranje i želja za materijalnim, općenito kažu da ta pozicija daje bogatog muža(u mom slučaju to nije tako, muž zarađuje ok, solidno kao i ja), kod mene se to ispoljava tako što ja moram da radim, da imam svoja novčana primanja, to mi daje sigurnost, onda se ne bojim ničega i nikoga.
Jedan mi je astrolog rekao da ću u 40-toj godini početi neki privatni biznis, nikada nisam "provalila" koji je to pokazatelj u mom natalu, koji tačno aspekt...?
Ja to zaista ne vidim. Privatni biznis vezuje se znak Ovna ili Mars, a tvoj je Mars u Raku, znaku porodice, porodične firme ili državnog sektora u sredini karijere. Pored toga, Zenit u Strelcu nikako ne govori o privatnom poslu već o internacionalnom poslu što je velika razlika. Takođe, ovde se vidi lični duhovni prelaz oko 43. godine i stvarno ne vidim kakve veze bilo šta ima sa 40.godinom ovde. Mislim da ti je potrebna ozbiljna analiza profesionalnog astrologa
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela,
Mozes li mi molim te reci kako vidis moje polje posla i karijere? 26.6.1990, 8:30h Cetinje
Hvala puno!
SunshineWRIGC3.JPG (41.28 KiB) Pregledano 1337 puta
Draga,
na samom početku karijere promenljivi posao sa dosta sitnog rada bez neke zarade. Obično se ovako vidi rad u trgovini ili nekoj administraciji. Početak sredine karijere opet ograničeni i teški uslovi za rad, mala plata i onda lični nagli preokret.... prosto će ti svega biti preko glave i mislim da ćeš otići iz Cetinja ako već nisi iz Monteregra. Promeniće se naravno i način sagledavanja stvari . Ovde se vidi jako tehnološki razvijena zemlja (Nemačka ili kao nemačka) i vrhunac karijere više nego odličan
Ja to zaista ne vidim. Privatni biznis vezuje se znak Ovna ili Mars, a tvoj je Mars u Raku, znaku porodice, porodične firme ili državnog sektora u sredini karijere. Pored toga, Zenit u Strelcu nikako ne govori o privatnom poslu već o internacionalnom poslu što je velika razlika. Takođe, ovde se vidi lični duhovni prelaz oko 43. godine i stvarno ne vidim kakve veze bilo šta ima sa 40.godinom ovde. Mislim da ti je potrebna ozbiljna analiza profesionalnog astrologa
[/quote]
Hvala Vam, baš zanimljivo, eh voljela bih da se taj lični duhovni prelaz desi ranije, ali Bože moj.
Pozdrav Anđela. Početkom godine sam postavila pitanje vezano za zaposlenje tokom ove godine. Sve se odvilo onako kako si i rekla, neočekivano i naglo dobila sam posao. Trenutno sam student i posao obavljam preko studenskog ugovora, što znači da imam fleksibilno radno vrijeme (ovisno o obvezama na fakultetu) i plaćena sam po satu. Posao kao posao je ok, no radi se o većoj firmi u kojoj organizacija šteka, komunikacija nije na zavidnom nivou te često dolazi do nesporazuma i pogrešnih informacija. U 2 navrata sam bila spremna otići, no iz nekog razloga od prvog dana imam ogromnu podršku direktora koji želi da ostanem. S obzirom da za 3 mjeseca završavam višu školu pravne struke, zanima me vidiš li mi mogućnost napretka tokom godine, ili da tražim drugi posao koji je bliži mojoj struci?
Posao koji radim je daleko o moje struke, radi se o prodaji pametne tehnologije I sklapanje ugovora o mobilnim uslugama sa zainteresiranim strankama. Također, vidi li mi se iz natalne karte možda selidba u drugi grad (unutar moje matične države).
Sve ovo pitam iz razloga što sam radila kod tebe natalnu kartu, i predvidjela si mi veliki uspjeh u ovakvoj nekakvoj firmi u drugoj trećini karijere.
Moji podaci su: 16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Pozdrav Anđela. Početkom godine sam postavila pitanje vezano za zaposlenje tokom ove godine. Sve se odvilo onako kako si i rekla, neočekivano i naglo dobila sam posao. Trenutno sam student i posao obavljam preko studenskog ugovora, što znači da imam fleksibilno radno vrijeme (ovisno o obvezama na fakultetu) i plaćena sam po satu. Posao kao posao je ok, no radi se o većoj firmi u kojoj organizacija šteka, komunikacija nije na zavidnom nivou te često dolazi do nesporazuma i pogrešnih informacija. U 2 navrata sam bila spremna otići, no iz nekog razloga od prvog dana imam ogromnu podršku direktora koji želi da ostanem. S obzirom da za 3 mjeseca završavam višu školu pravne struke, zanima me vidiš li mi mogućnost napretka tokom godine, ili da tražim drugi posao koji je bliži mojoj struci?
Posao koji radim je daleko o moje struke, radi se o prodaji pametne tehnologije I sklapanje ugovora o mobilnim uslugama sa zainteresiranim strankama. Također, vidi li mi se iz natalne karte možda selidba u drugi grad (unutar moje matične države).
Sve ovo pitam iz razloga što sam radila kod tebe natalnu kartu, i predvidjela si mi veliki uspjeh u ovakvoj nekakvoj firmi u drugoj trećini karijere.
Moji podaci su: 16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Draga, izuzetno mi je drago da si se javila i opet javila. Ja ti međutim zaista ne mogu pomoći ovako. Za bilo kakve ozbiljnije odgovore naročito za posao treba se raditi godišnji. Ako si radila natalnu verovatno smo pričale o mogućnosti inostranstva a što se tiče selidbe na drugo mesto unutar države to samo od osobe zavisi a karta to ne beleži. Ono što karta beleži jeste poboljšanje karijere ili promena statusa u poslu, što je kod tebe definitivno tako obzirom ta no da ćeš u trećoj trećini karijere imati uspeh. Želim ti sve najbolje i sav napredak!
Anđela hvala ti na odgovoru i sve mi je jasno. A mogu li onda preformulirati pitanje. Gledam svoj solarni. Mjesec na IC-u. Mjesec je i natalno vladar IC-a. Svjesna sam da ti je teško bilo što konkretno reći, ali može li ta pozicija najopćenitije moguće govoriti o promjeni mjesta prebivališta?
I jedno općenito pitanje, ako je npr. mjesec na 1. stupnju strijelca, a venera na 28. stupnju skorpije, uzima li se kao da su u konjukciji s obzirom da se ipak nalaze u različitim znakovima?
Pozdrav Andjela...
Volela bih da cujem kako vidis moju poslovnu karijeru? Tj sta natalna karta kaze
Datum rodjenja je 1.11.1994, Uzice 12h28min (u podne)