Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Sunshine

Re: Posao

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela,
Mozes li mi molim te reci kako vidis moje polje posla i karijere? 26.6.1990, 8:30h Cetinje
Hvala puno!🌺🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Maja234 piše:
02 Jun 2021, 18:55
Andjela Kostic piše:
02 Jun 2021, 17:12
Maja234 piše:
02 Jun 2021, 12:25
Draga Anđela, zanima me da li će doći do neke značajnije promjene na poslu, većih prihoda ili promjene radnog mjesta?
23.04.1993, 03:05h, Tešanj, BiH
maja234WRIGC1A.JPG
Draga Maja234, da bi se videla značajna promena radnog mesta u godini ili samo promena potebno je raditi godišnji horoskop. Zavisi šta podrazumevaš pod većim prihodima? Ako se radi o zaradi od dva posla što su po meni veći prihodi ti nemaš tendencije za tako nešto u horoskopu. ALi svakako imaš da zaradiš dovoljno da lepo živiš bez većih tenzija. U prvoj trećini karijere, tj na samom početku mogućnost rada bez veće zarade ali ni tada ti zarada nije bila ili neće biti loša. Sredina karijere je najkomplikovanija i generalno najteža jer ćeš morati puno da radiš ako hoćeš da zaradiš što se tebi baš i ne sviđa kao opcija. Mogućnost nasleđa nekog imaš, i mogućnost da mirno živiš do kraja života sa prihodima koje ti dolaze. Kraj karijere lep i ovde bi mogla biti u pitanju veća zarada od prosečne

Hvala Vam puno na odgovoru.😇
Da, ja radim već od svoje 20-te, za sad imam mogućnost kao neki prelazak za neku drugu firmu i veću platu, obećavaju sve i svašta, ali to traje već par mjeseci pa na kraju opet sve ostane na tome biće uskoro, sačekaj i sl.
Uglavnom, kao što vidiš, moje Sunce u Biku, u drugoj kući, rad , stvaranje i želja za materijalnim, općenito kažu da ta pozicija daje bogatog muža(u mom slučaju to nije tako, muž zarađuje ok, solidno kao i ja), kod mene se to ispoljava tako što ja moram da radim, da imam svoja novčana primanja, to mi daje sigurnost, onda se ne bojim ničega i nikoga.
Jedan mi je astrolog rekao da ću u 40-toj godini početi neki privatni biznis, nikada nisam "provalila" koji je to pokazatelj u mom natalu, koji tačno aspekt...?
Ja to zaista ne vidim. Privatni biznis vezuje se znak Ovna ili Mars, a tvoj je Mars u Raku, znaku porodice, porodične firme ili državnog sektora u sredini karijere. Pored toga, Zenit u Strelcu nikako ne govori o privatnom poslu već o internacionalnom poslu što je velika razlika. Takođe, ovde se vidi lični duhovni prelaz oko 43. godine i stvarno ne vidim kakve veze bilo šta ima sa 40.godinom ovde. Mislim da ti je potrebna ozbiljna analiza profesionalnog astrologa
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunshine piše:
03 Jun 2021, 08:58
Draga Andjela,
Mozes li mi molim te reci kako vidis moje polje posla i karijere? 26.6.1990, 8:30h Cetinje
Hvala puno!🌺🍀
SunshineWRIGC3.JPG
SunshineWRIGC3.JPG (41.28 KiB) Pregledano 1323 puta
Draga,
na samom početku karijere promenljivi posao sa dosta sitnog rada bez neke zarade. Obično se ovako vidi rad u trgovini ili nekoj administraciji. Početak sredine karijere opet ograničeni i teški uslovi za rad, mala plata i onda lični nagli preokret.... prosto će ti svega biti preko glave i mislim da ćeš otići iz Cetinja ako već nisi iz Monteregra. Promeniće se naravno i način sagledavanja stvari . Ovde se vidi jako tehnološki razvijena zemlja (Nemačka ili kao nemačka) i vrhunac karijere više nego odličan
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Pozdrav draga Andjela,

Interesuje me sta mi vidis vezano za fakultet,dodatno obrazovanje, posao? 15.06.1999. Zrenjanin
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Vreme rodjenja je 14:25
Maja234

Poruka od Maja234 »

[/quote]

Ja to zaista ne vidim. Privatni biznis vezuje se znak Ovna ili Mars, a tvoj je Mars u Raku, znaku porodice, porodične firme ili državnog sektora u sredini karijere. Pored toga, Zenit u Strelcu nikako ne govori o privatnom poslu već o internacionalnom poslu što je velika razlika. Takođe, ovde se vidi lični duhovni prelaz oko 43. godine i stvarno ne vidim kakve veze bilo šta ima sa 40.godinom ovde. Mislim da ti je potrebna ozbiljna analiza profesionalnog astrologa
[/quote]

Hvala Vam, baš zanimljivo, eh voljela bih da se taj lični duhovni prelaz desi ranije, ali Bože moj. :mrgreen:
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđela. Početkom godine sam postavila pitanje vezano za zaposlenje tokom ove godine. Sve se odvilo onako kako si i rekla, neočekivano i naglo dobila sam posao. Trenutno sam student i posao obavljam preko studenskog ugovora, što znači da imam fleksibilno radno vrijeme (ovisno o obvezama na fakultetu) i plaćena sam po satu. Posao kao posao je ok, no radi se o većoj firmi u kojoj organizacija šteka, komunikacija nije na zavidnom nivou te često dolazi do nesporazuma i pogrešnih informacija. U 2 navrata sam bila spremna otići, no iz nekog razloga od prvog dana imam ogromnu podršku direktora koji želi da ostanem. S obzirom da za 3 mjeseca završavam višu školu pravne struke, zanima me vidiš li mi mogućnost napretka tokom godine, ili da tražim drugi posao koji je bliži mojoj struci?
Posao koji radim je daleko o moje struke, radi se o prodaji pametne tehnologije I sklapanje ugovora o mobilnim uslugama sa zainteresiranim strankama. Također, vidi li mi se iz natalne karte možda selidba u drugi grad (unutar moje matične države).

Sve ovo pitam iz razloga što sam radila kod tebe natalnu kartu, i predvidjela si mi veliki uspjeh u ovakvoj nekakvoj firmi u drugoj trećini karijere.

Moji podaci su: 16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
04 Jun 2021, 10:41
Pozdrav Anđela. Početkom godine sam postavila pitanje vezano za zaposlenje tokom ove godine. Sve se odvilo onako kako si i rekla, neočekivano i naglo dobila sam posao. Trenutno sam student i posao obavljam preko studenskog ugovora, što znači da imam fleksibilno radno vrijeme (ovisno o obvezama na fakultetu) i plaćena sam po satu. Posao kao posao je ok, no radi se o većoj firmi u kojoj organizacija šteka, komunikacija nije na zavidnom nivou te često dolazi do nesporazuma i pogrešnih informacija. U 2 navrata sam bila spremna otići, no iz nekog razloga od prvog dana imam ogromnu podršku direktora koji želi da ostanem. S obzirom da za 3 mjeseca završavam višu školu pravne struke, zanima me vidiš li mi mogućnost napretka tokom godine, ili da tražim drugi posao koji je bliži mojoj struci?
Posao koji radim je daleko o moje struke, radi se o prodaji pametne tehnologije I sklapanje ugovora o mobilnim uslugama sa zainteresiranim strankama. Također, vidi li mi se iz natalne karte možda selidba u drugi grad (unutar moje matične države).

Sve ovo pitam iz razloga što sam radila kod tebe natalnu kartu, i predvidjela si mi veliki uspjeh u ovakvoj nekakvoj firmi u drugoj trećini karijere.

Moji podaci su: 16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Draga, izuzetno mi je drago da si se javila i opet javila. Ja ti međutim zaista ne mogu pomoći ovako. Za bilo kakve ozbiljnije odgovore naročito za posao treba se raditi godišnji. Ako si radila natalnu verovatno smo pričale o mogućnosti inostranstva a što se tiče selidbe na drugo mesto unutar države to samo od osobe zavisi a karta to ne beleži. Ono što karta beleži jeste poboljšanje karijere ili promena statusa u poslu, što je kod tebe definitivno tako obzirom ta no da ćeš u trećoj trećini karijere imati uspeh. Želim ti sve najbolje i sav napredak!
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Anđela hvala ti na odgovoru i sve mi je jasno. A mogu li onda preformulirati pitanje. Gledam svoj solarni. Mjesec na IC-u. Mjesec je i natalno vladar IC-a. Svjesna sam da ti je teško bilo što konkretno reći, ali može li ta pozicija najopćenitije moguće govoriti o promjeni mjesta prebivališta?

I jedno općenito pitanje, ako je npr. mjesec na 1. stupnju strijelca, a venera na 28. stupnju skorpije, uzima li se kao da su u konjukciji s obzirom da se ipak nalaze u različitim znakovima?

Hvala i oprosti što te zamaram. :mrgreen:
pjovanaa

Poruka od pjovanaa »

Pozdrav Andjela...
Volela bih da cujem kako vidis moju poslovnu karijeru? Tj sta natalna karta kaze :)
Datum rodjenja je 1.11.1994, Uzice 12h28min (u podne)
Pošalji Odgovor