Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Ana,
mi se rodimo, prema legendi, naša duša dobrovoljno odabere da se inkarnina, uđe u to telo, upravo da bi doživela i stare i nove izazove. Naravno da nikad nije kasno! Ali, stvari se trebaju rešavati što pre. To je zato što se "karma" prenosi. Ako si ti dobila T kvadrat, to je napeta energija koju je napravio neki tvoj predak ili ti u prethodnom životu ako veruješ u inkarnaciju. Ukoliko ga ne rešiš, prenećeš ga sebi ponovo, ali uz put i svojim pokoljenjima kao direktan krvni srodnik. Stoga, naravno da je rešiv, rešava se, ali kažem, sve zavisi gde se nalazi, kakva je napeta energija u pitanju i dobro si mi rekla da pišem o T kvadratu kad završim opšti deo, pošto stvarno nema gde da se pročita o njemu :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Perunika

Poruka od Perunika »

Kad vec spominjete T kvadrat,ja ga imam u solaru za ovu godnu,sastoji se od marsa u strelcu u 9 polju koji je u konjukciji sa natalnom venerom skoro pa egzaktno,zatim pravi kvadrat sa venerom u ribama u 12 polju i kvadrat sa mesecom u devici u 7 polju,mesec i venera su u opoziciji,verujem da taj T kvadrat solarni donosi nesto sakriveno od ociju javnosti,ukljucene emocije u to ali nemoguca misija za neko razresenje ,sta vi mislite? 🤔
Per aspera ad astra 💕💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Perunika piše:
30 Jul 2020, 09:47
Kad vec spominjete T kvadrat,ja ga imam u solaru za ovu godnu,sastoji se od marsa u strelcu u 9 polju koji je u konjukciji sa natalnom venerom skoro pa egzaktno,zatim pravi kvadrat sa venerom u ribama u 12 polju i kvadrat sa mesecom u devici u 7 polju,mesec i venera su u opoziciji,verujem da taj T kvadrat solarni donosi nesto sakriveno od ociju javnosti,ukljucene emocije u to ali nemoguca misija za neko razresenje ,sta vi mislite? 🤔
Draga, solarni povratak je samo jedna od mogućih 4 osnovne prediktivne tehnike godišnjih predikcija. Bitan je jer pokazuje slike, ali sa vremenom ume baš da pogreši u toku godine. T kvadrat u solaru može dati napetost u nekom domenu, ali mnogo manje izraženo nego natalno. Ali, recimo da se T Kvadrat aktivira...on mora imati bazu u natalu, tačnije mora imati neke izazove iz natalnog horoskopa kako bi se aktivirao jako. Ako natalno npr Venera i Mars imaju kvadrat, opoziciju ili konjunkciju, ili imaš loše aspekte sa Mesecom natalno možemo pričati na temu solara. Ako ne, taj aspekt tebe neće kačiti. Prosto nećeš biti "prozvana".
Dakle, ne deluju tranziti i događaji na nebu na sve. Nego samo na "prozvane", one ljude koji su po rođenju dobili slične aspekte...nadam se da sam ti malo pomogla :) ako ne, stavi obe karte pa da vidimo :)
NATASA

Poruka od NATASA »

Andjo,
Hocu i ja da pitam kako da se oslobodim teske karme i sta mogu u ovom zivotu da uradim da se resim.I sta sam to generacijski lose radili
Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NATASA piše:
30 Jul 2020, 10:04
Andjo,
Hocu i ja da pitam kako da se oslobodim teske karme i sta mogu u ovom zivotu da uradim da se resim.I sta sam to generacijski lose radili
Slika
ti draga baš ništa :) šalim se.....karma se uvek nasledi. Uvek. Nekad je teža nekad lakša ali je ima. To je prosto akcija predaka. Čineći dobra dela i ne očekujući ništa za uzvrat skida se karma uglavnom. Prosto samo daješ i ne tražiš ništa za uzvrat. Ovaj svet na "dođem ti dođeš mi" ništa ne valja. Gomila karmu i negativnu energiju ali nema veze. Naravno, uzmeš ako ti nešto neko daje, to slobodno! Karma se uglavnom počinje da rešava, odnosno osoba krene da je rešava onda kada osa čvorova to dozvoli. U tvom konkretnom slučaju to je period od tvoje 31. godine života pa na dalje. Ti imaš osu čvorova JARAC RAK što znači da je definitivno neka porodična karma, a to znači da se jedan tvoj predak ogrešio o drugog tvog pretka u okviru porodice. ŠTa je tvoj zadatak onda? Da ti ne uradiš isto! Odmah gledaš stanje treće i jedanaeste kuće u zavisnosti od toga imaš li brata ili sestru mlađeg ili starijeg i šta bi se tu moglo dešavati? Takođe, pratiš odnsoe sa roditeljima i šta bi se tu moglo dešavati? onda kad uspeš da te niko od njih ne iznervira, sprijateljiš se maksimalno sa njima na konju si
NATASA

Poruka od NATASA »

Hvala.Moram da radim na tome :D
Perunika

Poruka od Perunika »

Slika

Evo ga solar sa natalom,pocela su neka desavanja iz solara od jula meseca
Per aspera ad astra 💕💞
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Jel moze da se postavi pitanje da li postoji mogucnost javljanja bivseg partnera?

Može se postaviti i ako se vidi iz baze natala to je ok uopšteno. U tvom natalnom slučaju to će biti manja verovatnoća. Međutim, to će zavisiti od konkretnih podataka druge osobe, njenih stremljenja, vašeg slaganja ili ne slaganja i venere, sunca i vladara 5 i 7 u kompozitnim čartovima vas dvoje, dakle baš složeno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NATASA piše:
30 Jul 2020, 10:36
Hvala.Moram da radim na tome :D
nema na čemu i drugi put sve dok ne postane "tesno" :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Perunika,
ja ne znam da li je spoljni krug solar? natal? ovde se vide samo rasporedi planeta a aspekte da nagađamo... nego, ima li šanse da staviš dva točka ili pošalji podatke pa ću ti sve reći :) ovo je dobar prikaz ali samo za konjunkcije :)
Pošalji Odgovor