mi se rodimo, prema legendi, naša duša dobrovoljno odabere da se inkarnina, uđe u to telo, upravo da bi doživela i stare i nove izazove. Naravno da nikad nije kasno! Ali, stvari se trebaju rešavati što pre. To je zato što se "karma" prenosi. Ako si ti dobila T kvadrat, to je napeta energija koju je napravio neki tvoj predak ili ti u prethodnom životu ako veruješ u inkarnaciju. Ukoliko ga ne rešiš, prenećeš ga sebi ponovo, ali uz put i svojim pokoljenjima kao direktan krvni srodnik. Stoga, naravno da je rešiv, rešava se, ali kažem, sve zavisi gde se nalazi, kakva je napeta energija u pitanju i dobro si mi rekla da pišem o T kvadratu kad završim opšti deo, pošto stvarno nema gde da se pročita o njemu
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
Draga Ana,
mi se rodimo, prema legendi, naša duša dobrovoljno odabere da se inkarnina, uđe u to telo, upravo da bi doživela i stare i nove izazove. Naravno da nikad nije kasno! Ali, stvari se trebaju rešavati što pre. To je zato što se "karma" prenosi. Ako si ti dobila T kvadrat, to je napeta energija koju je napravio neki tvoj predak ili ti u prethodnom životu ako veruješ u inkarnaciju. Ukoliko ga ne rešiš, prenećeš ga sebi ponovo, ali uz put i svojim pokoljenjima kao direktan krvni srodnik. Stoga, naravno da je rešiv, rešava se, ali kažem, sve zavisi gde se nalazi, kakva je napeta energija u pitanju i dobro si mi rekla da pišem o T kvadratu kad završim opšti deo, pošto stvarno nema gde da se pročita o njemu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Kad vec spominjete T kvadrat,ja ga imam u solaru za ovu godnu,sastoji se od marsa u strelcu u 9 polju koji je u konjukciji sa natalnom venerom skoro pa egzaktno,zatim pravi kvadrat sa venerom u ribama u 12 polju i kvadrat sa mesecom u devici u 7 polju,mesec i venera su u opoziciji,verujem da taj T kvadrat solarni donosi nesto sakriveno od ociju javnosti,ukljucene emocije u to ali nemoguca misija za neko razresenje ,sta vi mislite? 
Per aspera ad astra 

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, solarni povratak je samo jedna od mogućih 4 osnovne prediktivne tehnike godišnjih predikcija. Bitan je jer pokazuje slike, ali sa vremenom ume baš da pogreši u toku godine. T kvadrat u solaru može dati napetost u nekom domenu, ali mnogo manje izraženo nego natalno. Ali, recimo da se T Kvadrat aktivira...on mora imati bazu u natalu, tačnije mora imati neke izazove iz natalnog horoskopa kako bi se aktivirao jako. Ako natalno npr Venera i Mars imaju kvadrat, opoziciju ili konjunkciju, ili imaš loše aspekte sa Mesecom natalno možemo pričati na temu solara. Ako ne, taj aspekt tebe neće kačiti. Prosto nećeš biti "prozvana".Perunika piše: ↑30 Jul 2020, 09:47Kad vec spominjete T kvadrat,ja ga imam u solaru za ovu godnu,sastoji se od marsa u strelcu u 9 polju koji je u konjukciji sa natalnom venerom skoro pa egzaktno,zatim pravi kvadrat sa venerom u ribama u 12 polju i kvadrat sa mesecom u devici u 7 polju,mesec i venera su u opoziciji,verujem da taj T kvadrat solarni donosi nesto sakriveno od ociju javnosti,ukljucene emocije u to ali nemoguca misija za neko razresenje ,sta vi mislite?![]()
Dakle, ne deluju tranziti i događaji na nebu na sve. Nego samo na "prozvane", one ljude koji su po rođenju dobili slične aspekte...nadam se da sam ti malo pomogla
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ti draga baš ništa
Hvala.Moram da radim na tome 
Per aspera ad astra 

-
Aleksandra94
Jel moze da se postavi pitanje da li postoji mogucnost javljanja bivseg partnera?
Može se postaviti i ako se vidi iz baze natala to je ok uopšteno. U tvom natalnom slučaju to će biti manja verovatnoća. Međutim, to će zavisiti od konkretnih podataka druge osobe, njenih stremljenja, vašeg slaganja ili ne slaganja i venere, sunca i vladara 5 i 7 u kompozitnim čartovima vas dvoje, dakle baš složeno
Može se postaviti i ako se vidi iz baze natala to je ok uopšteno. U tvom natalnom slučaju to će biti manja verovatnoća. Međutim, to će zavisiti od konkretnih podataka druge osobe, njenih stremljenja, vašeg slaganja ili ne slaganja i venere, sunca i vladara 5 i 7 u kompozitnim čartovima vas dvoje, dakle baš složeno
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
nema na čemu i drugi put sve dok ne postane "tesno"
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Perunika,
ja ne znam da li je spoljni krug solar? natal? ovde se vide samo rasporedi planeta a aspekte da nagađamo... nego, ima li šanse da staviš dva točka ili pošalji podatke pa ću ti sve reći
ovo je dobar prikaz ali samo za konjunkcije 
ja ne znam da li je spoljni krug solar? natal? ovde se vide samo rasporedi planeta a aspekte da nagađamo... nego, ima li šanse da staviš dva točka ili pošalji podatke pa ću ti sve reći