Rogjena Sam na 23.10.1993, 10:15h ujutru vo Bitola, MakedonijaAndjela Kostic piše: ↑13 Jul 2021, 08:16Draga Keti,
ja bih ti rado pomogla ali za to je potrebno gledati prediktivne tehnike i to vrlo ozbiljno. Ono što ja mogu jeste samo da te zamolim za pune podatke, tačnije i grad rođenja i pogledam opšte ljubavne aspekte. A zamolila bih i ostale da se priključe i pogledaju. Dajte sebi na volju![]()
Ljubav-brak
Re: Ljubav
Draga Andjela,
Rodjena sam 18.3.1995. godine u Konjicu (BiH) u 9:25h ujutro… da li bi mogla da mi kazes nesto o ljubavnim aspektima u mom natalu, s obzirom na to da sam vec duze vrijeme nezadovoljna na tom polju?
Hvala i veliki pozdrav!
Rodjena sam 18.3.1995. godine u Konjicu (BiH) u 9:25h ujutro… da li bi mogla da mi kazes nesto o ljubavnim aspektima u mom natalu, s obzirom na to da sam vec duze vrijeme nezadovoljna na tom polju?
Hvala i veliki pozdrav!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga KetiKeti piše: ↑15 Jul 2021, 17:40Rogjena Sam na 23.10.1993, 10:15h ujutru vo Bitola, MakedonijaAndjela Kostic piše: ↑13 Jul 2021, 08:16Draga Keti,
ja bih ti rado pomogla ali za to je potrebno gledati prediktivne tehnike i to vrlo ozbiljno. Ono što ja mogu jeste samo da te zamolim za pune podatke, tačnije i grad rođenja i pogledam opšte ljubavne aspekte. A zamolila bih i ostale da se priključe i pogledaju. Dajte sebi na volju![]()
polje ljubavi ovde uopšte nije loše pozicionirano sem kvadrata koji Venera gradi sa Uranom i govori o naglim mogućim raskidima. Ipak, jedan momak će ti biti izuzetno bitan u životu, kao i ljubav na koju si maksimalno skoncentrisana. Međutim, što se tiče brakova tu ćeš baš morati da povedeš računa i nađeš sebi partnera koji neće biti previše društven i stavljati prioritete ispred tebe. Naime, stoji mogućnost partnera koji je folirant, dolazi preko prijatelja i tu je moguć raskid ili razvod. Ako se neko sada pojavio, da bi se bilo šta ozbiljno reklo potrebno je detaljno upoređivanje aspekata tj uporedni horoskop.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Rosie,
u tvom slučaju veze se prave racionalno, ali opet će postojati partner koji će od tebe umeti da sakrije ono što ne želiš videti. Duže vreme ti ne ide jer ti je na vrhu pete kuće znak Device, koji Veneru generalno vodi u njen pad, pa ovo nije dobra pozicija za ljubav. Govori o malo mogućnosti, ali ipak i to je bolje od mnogo loših mogućnosti. Oko 18. godine razočaranje. Postojaće jedna velika ljubav u tvom životu. Muža ćeš voleti, može biti stranac ili iz daleka ali ćeš nekih stvari morati da se odrekneš u zajedničku korist. Doći će neočekivano
Draga Anđela u vezi sam 10 godina i treba uskoro da udjem u brak ali se u mom životu nedavno pojavio muškarac za koga imam osećaj kao da je sudbina umešala prste. Da li postoje ikakve naznake u mojoj natalnoj karti ko mi je sudjen. Rođena sam 12.07.1989 Osijek,Hrvatska u 8:30. Zanima me da li se na natalnoj karti mogu videti sudbinski susreti i kada vam je neko preodredjen za zivot?
Zdravo, Anđela.
Možeš li mi reći nešto više o mom ljubavnom životu u skorije vreme?
23. 04. 1997.
07:50h
Beograd, Zvezdara
Unapred zahvalna.
Možeš li mi reći nešto više o mom ljubavnom životu u skorije vreme?
23. 04. 1997.
07:50h
Beograd, Zvezdara
Unapred zahvalna.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,
jasno mi je da ne pratiš forum i izuzetno žao zbog toga. Naglasila sam više puta da je za period potrebno otvarati više prediktivnih tehnika, tako da je zaista nemoguće da se samo pogleda. Generalno, tvoj ljubavni život je problem jer ti dolaze nepristojne ponude i po malo agresivni ili nervozni momci. Potrebno je da izađeš iz tog kruga, u smislu nepristojnih ponuda. Čim ti neko ne nudi pošteno i korektno, otkačiš ga i pre veze jer će ti tu mnogo energije otići uzalud. Brak će ti, nasuprot tim vezama moći da bude jako dobar što naravno zavisi od tebe i koliko si na svemu spremna raditi.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,Makica127 piše: ↑16 Jul 2021, 17:28Draga Anđela u vezi sam 10 godina i treba uskoro da udjem u brak ali se u mom životu nedavno pojavio muškarac za koga imam osećaj kao da je sudbina umešala prste. Da li postoje ikakve naznake u mojoj natalnoj karti ko mi je sudjen. Rođena sam 12.07.1989 Osijek,Hrvatska u 8:30. Zanima me da li se na natalnoj karti mogu videti sudbinski susreti i kada vam je neko preodredjen za zivot?
ovo je odlično pitanje i hvala ti na tome, da razbijemo ovu monotoniju ličnih pitanja
"Sudbinski" muškarac vidi se iz sedme kuće. Vladar sedme i vrh sedme kuće ga opisuju ako se radi o prvom braku ili dužoj, bitnoj vezi. U tvom je slučaju muž opisan kroz zabavljanje i prijateljski odnos. Ukoliko dođe do razvoda (razlaza) a za to ima tendencija, primat će preuzeti Mars. Ovo je slika osobe koja ti se mnogo dopada, lepog, doteranog i jedinstvenog mladića u koga se svakako zaljubljuješ. On pleni oko sebe, primećen je i uživa u tome. Problem je što je egocentričan i što je tebi generalno neprijatelj (položaj mu je u 12toj kući - kući neprijatelja). Šta bih ja radila? radila bih uporedni horoskop sebe za oba partnera da se tačno vidi ko je ovde Uran a ko Mars i kakve su namere jednog a kakve drugog a naročito šta se može očekivati od jednog a šta od drugog. A ako si ih prepoznala iz ove prepiske onda znaš šta ti je činiti
-
Scorpio2310
Izvinjavam se. nuje mi bila namera da budem neprecizna, mislila sam da je pitanje u redu. Ako dozvoljavate, precizirala bih pitanje da li ću uskoro upoznati nekog novog i stupiti u vezu, s obzirom da već duže vreme u okolini imam nekog druga u pogledu kojeg ne znam na čemu sam.
Nadam se da je pitanje u redu.
23 april 1997
Zvezdara, Beograd
7:50h
Nadam se da je pitanje u redu.
23 april 1997
Zvezdara, Beograd
7:50h