Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Keti

Re: Ljubav

Poruka od Keti »

Andjela Kostic piše:
13 Jul 2021, 08:16
Keti piše:
12 Jul 2021, 22:42
Zdravo Andjela. Moj ljubavni zivot e vo totalen haos. Pojavila se nova licnost vo mojot zivot I sad ne znam sta da radim. Rodjena 23.10.1993, 10:15h ujutru. Molam pomos 😔
Draga Keti,
ja bih ti rado pomogla ali za to je potrebno gledati prediktivne tehnike i to vrlo ozbiljno. Ono što ja mogu jeste samo da te zamolim za pune podatke, tačnije i grad rođenja i pogledam opšte ljubavne aspekte. A zamolila bih i ostale da se priključe i pogledaju. Dajte sebi na volju :)
Rogjena Sam na 23.10.1993, 10:15h ujutru vo Bitola, Makedonija
Rosie

Poruka od Rosie »

Draga Andjela,
Rodjena sam 18.3.1995. godine u Konjicu (BiH) u 9:25h ujutro… da li bi mogla da mi kazes nesto o ljubavnim aspektima u mom natalu, s obzirom na to da sam vec duze vrijeme nezadovoljna na tom polju?
Hvala i veliki pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Keti piše:
15 Jul 2021, 17:40
Andjela Kostic piše:
13 Jul 2021, 08:16
Keti piše:
12 Jul 2021, 22:42
Zdravo Andjela. Moj ljubavni zivot e vo totalen haos. Pojavila se nova licnost vo mojot zivot I sad ne znam sta da radim. Rodjena 23.10.1993, 10:15h ujutru. Molam pomos 😔
Draga Keti,
ja bih ti rado pomogla ali za to je potrebno gledati prediktivne tehnike i to vrlo ozbiljno. Ono što ja mogu jeste samo da te zamolim za pune podatke, tačnije i grad rođenja i pogledam opšte ljubavne aspekte. A zamolila bih i ostale da se priključe i pogledaju. Dajte sebi na volju :)
Rogjena Sam na 23.10.1993, 10:15h ujutru vo Bitola, Makedonija
KetiWRIGC1.JPG
KetiWRIGC1.JPG (38.52 KiB) Pregledano 1082 puta
Draga Keti
polje ljubavi ovde uopšte nije loše pozicionirano sem kvadrata koji Venera gradi sa Uranom i govori o naglim mogućim raskidima. Ipak, jedan momak će ti biti izuzetno bitan u životu, kao i ljubav na koju si maksimalno skoncentrisana. Međutim, što se tiče brakova tu ćeš baš morati da povedeš računa i nađeš sebi partnera koji neće biti previše društven i stavljati prioritete ispred tebe. Naime, stoji mogućnost partnera koji je folirant, dolazi preko prijatelja i tu je moguć raskid ili razvod. Ako se neko sada pojavio, da bi se bilo šta ozbiljno reklo potrebno je detaljno upoređivanje aspekata tj uporedni horoskop.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Rosie piše:
15 Jul 2021, 20:30
Draga Andjela,
Rodjena sam 18.3.1995. godine u Konjicu (BiH) u 9:25h ujutro… da li bi mogla da mi kazes nesto o ljubavnim aspektima u mom natalu, s obzirom na to da sam vec duze vrijeme nezadovoljna na tom polju?
Hvala i veliki pozdrav!
RosieWRIGC2.JPG
RosieWRIGC2.JPG (40.18 KiB) Pregledano 1080 puta
Draga Rosie,
u tvom slučaju veze se prave racionalno, ali opet će postojati partner koji će od tebe umeti da sakrije ono što ne želiš videti. Duže vreme ti ne ide jer ti je na vrhu pete kuće znak Device, koji Veneru generalno vodi u njen pad, pa ovo nije dobra pozicija za ljubav. Govori o malo mogućnosti, ali ipak i to je bolje od mnogo loših mogućnosti. Oko 18. godine razočaranje. Postojaće jedna velika ljubav u tvom životu. Muža ćeš voleti, može biti stranac ili iz daleka ali ćeš nekih stvari morati da se odrekneš u zajedničku korist. Doći će neočekivano
Makica127

Poruka od Makica127 »

Draga Anđela u vezi sam 10 godina i treba uskoro da udjem u brak ali se u mom životu nedavno pojavio muškarac za koga imam osećaj kao da je sudbina umešala prste. Da li postoje ikakve naznake u mojoj natalnoj karti ko mi je sudjen. Rođena sam 12.07.1989 Osijek,Hrvatska u 8:30. Zanima me da li se na natalnoj karti mogu videti sudbinski susreti i kada vam je neko preodredjen za zivot?
ammmm

Poruka od ammmm »

Zdravo, Anđela.

Možeš li mi reći nešto više o mom ljubavnom životu u skorije vreme?

23. 04. 1997.
07:50h
Beograd, Zvezdara

Unapred zahvalna.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ammmm piše:
16 Jul 2021, 21:32
Zdravo, Anđela.

Možeš li mi reći nešto više o mom ljubavnom životu u skorije vreme?

23. 04. 1997.
07:50h
Beograd, Zvezdara

Unapred zahvalna.
ammmmWRIGC2.JPG
ammmmWRIGC2.JPG (40.84 KiB) Pregledano 1064 puta
Draga,
jasno mi je da ne pratiš forum i izuzetno žao zbog toga. Naglasila sam više puta da je za period potrebno otvarati više prediktivnih tehnika, tako da je zaista nemoguće da se samo pogleda. Generalno, tvoj ljubavni život je problem jer ti dolaze nepristojne ponude i po malo agresivni ili nervozni momci. Potrebno je da izađeš iz tog kruga, u smislu nepristojnih ponuda. Čim ti neko ne nudi pošteno i korektno, otkačiš ga i pre veze jer će ti tu mnogo energije otići uzalud. Brak će ti, nasuprot tim vezama moći da bude jako dobar što naravno zavisi od tebe i koliko si na svemu spremna raditi.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica127 piše:
16 Jul 2021, 17:28
Draga Anđela u vezi sam 10 godina i treba uskoro da udjem u brak ali se u mom životu nedavno pojavio muškarac za koga imam osećaj kao da je sudbina umešala prste. Da li postoje ikakve naznake u mojoj natalnoj karti ko mi je sudjen. Rođena sam 12.07.1989 Osijek,Hrvatska u 8:30. Zanima me da li se na natalnoj karti mogu videti sudbinski susreti i kada vam je neko preodredjen za zivot?
Makica127WRIGC3.JPG
Makica127WRIGC3.JPG (39.83 KiB) Pregledano 1053 puta
Draga moja,
ovo je odlično pitanje i hvala ti na tome, da razbijemo ovu monotoniju ličnih pitanja :) iako je opet lična stvar u pitanju. Kada govorimo o astrologiji i "suđenom" mnogo će toga zavisiti od činjenica od kakvog je "materijala" napravljen natal, odnosno koji elementi preovladavaju. Tako vazdušni elementi predstavljaju grupu koja je najmanje pod dejstvom sudbine dok su vodeni najviše pod dejstvom. Isto se mora posmatrati da li je konstelacija razbacana ili su planete fokusirane ispod ose Asc Desc ili iznad. Isto važi i za osu MC IC. Naime, ako su planete levo od MC IC smatra se da je osoba malo pod dejstvom sudbine a da će većina zavisiti od same osobe. Ako su pa planete iza MC IC osoba je jače pod dejstvom sudbine. Ako su sve planete (sem jedne koja se naziva singlton) iznad ose Asc Desc osoba je sama kovač svoje sudbine i otud se neki ljudi pitaju zašto horoskop kod njih "ne radi" kao kod drugih ljudi. Tebi je Vatra na Asc ali si sastavljena i od Vode (Sunce i Mesec) i sudbina na tebe može solidno uticati (recimo do 70 procenata).
"Sudbinski" muškarac vidi se iz sedme kuće. Vladar sedme i vrh sedme kuće ga opisuju ako se radi o prvom braku ili dužoj, bitnoj vezi. U tvom je slučaju muž opisan kroz zabavljanje i prijateljski odnos. Ukoliko dođe do razvoda (razlaza) a za to ima tendencija, primat će preuzeti Mars. Ovo je slika osobe koja ti se mnogo dopada, lepog, doteranog i jedinstvenog mladića u koga se svakako zaljubljuješ. On pleni oko sebe, primećen je i uživa u tome. Problem je što je egocentričan i što je tebi generalno neprijatelj (položaj mu je u 12toj kući - kući neprijatelja). Šta bih ja radila? radila bih uporedni horoskop sebe za oba partnera da se tačno vidi ko je ovde Uran a ko Mars i kakve su namere jednog a kakve drugog a naročito šta se može očekivati od jednog a šta od drugog. A ako si ih prepoznala iz ove prepiske onda znaš šta ti je činiti :) biraj mudro. Prvi brak stoji mnogo bolje od drugog u tvom slučaju
Scorpio2310

Poruka od Scorpio2310 »

.
ammmm

Poruka od ammmm »

Izvinjavam se. nuje mi bila namera da budem neprecizna, mislila sam da je pitanje u redu. Ako dozvoljavate, precizirala bih pitanje da li ću uskoro upoznati nekog novog i stupiti u vezu, s obzirom da već duže vreme u okolini imam nekog druga u pogledu kojeg ne znam na čemu sam.

Nadam se da je pitanje u redu.

23 april 1997
Zvezdara, Beograd
7:50h
Pošalji Odgovor