Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Tanchy piše:
13 Avg 2021, 14:32
Pozdrav Andjela,razvedena sam,trenutno sam u lošim odnosima sa čovekom za koga sam mislila da mi je sve u životu,razočarana,kakav mi partner predstoji,opis,i da li postoji mogućnost grugog braka,ili cu ostati sama. Hvala unapred. Rodjena sam 24.01.1978 u 02 i 30h Pancevo
TanchyWRIGC1.JPG
TanchyWRIGC1.JPG (40.63 KiB) Pregledano 1016 puta
Draga Tanchy,
izuzteno mi je žao da ovo što si napisala čitam. Ti naime imaš jednu težu opoziciju planeta preko ose 2/8 u horoskopu koja vuče sve vidove partnerskih odnosa. Dakle, teža slika vezana je za ljubav. Prvi je partner bio totano nekompatibilan, ali si ti bila jako zaljubljena u njega. Ono što je bio problem je što si i drugog birala na sličan način kao prvog. Drugi je bio samo prividno bolji, većeg statusa a u stvari potpuno isti. Iz te šeme odabira moraš iskočiti samosvesno, jer će ti se to isto dešavati i neki naredni put. Kada biraš partnera obrati više pažnje na poštovanje u uvažavanje, manje na ono što priča, više na ono što radi. Gledaj da ne bude "zabavno" već da bude sigurno. Treba ti dosta jak, stabilan i ozbiljan čovek a ti biraš slabe likove. Zbog toga što si veoma svestrana a malo toga možeš trpeti, nemoj da praviš kompromis od početka već se bolje uloži u druge oblasti života dok ne dođe pravi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

IvanaIka piše:
13 Avg 2021, 19:58
Draga Andjela, sta mogu da ocekujem u ovom polju :roll: nisam bas neke srece izbora, i očigledno da se vezujem za pogresne osobe.. Rodjena sam 19.02.1991 u 04:10, Beograd, Visegradska, i nekako mi se cini da nimalo pod 'srecnom'zvezdom... Da ne davim, imam milion pitanja, ali ukratko bar za ovo sto me trenutno muci...
IvanaIkaWRIGC2.JPG
IvanaIkaWRIGC2.JPG (40.49 KiB) Pregledano 1025 puta
Draga IvanaIka,
stres koji trpiš je zbog toga što ti nestabilno stoji kuća ljubavnih odnosa. Uvek je loš odnos sa partnerom koji bi se učinio kao zaštitnik a u stvari je nesiguran u sebe, agresivan ili preterano nervozan tip. Prvo šta možeš je da ne ulaziš u veze preko posla ili studija a ako to radiš preko Internet poznanstava dobro da proveriš tipa pre ulaska u vezu. Kod tebe je sada vreme za posao a nakon proleća 2022. mogućnost za neku novu ljubav.
Ana Eskic

Poruka od Ana Eskic »

Rodjena sam 1.8.1991. u 01:00. Zanima me ljubav
Jelena.

Poruka od Jelena. »

Zdravo, Andjela,
Zanima me da li ima izgleda da cu ponovo osetiti ljubav, ostvariti vezu?
01.08.1991. 13h Savski Venac
Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ana Eskic piše:
15 Avg 2021, 00:53
Rodjena sam 1.8.1991. u 01:00. Zanima me ljubav
AnaEskicWRIGC4.JPG
AnaEskicWRIGC4.JPG (39.99 KiB) Pregledano 1021 put
Draga Ana Eskic,
ljubaav je ovde prikazana kroz prizmu romantike, prevelikih očekivanja te mogućim vraćanjima partnerima koji u startu nisu dobri. Oni se zbog statusa ili preuveličavanja onoga što jesu učine dobrim a u stvari to nisu. Zato će polje prvog braka biti baš rizično. Iz drugog braka međutim stoji totalno drugačiji partner i sa njime mogućnost održavanja stabilne veze. Inače, sa ovim što su kao nešto postigli nećeš imati velike sreće
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jelena. piše:
15 Avg 2021, 00:57
Zdravo, Andjela,
Zanima me da li ima izgleda da cu ponovo osetiti ljubav, ostvariti vezu?
01.08.1991. 13h Savski Venac
Hvala unapred
JelenaWRIGC5.JPG
JelenaWRIGC5.JPG (40.04 KiB) Pregledano 1036 puta
Draga moja Jelena.,
nemoj me molim te razumeti pogrešno ali ovde su ljubavne kuće tako pozicionirane da se ljubav idealizuje. Zbog signifikatora Jupitera na Zenitu pa i u istom znaku sa Suncem na Zenitu, previše se daje pažnje i centar života stavlja na ljubav što nije tako dobro, jer si ti rođena i projektovana da možeš mnogo energije uložiti u druge, prave stvari. Sa Venerom u Devici jasno mi je da si pametna devojka i da dobro biraš, da nećeš sa svakim biti ali tebi kažem: pusti da tebe odaberu. Opusti se, gledaj napred, vredna si, voliš da oko tebe ljudi tobom budu zadovoljni pa tako se i usmeri. Naravno da će biti ljubavi. Ko god želi da voli voleće :)
kokosanel

Poruka od kokosanel »

Poštovana Andjela.
Radila sam kod Vas natalnu kartu. Sve ostalo što ste mi rekli, umnogome mi je pomoglo.
Međutim, večiti problem je ljubav.
Da li biste mi mogli reći, kako stojim na tom polju, i da li će ikada naići moja srodna duša?
07.02.1989. 05:45 Mrkonjić Grad, bih.
Hvala u napred.
Mrvica

Poruka od Mrvica »

Draga Andjela,
Ima li nade za mene na polju ljubavi i ostvarivanja veze...do sada mi baš nije nesto islo. Ako ima da li se to odnosi na nekog iz proslosti ili ne.
Rodjena sam 05.12.1986.
Banja Luka u 10:15h
Hvala unapred!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kokosanel piše:
15 Avg 2021, 18:09
Poštovana Andjela.
Radila sam kod Vas natalnu kartu. Sve ostalo što ste mi rekli, umnogome mi je pomoglo.
Međutim, večiti problem je ljubav.
Da li biste mi mogli reći, kako stojim na tom polju, i da li će ikada naići moja srodna duša?
07.02.1989. 05:45 Mrkonjić Grad, bih.
Hvala u napred.
kokosanelWRIGC1.JPG
kokosanelWRIGC1.JPG (39.31 KiB) Pregledano 1029 puta
Draga kokosanel,
kad smo radile natalnu kartu sećaš se, pričale smo o svemu što bi te moglo sačekati uopšteno. Naročito o tvojoj jakoj energiji koja može sve kao i o ljubavnim mogućnostima. Obzirom da si zemlja na Asc ja ti mogu reći samo da iz tranzita možemo očekivati neki razvoj uskoro (oko Nove godine) ali ovo je više vezano za poslovnu sferu jer je tranzit blizu vrha druge kuće. Prosto je nemoguće videti bilo šta više vezano za ljubav bez dodatnih prediktivnih tehnika za koje je potrebno mnogo vremena i otvaranja.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mrvica piše:
16 Avg 2021, 09:02
Draga Andjela,
Ima li nade za mene na polju ljubavi i ostvarivanja veze...do sada mi baš nije nesto islo. Ako ima da li se to odnosi na nekog iz proslosti ili ne.
Rodjena sam 05.12.1986.
Banja Luka u 10:15h
Hvala unapred!
MrvicaWRIGC2.JPG
MrvicaWRIGC2.JPG (38.03 KiB) Pregledano 1027 puta
Draga Mrvica,
svako može da ostvari ljubav i vezu. U ovom slučaju normalno je da ti nije išlo naročito što si previše energije uložila u vezu i vezivanje. Prosto je Merkur, vladar pete kuće na Zenitu pa dosta energije ide na zabavu generalno. To donosi i promenljive ljude kroz tvoj život, ne tako loše ali nespremne na obavezivanje. Zato i mogućnost prvog braka ili prve bitne veze ne stoji dobro upravo usled gubitka ljubavi i emocija. Ipak ako prestaneš toliko energije rasipati i fokusiraš je, očekuje te jedna velika ljubav koja bi mogla kao ishod imati potpisani brak
Pošalji Odgovor