Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Stefan

Re: Ljubav-brak

Poruka od Stefan »

Preporučujem svakom ko nije čitao da čita članke Aleksandra Imšigarića o znakovima. O svakom znaku ima po 3 4 članka. Priroda znaka Strelac, Priroda znaka Lav itd. Pročitao sam više puta sjajne članke ovog čoveka o znakovima. On pruža dublji uvid u kompleksnu prirodu svakog znaka.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Tako je Stefane! Bravo!!!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dijana piše:
09 Avg 2021, 09:19
Hvala na odgovoru❤️
Novi Sad❤️
DijanaforumWRIGC5.JPG
DijanaforumWRIGC5.JPG (40.21 KiB) Pregledano 2723 puta
Draga Dijana,
polje prvog braka svakako ne stoji dobro. Nadam se da nemate dece. Ukoliko nemate sačekaj još neko vreme. Vladar sedme kuće u devetoj govori o promenljivom braku sa kritičnim momentom oko druge i druge ipo godine braka. Nakon toga mogućnost značajnih promena, kako pozitivnih (npr muž dobija bolji posao) do negativnih (mogućnost ishitrenog razvoda) ali se mora čekati najmanje tri godine u braku da vidiš na čemu si. Vi se ne razumete ali on stabilnije gleda na stvari. Ovde se mora raditi detaljan horoskop kako bi se predočile sve činjenice vezane za moguće partnere i partnerske odnose za tebe, a uporedni vezano za vas dvoje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Dora piše:
09 Avg 2021, 15:04
Dobar dan Andjela..zanima me ljubav ako bi mogla da pogledaš
23.06.1999 11:10 Podgorica..
DoraWRIGC6.JPG
DoraWRIGC6.JPG (41.08 KiB) Pregledano 2728 puta
Vladar pete u devetoj kući govori o nestabilnosti u ljubavi i ljubavnim vezama naročito pre braka. Pored toga, esencijalni signifikator ljubavi, Venera, nalazi se u zatvorenoj kući. Uvek iz novih tajnih ljubavnih veza problemi. Jedan vrlo problematičan partner ali koji je umeo da obmane, totalni iluzionista. Povesti računa i ne ulaziti u kontakt sa ljudima koji imaju veze sa bilo kojom vrstom narkotika (duva marihuanu, koristi lsd, voi bensedine, mnogo pije.....)
Ovde postoje tendence neodržavanja veza i ti lično moraš menjati stav po pitanju momaka
Capricorngirl88

Poruka od Capricorngirl88 »

Zdravo svima!Poz Andjela ,citam forum , i jako sam srecna sto sam naisla na vas..🍀💓
Mozda u pravom trenutku ,kad mi bas treba odgovor na ovu temu s obzirom da je stagnacija bas dugaa na ovom polju pa ako mozes pogledati naravno, da li da ocekujem neku vezu konacno ,da li cu naci momka za vezu normalnu ..Zasto je kod mene to tako komolikivano kao da mi je ljub zivot izbrisan i ne postoji..Hvala 🍀💓Nadam se da cu fino postaviti kartu😊

.http://imgur.com/a/2UyzSUm
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Capricorngirl88 piše:
10 Avg 2021, 17:03
Zdravo svima!Poz Andjela ,citam forum , i jako sam srecna sto sam naisla na vas..🍀💓
Mozda u pravom trenutku ,kad mi bas treba odgovor na ovu temu s obzirom da je stagnacija bas dugaa na ovom polju pa ako mozes pogledati naravno, da li da ocekujem neku vezu konacno ,da li cu naci momka za vezu normalnu ..Zasto je kod mene to tako komolikivano kao da mi je ljub zivot izbrisan i ne postoji..Hvala 🍀💓Nadam se da cu fino postaviti kartu😊

.http://imgur.com/a/2UyzSUm
Karta koju si postavila odlična je, lepo se vidi i hvala ti na tome :) ali ja ne vidim razlog stavljanja periodnih horoskopa, tj umetanja. Više puta sam napomenula da se ovde ne rade konsultacije već samo opšti aspekti kao i davanje odgovora na astrološka pitanja kroz primere. Molim te, stavi samo svoju kartu, bez "umetaka". Ako se nešto za period vidi ja kažem, a ako ne, potrebno je raditi detaljnu konsultaciju i normalno je da ja to ovde ne mogu raditi.
U tvojoj karti videćemo opšte kretanje ljubavnog života i to je ono što ja mogu.
Helenica

Poruka od Helenica »

Zdravo Anđela!
Već duže vreme se ništa ne dešava u mom ljubavnom životu, malo sam se zabrinula jer sam imala tešku vezu i pitam se da li ću moći opet da se vežem za nekog. Zamolila bih te da mi kažeš nešto o tome.

Hvala unapred!

16.08.1991.
20:57
Smederevska Palanka
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Helenica piše:
11 Avg 2021, 13:46
Zdravo Anđela!
Već duže vreme se ništa ne dešava u mom ljubavnom životu, malo sam se zabrinula jer sam imala tešku vezu i pitam se da li ću moći opet da se vežem za nekog. Zamolila bih te da mi kažeš nešto o tome.

Hvala unapred!

16.08.1991.
20:57
Smederevska Palanka
Draga Helenica,
HelenicaWRIGC4.JPG
HelenicaWRIGC4.JPG (39.77 KiB) Pregledano 2702 puta
ja ti ne mogu reći hoćeš li se ili ne opet vezivati jer je to pitanje lične slobodne volje uzrokovano okolnostima. Međutim, svaka muka prođe, to znam sigurno :)
Ono što je ovde problem jeste kritičan stepen Ascendenta gde emocije idu do totalnog maskimuma pa totalnog sloma. Ova energija se kanališe odlaskom na meditacije kao i na sport koji je na neki način vezan za meditacije (yoga, pilates) što ti toplo preporučujem jer ćeš se bolje osećati. Izuzetno specifične strahove koje nosiš produkt su pozicije Meseca koga je Pluton "pojeo" u Škorpionu. U strahu, mukama, pristajanju na svašta, bez rada na sebi, ovo neće biti dobro. Potrebno je sama sa sobom da se suočiš, ne tražiš utočište u drugoj strani. Tvoj je Mesec vrlo specifičan i kao takav se mora "tretirati". Moraš prvo voleti sebe a onda i druge. Veza je bila teška ne zbog tebe nego zato što si njega sebi dopustila, a nije ti bio ni slika ni prilika. Strah iz tebe...boriš se takođe sa strahovima suočavanjem i direktnim ulaskom u temu straha što piše kako u raznim psihološkim knjigama. Generalno, moraš se boriti ali ne za odnos nego za sebe samu. Generalno, ako to budeš uspela, "iskočićeš" iz ovoga što ti se dešava.
Tanchy

Poruka od Tanchy »

Pozdrav Andjela,razvedena sam,trenutno sam u lošim odnosima sa čovekom za koga sam mislila da mi je sve u životu,razočarana,kakav mi partner predstoji,opis,i da li postoji mogućnost grugog braka,ili cu ostati sama. Hvala unapred. Rodjena sam 24.01.1978 u 02 i 30h Pancevo
IvanaIka

Poruka od IvanaIka »

Draga Andjela, sta mogu da ocekujem u ovom polju :roll: nisam bas neke srece izbora, i očigledno da se vezujem za pogresne osobe.. Rodjena sam 19.02.1991 u 04:10, Beograd, Visegradska, i nekako mi se cini da nimalo pod 'srecnom'zvezdom... Da ne davim, imam milion pitanja, ali ukratko bar za ovo sto me trenutno muci...
Pošalji Odgovor