Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
sladjan

Re: Ljubav

Poruka od sladjan »

Andjela Kostic piše:
19 Avg 2021, 09:59
Andjela Kostic piše:
19 Avg 2021, 09:59
sladjan piše:
19 Avg 2021, 09:46

Ostavicu Vam link la solarnom, imam I 5 minuta stariju sestru bliznakinju, pa ako mi mozete pomoci, hvala unapred 😊
https://horoscopes.astro-seek.com/calcu ... abs_redraw
Čije je uopšte vreme rođenja 09.00? nadam se da shvataš da se tvoj horoskop gleda kroz sestrin...ili ne? Ja sam te naravno stavila u 8.55 jer si mi već navela da je sestra rođena pet minuta rannije...ako je sestra 8.55 to je i tvoj horoskop...pisala sam o tome već na forumu
Izvinite, nisam toliko upucena, pa nisam znala coke se vreme koristi, njeno je 8:55
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

sladjan(drugasestra)W2JAAAACAAC7.JPG
sladjan(drugasestra)W2JAAAACAAC7.JPG (46.93 KiB) Pregledano 2817 puta
Nadam se da je ovo slika solara koji si postavila malopre. Dakle, Sunce u tvojoj 12.toj kući govori o godini transformacije. Jupiter i Saturn su ti u trećoj solarnoj a tranzitiraju preko tvoje prve natalne. Ovo je godina promena uz stresove i nagle pokušaje da se stvari dovedu na način kako želiš (Sunce konj Mars u solaru). Asc ima poravnanje sa 11. kućom i govori o otvaranju u društvenim grupama, novim poznanstvima....jer u tom smeru ide godina. MEsec u Jarcu u drugoj kući govori o obavezama na poslu ili u studijama koje ćeš izvršavati i izaći sa njima na kraj tek pred sledeće leto....vidiš?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim vas sve, ako već tražite neke dodatne odgovore makar pratite forum da bi ste znali dokle smo stigli :)
svaka blizanačka trudnoća nosi dvoje dece. Prvo, čiji je horoskop i drugo koje se zove popularno "drugi brat" sve jedno da li je brat ili sestra. Tumačenje drugog po redu ide izvedeno iz prvog ali od treće kuće jer se duše blizanaca razlikuju svejedno i da su jednojajčani. Telo je isto ali su sudbine i duše različite.
Aleksa

Re: Ljubav-brak

Poruka od Aleksa »

Andjela Kostic piše:
19 Avg 2021, 08:52
Aleksa piše:
18 Avg 2021, 19:15
Andjela, da li mi mozete reci nesto o mom ljubavnom zivotu i kakva mi partnerka stoji za brak? Moj datum rodjenja je 13.04.1990. 21 i 45 Uzice. Pozdrav
AleksaWRIGC1.JPG

Brak ili ulazak u zajednički život iz velike zaljubljenosti ali mogućnost razočaranja jer se partnerka idealizuje. Promena na osmoj vremenskoj jedinici (osam godina, osam meseci) i nakon toga mogućnost razlaza. Partnerka umetnički nastrojena
Andjela, hvala na odgovoru. Da li mi samo mozete reci gde cu upoznati tu osobu i da li je ona mnogo mladja od mene?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Aleksa piše:
20 Avg 2021, 06:24
Andjela Kostic piše:
19 Avg 2021, 08:52
Aleksa piše:
18 Avg 2021, 19:15
Andjela, da li mi mozete reci nesto o mom ljubavnom zivotu i kakva mi partnerka stoji za brak? Moj datum rodjenja je 13.04.1990. 21 i 45 Uzice. Pozdrav
AleksaWRIGC1.JPG

Brak ili ulazak u zajednički život iz velike zaljubljenosti ali mogućnost razočaranja jer se partnerka idealizuje. Promena na osmoj vremenskoj jedinici (osam godina, osam meseci) i nakon toga mogućnost razlaza. Partnerka umetnički nastrojena
Andjela, hvala na odgovoru. Da li mi samo mozete reci gde cu upoznati tu osobu i da li je ona mnogo mladja od mene?
Može ali sa čitavim setom drugih tehnika, tj konsutlacijom se može reći više o njoj i to pod uslovom da se pojavi u direkciji da se može videti više
Capricorngirl88

Poruka od Capricorngirl88 »

Andjela Kostic piše:
11 Avg 2021, 09:01
Capricorngirl88 piše:
10 Avg 2021, 17:03
Zdravo svima!Poz Andjela ,citam forum , i jako sam srecna sto sam naisla na vas..🍀💓
Mozda u pravom trenutku ,kad mi bas treba odgovor na ovu temu s obzirom da je stagnacija bas dugaa na ovom polju pa ako mozes pogledati naravno, da li da ocekujem neku vezu konacno ,da li cu naci momka za vezu normalnu ..Zasto je kod mene to tako komolikivano kao da mi je ljub zivot izbrisan i ne postoji..Hvala 🍀💓Nadam se da cu fino postaviti kartu😊

.http://imgur.com/a/2UyzSUm
Karta koju si postavila odlična je, lepo se vidi i hvala ti na tome :) ali ja ne vidim razlog stavljanja periodnih horoskopa, tj umetanja. Više puta sam napomenula da se ovde ne rade konsultacije već samo opšti aspekti kao i davanje odgovora na astrološka pitanja kroz primere. Molim te, stavi samo svoju kartu, bez "umetaka". Ako se nešto za period vidi ja kažem, a ako ne, potrebno je raditi detaljnu konsultaciju i normalno je da ja to ovde ne mogu raditi.
U tvojoj karti videćemo opšte kretanje ljubavnog života i to je ono što ja mogu.

Jasno:) hvala svakako..Nesto mi ne ide od ruke postaviti kartu pa ostavljam podatke.Naravno,ako budes voljna👍🖐️2.1.88 3;35h Pg. Hvala!!♥️😍
Berynectar02

Ljubav

Poruka od Berynectar02 »

Zanima me ishod moje veze.
Rodjena sam 24.09.1979. oko 13.30 h.
A partner 26.11.1975.

To mi je u ovom trenutku najvažnije.
Da li da nastavim dalje, ili?

Unapred hvala..
Nika

Poruka od Nika »

Postovana Andjela imate li vremena pogledati Sto ce se desavati na mom polju ljubavi u skorije vrijeme?
Saljem velike pozdrave vama i svima na forumu

19.5.94
01:45
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Capricorngirl88 piše:
21 Avg 2021, 01:14
Andjela Kostic piše:
11 Avg 2021, 09:01
Capricorngirl88 piše:
10 Avg 2021, 17:03
Zdravo svima!Poz Andjela ,citam forum , i jako sam srecna sto sam naisla na vas..🍀💓
Mozda u pravom trenutku ,kad mi bas treba odgovor na ovu temu s obzirom da je stagnacija bas dugaa na ovom polju pa ako mozes pogledati naravno, da li da ocekujem neku vezu konacno ,da li cu naci momka za vezu normalnu ..Zasto je kod mene to tako komolikivano kao da mi je ljub zivot izbrisan i ne postoji..Hvala 🍀💓Nadam se da cu fino postaviti kartu😊

.http://imgur.com/a/2UyzSUm
Karta koju si postavila odlična je, lepo se vidi i hvala ti na tome :) ali ja ne vidim razlog stavljanja periodnih horoskopa, tj umetanja. Više puta sam napomenula da se ovde ne rade konsultacije već samo opšti aspekti kao i davanje odgovora na astrološka pitanja kroz primere. Molim te, stavi samo svoju kartu, bez "umetaka". Ako se nešto za period vidi ja kažem, a ako ne, potrebno je raditi detaljnu konsultaciju i normalno je da ja to ovde ne mogu raditi.
U tvojoj karti videćemo opšte kretanje ljubavnog života i to je ono što ja mogu.

Jasno:) hvala svakako..Nesto mi ne ide od ruke postaviti kartu pa ostavljam podatke.Naravno,ako budes voljna👍🖐️2.1.88 3;35h Pg. Hvala!!♥️😍
Capricorngirl88WRIGC1.JPG
Capricorngirl88WRIGC1.JPG (40.12 KiB) Pregledano 2808 puta
To hoćeš li konačno naći momka se na žalos u tvom slučaju ne vidi. Ti imaš vodeni znak na Ascendentu i takvu konstelaciju da je ovde potrebno raditi za svaki period periodne horoskope da bi se išta moglo videti sigurno. Što se tiče veza, Jupiter u pet uvek daje mogućnnosti a sada je na tebi kako ćeš ih iskoristiti. Ako ti se niko ne dopada sačekaj, ne moraš biti uvek u vezi i tu mnogo energije ulagati (vladar Pete Mars na Asc). Iskaži se kroz sport ili jak fizički rad, ne moraš uvek kroz želju za odnosom. Niko ne treba biti sam ali ti naročito ne trebaš prihvatati ono što bi bio kompromis. Ti nisi devojka za kompromise jer si dovoljno kvalitetna i vredna i nema potrebe stvarno :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nika piše:
22 Avg 2021, 08:59
Postovana Andjela imate li vremena pogledati Sto ce se desavati na mom polju ljubavi u skorije vrijeme?
Saljem velike pozdrave vama i svima na forumu

19.5.94
01:45
Ja bih to Nika rado uradila da imam vremena. Međutim, za tako što potrebno je puno vremena i više prediktivnih tehnika. Pozdrav
Pošalji Odgovor