Hvala unapred
Ljubav-brak
Re: Ljubav
Zdravo, zanima me sta znaci kada u petu natalnu kucu upada sesta solarna u kojoj se nalaze retro. uran, severni mesecev cvor (r) u biku I ujedno zapada I sedma solarna u kojoj se nalazi mesec? 
Hvala unapred
Hvala unapred
Re: Ljubav-brak
Postovana Andjela,
Rodjena sam 13.10.1997. u 9:00h u Pozarevcu (imam 5 minuta stariju sestru bliznakinju).
Zanima me kada cu uci u ljubavnu vezu, vrlo dugo sam sama, kao I da li cu I kada uci u brak?
Hvala Vam unapred
Rodjena sam 13.10.1997. u 9:00h u Pozarevcu (imam 5 minuta stariju sestru bliznakinju).
Zanima me kada cu uci u ljubavnu vezu, vrlo dugo sam sama, kao I da li cu I kada uci u brak?
Hvala Vam unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Brak ili ulazak u zajednički život iz velike zaljubljenosti ali mogućnost razočaranja jer se partnerka idealizuje. Promena na osmoj vremenskoj jedinici (osam godina, osam meseci) i nakon toga mogućnost razlaza. Partnerka umetnički nastrojena
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
To kada ćeš ući u ljubavnu vezu zavisi od mnogo faktora, tačnije trebaju se otvarati i druge tehnike što iziskuje celu konsultaciju. Takođe i ulazak u brak, vidi se samo da će biti kasnije u životu. Ja tipujem na period od 35. do 38. godine života. ALi ono što verovatno ne znaš a jako je bitno jeste da si Jarac u podznaku a da je sestra Škorpion i sasvim je normalno da će ona imati bogatiji ljubanvi život od tebe ali ćeš ti kasnije imati više prijatelja od nje
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ne znači ništa bez sledeće analize:
1. šta je osoba po podznaku
2. gde je Sunce solara
3. gde novi solarni Asc prolazi kroz natal
4. gde se nalazi Mesec solara
5. koji su kontakti natalnih i solarnih planeta? Da li Uran ima uopšte veze sa natalnom petom kućom
Ovo me malo, moram reci, demoralise sto se tice ulaska u brak, mozete li mi bar reci kakav ce biti taj partner I hocu li imati deceAndjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 08:59sladjan(drugasestra)WRIGC2.JPG
To kada ćeš ući u ljubavnu vezu zavisi od mnogo faktora, tačnije trebaju se otvarati i druge tehnike što iziskuje celu konsultaciju. Takođe i ulazak u brak, vidi se samo da će biti kasnije u životu. Ja tipujem na period od 35. do 38. godine života. ALi ono što verovatno ne znaš a jako je bitno jeste da si Jarac u podznaku a da je sestra Škorpion i sasvim je normalno da će ona imati bogatiji ljubanvi život od tebe ali ćeš ti kasnije imati više prijatelja od nje
Pre par godina mi ne gledao jedan astrolog natal I rekao isto kasniji ulazak u brak, ali negde oko moje 28. godine, ada cu tog partnera upoznati oko ovo NG...
Ostavicu Vam link la solarnom, imam I 5 minuta stariju sestru bliznakinju, pa ako mi mozete pomoci, hvala unapredAndjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 09:02ne znači ništa bez sledeće analize:
2. gde je Sunce solara
5. koji su kontakti natalnih i solarnih planeta? Da li Uran ima uopšte veze sa natalnom petom kućom
https://horoscopes.astro-seek.com/calcu ... abs_redraw
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Žao mi je ako je tako. Ni u šta nisam sigurna, naročito to sa 28. godinom kao i to da ćeš ga upoznati oko Nove godine, jer je za to potrebno kako sam i navela čitav set tehnika. Što se tiče opisa partnera, osoba koja kao brine o tebi, možda će imati svoj dom u koji ćeš se useliti ali se i razočarati u njega. Naime, Mesec pravi tri kvadrata sa Marsom, Venerom i Plutonom pa nisam sigurna da će izbor ostati bez povremenih napetih situacija između vas dvoje. Partner će se postaviti možda i previše zaštitnički u prevodu želeće da dosta stvari radiš kako je on zamisliosladjan piše: ↑19 Avg 2021, 09:29Ovo me malo, moram reci, demoralise sto se tice ulaska u brak, mozete li mi bar reci kakav ce biti taj partner I hocu li imati deceAndjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 08:59sladjan(drugasestra)WRIGC2.JPG
Pre par godina mi ne gledao jedan astrolog natal I rekao isto kasniji ulazak u brak, ali negde oko moje 28. godine, ada cu tog partnera upoznati oko ovo NG...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Čije je uopšte vreme rođenja 09.00? nadam se da shvataš da se tvoj horoskop gleda kroz sestrin...ili ne?sladjan piše: ↑19 Avg 2021, 09:46Ostavicu Vam link la solarnom, imam I 5 minuta stariju sestru bliznakinju, pa ako mi mozete pomoci, hvala unapredAndjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 09:02ne znači ništa bez sledeće analize:
2. gde je Sunce solara
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Andjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 09:59Čije je uopšte vreme rođenja 09.00? nadam se da shvataš da se tvoj horoskop gleda kroz sestrin...ili ne? Ja sam te naravno stavila u 8.55 jer si mi već navela da je sestra rođena pet minuta rannije...ako je sestra 8.55 to je i tvoj horoskop...pisala sam o tome već na forumusladjan piše: ↑19 Avg 2021, 09:46Ostavicu Vam link la solarnom, imam I 5 minuta stariju sestru bliznakinju, pa ako mi mozete pomoci, hvala unapredAndjela Kostic piše: ↑19 Avg 2021, 09:02
ne znači ništa bez sledeće analize:
2. gde je Sunce solara