Draga Cicka08,Cicka08 piše: ↑29 Okt 2021, 10:21Draga Anđela i dragi svi,
Da se i ja pridruzim u postavljanju pitanja.
Zamolila bih da mi pogledate polje posla i karijeru.
Posto mi je mnogo vazno i pitam se da li ce se + stvari iz horoskopa ikada aktivirati?!?
Po mom natalu bi se reklo da mi stoji solidna pozicija za OK posao. Mnogo sam ulozila i u svoje dodatne edukacije, ne bi li nesto promenila, ali kao da se tu nista ne pomera na bolje.
Dajem i par info za objasnjenje
Nakon fakulteta (poremecaji u ponasanju), koji sam zavrsila sa prosekom preko 9, sam godinama cekala na posao. Moja pocetna ideja je bila da ostanem na faksu zbog cega sam upisala i postdiplomske, ali stvari nisu ispale kako sam planirala. Oko 2,5 godine sam volontirala na 2 mesta.
Nakon 6,5 godina sam nasla posao. Radim u struci, radila sam 4 god na odredjeno u zatvoru, pa promenila posao, pa 9 za stalno, u boravku za decu sa smetnjama u razvoji, pa se vratila na 1. posao i radila sam ono sto volim (nazalost samo oko 1,5 godine zbog opsteg mobinga Upravnika). Zbog toga sam se ponovo vratila na posao na kome sam radila 9 godina u septembru 2021. Posao mi je blizu kuce, krace je radno vreme, u struci je, ali ja ga ne volim dovoljno i eto, polako upadam u depresiju posto imam utisak da se tu nista nece promeniti. Gde god sam konkurisala bila sam u najuzem izboru, ali je uvek biran neko drugi (veza, politicki...).
Pitanje: Da li uskoro mogu ocekivati promenu posla i odlazak na posao kojim cu biti zadovoljna?
Moji podaci: 02. mart 1975.; 14:20; Brisel - Belgija. Tamo sam zivela samo mesec dana nakon rodjenja, kada sam dosla u Beograd u kome zivim sve vreme.
Unapred se ZAHVALJUJEM!!!
ja bih ti rado pomogla po pitanju posla, ali iz natala ja mogu videti samo opštu sliku a za ostalo je potrebno raditi detaljnu konsultaciju. Mislim da ćeš na kraju raditi posao koji voliš ali je poenta da ti je Venera aflikovana te će uvek postojati nešto što će ti smetati. Takođe, postavlja se veliko pitanje da li tebi radi natalni ili relokacijski horoskop što bi se moralo opet detaljno utvrđivati. Moj ti je savet da biraš lagane, lepe poslove upravo zbog svoje psihološke slike (trpela si već mobing i izuzetno mi je žao da to čujem) kao i poslove među vedrim ljudima. Poslovi koje si odabirala su zaista komplikovani. Verujem i da si se trudila za fakultet i sve ostale dodatne edukacije. E sada samo usmeri energiju na stvari koje voliš, koje bi te činile srećnom i tamo se edukuj koja god grana posla da je. Mislim da ćeš se na taj način dosta rasteretiti te nećeš ni primećivati druge loše stvari na svom poslu.