Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Cicka08 piše:
29 Okt 2021, 10:21
Draga Anđela i dragi svi,
Da se i ja pridruzim u postavljanju pitanja.
Zamolila bih da mi pogledate polje posla i karijeru.
Posto mi je mnogo vazno i pitam se da li ce se + stvari iz horoskopa ikada aktivirati?!?
Po mom natalu bi se reklo da mi stoji solidna pozicija za OK posao. Mnogo sam ulozila i u svoje dodatne edukacije, ne bi li nesto promenila, ali kao da se tu nista ne pomera na bolje.
Dajem i par info za objasnjenje
Nakon fakulteta (poremecaji u ponasanju), koji sam zavrsila sa prosekom preko 9, sam godinama cekala na posao. Moja pocetna ideja je bila da ostanem na faksu zbog cega sam upisala i postdiplomske, ali stvari nisu ispale kako sam planirala. Oko 2,5 godine sam volontirala na 2 mesta.
Nakon 6,5 godina sam nasla posao. Radim u struci, radila sam 4 god na odredjeno u zatvoru, pa promenila posao, pa 9 za stalno, u boravku za decu sa smetnjama u razvoji, pa se vratila na 1. posao i radila sam ono sto volim (nazalost samo oko 1,5 godine zbog opsteg mobinga Upravnika). Zbog toga sam se ponovo vratila na posao na kome sam radila 9 godina u septembru 2021. Posao mi je blizu kuce, krace je radno vreme, u struci je, ali ja ga ne volim dovoljno i eto, polako upadam u depresiju posto imam utisak da se tu nista nece promeniti. Gde god sam konkurisala bila sam u najuzem izboru, ali je uvek biran neko drugi (veza, politicki...).
Pitanje: Da li uskoro mogu ocekivati promenu posla i odlazak na posao kojim cu biti zadovoljna?
Moji podaci: 02. mart 1975.; 14:20; Brisel - Belgija. Tamo sam zivela samo mesec dana nakon rodjenja, kada sam dosla u Beograd u kome zivim sve vreme.
Unapred se ZAHVALJUJEM!!!
Cicka08WRIGC4.JPG
Cicka08WRIGC4.JPG (41.53 KiB) Pregledano 1370 puta
Draga Cicka08,
ja bih ti rado pomogla po pitanju posla, ali iz natala ja mogu videti samo opštu sliku a za ostalo je potrebno raditi detaljnu konsultaciju. Mislim da ćeš na kraju raditi posao koji voliš ali je poenta da ti je Venera aflikovana te će uvek postojati nešto što će ti smetati. Takođe, postavlja se veliko pitanje da li tebi radi natalni ili relokacijski horoskop što bi se moralo opet detaljno utvrđivati. Moj ti je savet da biraš lagane, lepe poslove upravo zbog svoje psihološke slike (trpela si već mobing i izuzetno mi je žao da to čujem) kao i poslove među vedrim ljudima. Poslovi koje si odabirala su zaista komplikovani. Verujem i da si se trudila za fakultet i sve ostale dodatne edukacije. E sada samo usmeri energiju na stvari koje voliš, koje bi te činile srećnom i tamo se edukuj koja god grana posla da je. Mislim da ćeš se na taj način dosta rasteretiti te nećeš ni primećivati druge loše stvari na svom poslu.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Cicka08

Poruka od Cicka08 »

Draga A.,
Hvala na odgovoru. Nisam nikada bezala od teskih poslova i velikog posla (kao u zatvoru), ali maltretiranje "za bez veze" me je smorilo. Upravnik je maltretirao sve, ne samo mene, pljustale su besmislene naredbe - ali sam dosta energije trosila na gluposti i sve me je to isrpljivalo. Kada je po treci put za godinu i po resio da me posalje na god odmor impulsivno sam dala otkaz i eto me na novom - starom poslu. Naravno da sam sa njima to razmatrala kao mogucnost i dobro sve pripremila jer se ta ideja krckala od februara 2021.
Sad ne znam sta bih zapocinjala sa 46 godina, ali...
Iskrena da budem uzdam se u tranzitni JU. Cekam decembar da udje u ribe i takne moj natalni JU i SO, ali kroz 9. polje. Ako nista tada ne bude mozda se pokaze kroz tranzit kroz 10. polje, kada ce da cacne tu veneru. Jeste da je afliktovana, ali mozda malo nesto proradi. Citala sam i da je JU u 10. bez velikog znacaja, ali vsljda ce biti malog pomaka.
Ja znam nesto malo o astro, ali jedva vise od laika.
Ajd' pa praticemo!
Cicka08

Poruka od Cicka08 »

Ah, da, mslocas sam zaboravila da napisem.
Za taj relokacijaski, cak nikada nisam ni cula. Mozda je to objasnjenje za neke stvari kod mene. Svi koji su mi gledali horoskop (i laici i profesionalci) su mi govorili o odlicnom inostranstvu ili rad u inostranim firmama. Nikad, nista.
Rado bih na konsultacije, ali dosadasnje su se pokazale kao nedovoljno tacne po pitanju prognoze...
Mozda, taj relokacijaki da neki odgovor...
Pozzz
Mipi

Poruka od Mipi »

Hvala na odgovoru. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cicka08 piše:
29 Okt 2021, 16:34
Ah, da, mslocas sam zaboravila da napisem.
Za taj relokacijaski, cak nikada nisam ni cula. Mozda je to objasnjenje za neke stvari kod mene. Svi koji su mi gledali horoskop (i laici i profesionalci) su mi govorili o odlicnom inostranstvu ili rad u inostranim firmama. Nikad, nista.
Rado bih na konsultacije, ali dosadasnje su se pokazale kao nedovoljno tacne po pitanju prognoze...
Mozda, taj relokacijaki da neki odgovor...
Pozzz
Relokacijski horoskop kreće da deluje 5g nakon što osoba provede u drugom mestu. Dakle, pošto si se ti iselila moj ti je savet da otvoriš horoskop na isti datum i isto vreme rođenja ali za Beograd, tj mesto gde si se iselila posle rođendana naročito ako si tu na dalje. Probaj onda tumačećnje pa ćeš tačno videti koji horoskop radi. Mada, to što su ti napisali sa inostranstvom i dobrim radom potpuno jeste tako. ALi za tebe je inostranstvo Beograd, ako me razumeš?
Cicka08

Poruka od Cicka08 »

Draga Anđela,
Hvala na objasnjenju i odgovoru. I sama sam vec pocela da naslucujem da je BG za mene inostranstvo. Bas cu danas/sutra ubaciti podatke za BG i videti.
Mozda mi stvari budu jasnije
Javicu svakaoooo!
Veliki pozzzzz
Ananik1

Poruka od Ananik1 »

Pozdrav!
Draga Andjela zanima me moj buduci posao i karijera. Bila bih Vam zahvalna da bacite pogled na moju natalnu kartu.
Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cicka08 piše:
30 Okt 2021, 15:19
Draga Anđela,
Hvala na objasnjenju i odgovoru. I sama sam vec pocela da naslucujem da je BG za mene inostranstvo. Bas cu danas/sutra ubaciti podatke za BG i videti.
Mozda mi stvari budu jasnije
Javicu svakaoooo!
Veliki pozzzzz
super:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ananik1 piše:
03 Nov 2021, 01:28
Pozdrav!
Draga Andjela zanima me moj buduci posao i karijera. Bila bih Vam zahvalna da bacite pogled na moju natalnu kartu.
Slika
Draga Ananik1,
prvo ti hvala na divno odrađenoj i postavljenoj karti. Oduševim se svaki put jer si mi mnogo olakšala posao :). Samo se karta ne vidi više na toj stranici ali nema veze, otvorila sam je kao sliku. Uskoro ćeš imati ubrzanje u svakom slučaju po pitanju komunikacije i dosta aktivnosti. Generalno, sredina karijere je odlična, rad sa ljudima, lepo okruženje, posao koji će te totalno ispuniti! U vrhuncu karijere ćeš raditi vrlo stručne, specifične poslove, nekada nećeš time biti oduševljena jer će biti praćeni rokovima završetka ali ovde karijera dobro stoji. Sve ti najbolje želim odlična si! Na žalost, zbog Ascendenta u vodenom znaku više ne mogu reći bez otvaranja drugih tehnika
Ananik1

Poruka od Ananik1 »

Mnogo Vam hvala na odgovoru ,baš mi puno znači :D
Pošalji Odgovor