Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

wall-den piše:
31 Dec 2021, 13:48
Andjela Kostic piše:
29 Dec 2021, 07:22

prolaz solarnog Ascendenta kroz dvanaestu natalnu kuću uvek daje neke promene u pravcu kretanja, mogućnost unutrašnjih promena ili promena usled opštih okolnosti (odlaska u neku vrstu dobrovoljne izolacije). Asc u Strelcu govori o želji Duše za oslobođenjem, duhovnim uzdizanjem, daljem radu na sebi. 3 stepena može biti jako mnogo i nebitno u solaru, zavisi o čemu govore svaka od venera zasebno i šta govori ta konjunkcija. Uglavnom je orbis 1 do 2 bitan
Konjukcija solarne i natalne Venere je gotovo egzaktna (nešto više od pola stepena) - a solarni Pluton je oko 3 stepena udaljen od njih
Draga wall-den, da li bih mogla dobiti podatke opet? tvoje i gde si provela zadnji rođendan :) Srećna ti Nova godina! Tvoj ću godišnji protumačiti javno na forumu kao novogodišnji poklon, naravno ako se slažeš sa time
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
02 Jan 2022, 16:24
Draga Anđela
Voljela bih s tobom ponoviti usmene konzultacije u vezi životnog horoskopa ali nažalost te ne mogu naći na viberu. Na koji način da te kontaktiram za daljnji dogovor?
nema teorije da me ne možeš naći na viberu :) naći ću ja tebe :) uglavnom, svi me možete naći preko sajta www.astrolog.rs
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
03 Jan 2022, 18:42

Draga wall-den, da li bih mogla dobiti podatke opet? tvoje i gde si provela zadnji rođendan :) Srećna ti Nova godina! Tvoj ću godišnji protumačiti javno na forumu kao novogodišnji poklon, naravno ako se slažeš sa time
Hvala !!!
Ma ja sam spremna i platiti (pa makar i dodatno tumačenje) - samo ne znam jel se može preko Paypala - ne vidim to na stranici.
U svakom slučaju - zadnji rođendan sam provela u Varaždinu (Hrvatska)
Podaci rođenja: 3.12.1968. u 11.40 ( ili 11.45 - tako mi piše u dokumentima, majka je rekla 11.40 - tako da je tu negdje), Zagreb.

Mene prije svega zanima ljubavna situacija.

Hvala unaprijed!
Lina

Poruka od Lina »

Ovo je lijep gest, u vidu besplatne analize povodom praznika.....i novogodisnje srece....

Wall-den U ovim trenucima nam treba puno srece......jer koliko ce nas ostati.
Licno sam izgubila puno u prosloj godini zbog virusa.....brat jos uvijek u borbi za zivot......

Ja zelim srecu i zdravlje svima na forumu, kao i Vasim porodicama....
wall-den

Poruka od wall-den »

Lina piše:
04 Jan 2022, 16:38
Ovo je lijep gest, u vidu besplatne analize povodom praznika.....i novogodisnje srece....

Wall-den U ovim trenucima nam treba puno srece......jer koliko ce nas ostati.
Licno sam izgubila puno u prosloj godini zbog virusa.....brat jos uvijek u borbi za zivot......

Ja zelim srecu i zdravlje svima na forumu, kao i Vasim porodicama....
Da - ja sam baš ugodno iznenađena - nekako mi je unatoč svemu ova godina ipak počela sa nekim pozitivnim gestama od ljudi...

Lina - i ja želim sreću i zdravlje svima na forumu i nadam se da će bratu biti dobro.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga wall-den,
čim ti budem uradila pisani deo okačiću ga na stranici. Trudiću se da to bude što pre, ali ne garantujem jer takođe imam dosta obaveza. Lina, isreno želim da se brat izvuče. Nadam se da je bio vakcinisan. Pozdrav obema
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
05 Jan 2022, 21:11
Draga wall-den,
čim ti budem uradila pisani deo okačiću ga na stranici. Trudiću se da to bude što pre, ali ne garantujem jer takođe imam dosta obaveza. Lina, isreno želim da se brat izvuče. Nadam se da je bio vakcinisan. Pozdrav obema
Draga Andjela,
hvala još jednom.
Nema žurbe. Kad stigneš.
:)
wall-den

Poruka od wall-den »

Anđela - imaš li u planu možda neki on line tečaj astrologije - i to za one koji već nešto znaju.
Naime - nekoliko različitih tečaja za početnike sam prošla - ali nisam došla do prognostičke astrologije i tu imam dosta nejasnoća

Također - ima li netko preporuku za neku astrološku literaturu - prije svega vezano uz prognostičku astrologiju?
Imam zapravo dosta literature, što knjiga, što u PDF formatu - ali uvijek tražim nešto dodatno.

I ima li možda netko 39.lekciju Kepler instituta (P-39 Sinteza horoskopa 1, pretpostavljam - jer je P-40 Sinteza horoskopa 2)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

wall-den piše:
09 Jan 2022, 10:13
Anđela - imaš li u planu možda neki on line tečaj astrologije - i to za one koji već nešto znaju.
Naime - nekoliko različitih tečaja za početnike sam prošla - ali nisam došla do prognostičke astrologije i tu imam dosta nejasnoća

Također - ima li netko preporuku za neku astrološku literaturu - prije svega vezano uz prognostičku astrologiju?
Imam zapravo dosta literature, što knjiga, što u PDF formatu - ali uvijek tražim nešto dodatno.

I ima li možda netko 39.lekciju Kepler instituta (P-39 Sinteza horoskopa 1, pretpostavljam - jer je P-40 Sinteza horoskopa 2)
wall-den, tek sad videh ovu tvoju poruku. Nisam radila danima, imala sam privatne obaveze. Evo sad sedoh. Prvo ću pogledati tvoj ljubavni život i ispisati ti šta da očekuješ jer te to tebi bitno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

WALL-DEN
SOLARNI POVRATAK
wall-denW2JAAAACAAC9.JPG
wall-denW2JAAAACAAC9.JPG (44.59 KiB) Pregledano 1347 puta
Draga moja, solarni povratak predstavlja samo prvu od metoda u istraživanju godišnjeg horoskopa te ću u narednih još dve poruke pisati i o drugim prediktivnim tehnikama. Kada se sve tehnike poklope sa podacima tada se tvrdi o nekakvom razvoju u bilo kom životnom pravcu. Solarni povratak međutim nije tehnika koja jasno ukazuje na vreme događaja u toku godineali je popularna jer daje jasne slike. Kod mene je konsultacija godišnjeg horoskopa ispisana na od prilike oko 10 stranica sa slikama ovde ću samo opisati bitne stavke i način sagledavanja za sve vas. Dakle, prvo se kreće od pozicije Sunca i vidimo da je ono na samom kraju jedanaeste i da utiče na dvanaestu solarnu kuću. Govorimo o ličnosti koja od početka decembra 2021. godine pa sve do decembra 2022. godine tj sledećeg rođendana može doživeti izvesnu dozu smiraja, jer je 11 uvek akcija, velike društvene grupe, grupacije, mnoštvo novih ljudi, dok je dvanaesta kuća po malo kuća izolacije, svojstva, obraćanja pažnje na unutrašnje osećaje i svet. Ono što je dobro kod ove pozicije Sunca je da priča priču vremenskog perioda koji će biti više sopstveni u odnosu na prethodni gde je bilo dosta cimanja sa svih strana i okrenutost sebi u tvom slučaju. A zašto je to dobro i kako ja to vidim? Jednostavno je. Sunce solara našlo se na tački lične sreće Fortuni i ovo je za ličnost odličan period da nađe i spoji duhovno sa materijalnim, svoje korene sa svojom budućnosti, sebe lično malo bolje vidi i čuje. Zbog aspekta kviknunksa koje Sunce pravi sa Uranom jasno nam je da će negde u periodu oko jeseni biti neke promene u kući življenja, nagle i neočekivane. Uran je uvek nešto što promeni osobu, pa je npr moguće da zaželiš preseljenje ili renoviranje ili se nešto u vezi okoline oko stana u kojem živiš ili rođaka sa kojima si promeni.
Dalje se gleda Ascendent. Naime novi se solarni Ascendent nalazi u horoskopskom znaku Strelca i to jako blizu Centra Univerzuma što je opet odlična pozicija za putovanja, širenje vidika, upoznavanje novih ljudi. Kako seče desetu natalnu kuću jasno je da je promena ličnog statusa vrlo moguća, da će se stvari popravljati jer je kod tebe deseeta kuća odlično pozicionirana i ja verujem da si se ti karijerno već istakla.
Zenit se solara nalazi u horoskopskom znaku Vage što jeste znak odnosa, te će u prvi plan ove godine izaći partnerski odnosi svih tipova ne samo ljubavni život. A da bi smo sagledali samo ljubav kroz godišnji (ovom prilikom preskačem gomilu drugih detalja jer vidim da poslovni uspeh ovde ne manjka) vodimo se prvo vladarem pete natalne kuće i gde se on nalazi, zatim samom petom kućom solara, sedmom kućom solara, vladarem natalne sedme kuće, Mesecom solara, Venerom solara i vladarima ljubavnih kuća solara. Generalno ovde ne bi trebalo da je bilo većih problema na ljubavnom životu obzirom na to da Mesec vlada kućom ljubavi a Sunce kućom braka. Ovo su uticajni, ugledni partneri. Prvi za ljubav bio je možda nezreo za porodicu ali kasnije stoji status preko muža ili oca (ako se nisi udavala što opet zavisi od mnogo tvojih odabira) .
Pošalji Odgovor