Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

Cicka08 piše:
28 Okt 2021, 07:49
Juhuuuu,
Pozdrav svima. Drago mi je sto sam uhvatila novi forum.
Pogotovo mi je drago sto sam na njegovom relativnom pocetku, pa mogu da pregledam sadrzaje od pocetka (za sada nema previse strana).
Srecnoooo i hvala Andjela!
HVALA TEBI :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cicka08 piše:
28 Okt 2021, 08:10
Draga Anđela,
Procitala sam prvi post... i shvatila... Treca stavka mi je (mozda) razjasnila citavu moju pricu i ocekivanja.
Za neke stvari u mom natalu sam se ozbiljno pitala kada ce da se pokazu (makar minimalno)... Prvenstveno mislim na svoje 9. polje. za koje su svi koji su pogledali rekli nekoliko (istih) stvari kojd nokako da "prorade".
Shvatila sam i da moj natal "ne radi intenzivno" i da ono sto se pokaze - dogodi se, ali bez neke jacine....
Citacu, pa cu i kuckati kada mi se iskristalisu pitanja!
Draga,
nekada ne odradi natal do detalja. ALi zato postoje druge prediktivne tehnike koje odrade u momentu dešavanja. Nekada uopšte nije pitanje horoskopa već prosto slobodne volje ljudi :)
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
01 Dec 2021, 09:17
Labella piše:
27 Okt 2021, 15:14
Andjela, opet ja sa mojim pitanjima 😀☀️

Suparništvo u ljubavi i na poslu i među prijateljima ( ovo treće, lićno ne volim).

Da li je 7.polje, polje suparništva?

Hvala ☺️☀️
Draga moja Labella,
sedmo polje je polje svih vidova partnerskih odnosa. Dakle svih ljudi na koje si nužno okrenuta u toku jednog dana, ali i sudskih sporova, bliže javnosti odnosno svih bližih ljudi oko tebe. Polje prijateljstva tradicionalno je jedanaesto ali se mora gledati i veza izeđu polja, sa čim je vezano sedmo sa čim jedanaesto
Povezano je sa Marsom u 7. jer je Škorpija 11.polje.

A Mars je u konjukciji sa Merkurom, izgleda puno komunikacije.

Pluton je u Djevici 9.polje, znaci vladar Merkur.

Pola godine, i vec sam se sprijateljila sa muškarcem (oženjen), samo prijateljstvo. Malo neobicno, odnosno tijetko, jeste da on i žena imaju svoje odvojene prijatelje, idu sa istim gdje god požele.

Pokušala sam ici na dejt sa jednim, nedavno, ali nisam oduševljena, ono, ostaćemo drugari.

Sa onim iz afete sam i dalje u kontaktu.

Inače, puno i često upoznajem ljude.

Nadam se da si dobro Andjela, a posao planiram za tri mjeseca turizam na moru. ☺️♥️♥️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
20 Dec 2021, 14:48
Andjela Kostic piše:
Labella piše:
27 Okt 2021, 15:14
Andjela, opet ja sa mojim pitanjima 😀☀️

Suparništvo u ljubavi i na poslu i među prijateljima ( ovo treće, lićno ne volim).

Da li je 7.polje, polje suparništva?

Hvala ☺️☀️
Draga moja Labella,
sedmo polje je polje svih vidova partnerskih odnosa. Dakle svih ljudi na koje si nužno okrenuta u toku jednog dana, ali i sudskih sporova, bliže javnosti odnosno svih bližih ljudi oko tebe. Polje prijateljstva tradicionalno je jedanaesto ali se mora gledati i veza izeđu polja, sa čim je vezano sedmo sa čim jedanaesto

Pola godine, i vec sam se sprijateljila sa muškarcem (oženjen), samo prijateljstvo. Malo neobicno, odnosno tijetko, jeste da on i žena imaju svoje odvojene prijatelje, idu sa istim gdje god požele.

Pokušala sam ici na dejt sa jednim, nedavno, ali nisam oduševljena, ono, ostaćemo drugari.

Nadam se da si dobro Andjela, a posao planiram za tri mjeseca turizam na moru. ☺️♥️♥️
OVde se mora raditi uporedni horoskop. Ovo je suviše malo podataka, a pravo da ti kažem treba za odnos da se sagleda najmanje jedno 3 sata
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2021, 08:29
Labella piše:
20 Dec 2021, 14:48
Andjela Kostic piše:

Draga moja Labella,

OVde se mora raditi uporedni horoskop. Ovo je suviše malo podataka, a pravo da ti kažem treba za odnos da se sagleda najmanje jedno 3 sata
Andjela, hvala, ajme, tri sata, to nisam znala, a nemam nikoga konkretno, kad bude, javim. ☺️
wall-den

Poruka od wall-den »

wall-den piše:
22 Nov 2021, 20:08
Može li analiza ove lunarne i solarne eklipse ( 19.11. i 4.12.)?
Kako se konkretno može manifestovati ako padne u konjukciju s nekom planetom?
Meni je konkretno lunarna eklipsa bila 2 stepena od natalnog Mjeseca, dok će mi solarna biti 1stepen od natalnog Sunca...
Lunarna mi inače označili početak lunarnog horoskopa, dok će i solarna biti u solarnom horoskopu (ako se računa to šta je dan prije rođendana?)
Brinem se oko toga jer ne zvuči baš najbolje.
Može li neki odgovor na ovo pitanje? Onako općeniti?

Usput - konzultirala sam 2 astrologa jer me zanima budućnost moje veze koja je trenutno u prekidu - oba su mi najavila nastavak veze u 12. mjesecu - ali još uvijek se ništa ne dešava.
Ne znam kako su one to vidjele i gdje. MIslim da su gledale samo tranzite. Toliko se u astrologiju i ja razumijem - ali koliko sam shvatila moram da gledam progresije i direkcije...

Baš sam jadna, budući da već 4 mjeseca stojim na mjestu kad je ljubav u pitanju, ništa se ne dešava, nema pomaka, nema komunikacije...
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
15 Sep 2021, 09:58
...
Solarni povratak se zato gleda zasebno, uz upotrebu natala, drugačije od običnog diurnala (dnevnog horoskopa, tj svakodnevnog horoskopa). Čak je i tehnika gledanja različita, gde se u diurnalu prate konjuncije natalnih i dnevnih planeta, gde se nalazi Asc na kom stepenu još bitnije itd, dok se kod Solarnog povratka gleda gde solarni Ascendent preseca natalni horoskop, u kojoj se solarnoj kući nalazi solarno Sunce, kakvi su njegovi aspekti, te Zenit solara da se vidi pravac u koji se osoba zagleda, odnosno šta bi volela dostići...
Meni solarni ASC pada u 12. kuću - zajedno sa Suncem, Merkurom i Fortunom. ASC u Stijelcu.
Solarni MC u Vagi - pada u natalnu 8.kuću.
I imam konjukciju Solarne i natalne Venere - a blizu je (na 3 stepena udaljenosti) i solarni Pluton.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

wall-den piše:
28 Dec 2021, 13:08
Andjela Kostic piše:
15 Sep 2021, 09:58
...
Solarni povratak se zato gleda zasebno, uz upotrebu natala, drugačije od običnog diurnala (dnevnog horoskopa, tj svakodnevnog horoskopa). Čak je i tehnika gledanja različita, gde se u diurnalu prate konjuncije natalnih i dnevnih planeta, gde se nalazi Asc na kom stepenu još bitnije itd, dok se kod Solarnog povratka gleda gde solarni Ascendent preseca natalni horoskop, u kojoj se solarnoj kući nalazi solarno Sunce, kakvi su njegovi aspekti, te Zenit solara da se vidi pravac u koji se osoba zagleda, odnosno šta bi volela dostići...
Meni solarni ASC pada u 12. kuću - zajedno sa Suncem, Merkurom i Fortunom. ASC u Stijelcu.
Solarni MC u Vagi - pada u natalnu 8.kuću.
I imam konjukciju Solarne i natalne Venere - a blizu je (na 3 stepena udaljenosti) i solarni Pluton.
prolaz solarnog Ascendenta kroz dvanaestu natalnu kuću uvek daje neke promene u pravcu kretanja, mogućnost unutrašnjih promena ili promena usled opštih okolnosti (odlaska u neku vrstu dobrovoljne izolacije). Asc u Strelcu govori o želji Duše za oslobođenjem, duhovnim uzdizanjem, daljem radu na sebi. 3 stepena može biti jako mnogo i nebitno u solaru, zavisi o čemu govore svaka od venera zasebno i šta govori ta konjunkcija. Uglavnom je orbis 1 do 2 bitan
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
29 Dec 2021, 07:22

prolaz solarnog Ascendenta kroz dvanaestu natalnu kuću uvek daje neke promene u pravcu kretanja, mogućnost unutrašnjih promena ili promena usled opštih okolnosti (odlaska u neku vrstu dobrovoljne izolacije). Asc u Strelcu govori o želji Duše za oslobođenjem, duhovnim uzdizanjem, daljem radu na sebi. 3 stepena može biti jako mnogo i nebitno u solaru, zavisi o čemu govore svaka od venera zasebno i šta govori ta konjunkcija. Uglavnom je orbis 1 do 2 bitan
Konjukcija solarne i natalne Venere je gotovo egzaktna (nešto više od pola stepena) - a solarni Pluton je oko 3 stepena udaljen od njih
Poslednje učitavanje od wall-den dana 03 Jan 2022, 16:28, učitano 1 put ukupno.
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Draga Anđela
Voljela bih s tobom ponoviti usmene konzultacije u vezi životnog horoskopa ali nažalost te ne mogu naći na viberu. Na koji način da te kontaktiram za daljnji dogovor?
Pošalji Odgovor