Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Lilit1312 piše:
06 Feb 2022, 18:09
Draga Andjela, vidim sada da slika ne moze da se ucita. Evo datum u nastavku, interesuje me polje braka, ko je taj moj buduci partner, izasla sam iz duge veze...

13.12.1986 14:45 Niksic, CG

Hvala <3
Lilit1312WRIGC1.JPG
Lilit1312WRIGC1.JPG (39.55 KiB) Pregledano 3070 puta
Ovde je priča vezana za ljubav malo komplikovanija. Sepen pada Marsa je na vrhu sedme kuće pa gubiš snagu na kraju. Osobe koje biraš nisu za tebe, ti se trudiš ali to zaista nije dovoljno. Da bi napravila dobar odnos potrebno je da selektuješ ljude oko sebe prvenstveno. Polje braka ima multiopise te će kroz tvoj život ulaziti različiti muškarci a sa svakim je moguća ozbiljna veza. Duga veza koju opisuješ bila je verovatno iz Saturna te se taj momak i vidi kao potencijalna mogućnost prvog bračnog partnera, ali zbog napetih aspekata dešavaju ti se takve stvari. Obuzdati strasti na početku tražeći kvalitet bi trebala da bude tvoja težnja.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Ladybug piše:
07 Feb 2022, 18:50
Cao draga.Jel bi mogla mi reci nesto vise o mom ljubavnom zivotom i kad bih mogla ocekivati brak.
13.06 1996,17:30 Kochani Makedonija.
LadybugWRIGC8.JPG
LadybugWRIGC8.JPG (41.95 KiB) Pregledano 2968 puta
U tvom se slučaju kroz direkcije ne može videti očekivanje braka. Poterbne su dodatne tehnike. Opis partnera je brižan, čuva te, ali je problem što je i posesivan te u braku može doći do kriza
Lilit1312

Poruka od Lilit1312 »

Hvala ti puno Andjela, nadam se da ce biti na kraju ok i da cu napraviti dobar izbor. <3
Ladybug

Poruka od Ladybug »

Draga Anđela, da li mi možeš reći nešto u vezi ljubavi?
Rođena 13.06.1996,17:30h Kochani R.Makedonija.
LadybugWRIGC8.JPG
LadybugWRIGC8.JPG (41.95 KiB) Pregledano 3036 puta
Ti si osoba koja uvek ideš emocijama, strastvena po pitanju veza. To je lepo ali je vladar tvoje pete kuće Mars u Blizancima pa će ti davati promenljive okolnosti u vezama jedno vreme. Nije isključena mogućnost jedne duge karmičke veze odmah na početku zabavljanja. Situacija vezana za ljubav ovde je međutim velika. Naime, u sedmoj kući gde bi trebali biti bitni partnerski odnosi stoj masa planeta te sem što si osoba koja lako sklapa prijateljstva i okrenuta je partnerskim odnosima, postoji mogućnost više verzija ozbiljnih veza. Prva ozbiljna veza ili brak sa promenljivim čovekom, lepim i zgodnim i to verovatno neće uspeti. Ono što trebaš tražiti upravo jesu emocije, osobu za koju osećaš da te zaista voli i koja će brinuti o tvojim potrebama
Ena
Mesto: Novi Sad

Poruka od Ena »

Pozdrav 🙃 zanima me na polju ljubavi naredni period.. da li ce biti neka veza? 😊 Ne mogu da postavim sliku ovde nazalost ali moji podaci su : 04.12.1993 u 18:55 Novi Sad..
Anasavić
Mesto: Osijek

Poruka od Anasavić »

Draga Anđela ne razumijem se baš u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla odgovorit nešto o 7 kući to jest mužu di bi ga mogla na primjer upoznat i kada i dali uopće imam pozicije za brak? https://imgur.com/a/BcEVwgi
Anasavić
Mesto: Osijek

Poruka od Anasavić »

Draga Anđela ja se baš ne razumijem u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla reći di bi mogla sresti svog muža i kakav bi mogao biti😃 https://imgur.com/a/BcEVwgi
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Zdravo Andjela :)
Je l' bi pogledala ovu sinastriju?
Ja sam crvena :)
Velika privlacnost se oseca ali radimo zajedno pa me to koci..
https://dodaj.rs/image/LXNriY
Feniks

Poruka od Feniks »

Zdravo Andjela. Amater sam u astrologiji,ucim,ali se zapetljam kod svog natala zbog pristrasnosti. Ono sto me muci je bracni partner. Dugo sam sama,a ove godine u solaru se jasno vidi ulazak u vezu. Taman sam se ponadala da cu se i zaljubiti jer mi tranzitni Ju gazi Ve koja je vladar 5,6,10p.,a zapravo sam dobila posao u struci,tj. dva posla koja se preplicu u struci,tako da fakticki radim dva posla. Predstavu nemam odakle ce doci taj neko. Nekako sam izgubila svaku nadu,jer mi se retko ko dopadne. Po progresijama,ako sam dobro videla,brak mi sledi negde 2024. Probala sam sama da dodjem do opisa tog muskarca koji ce doci,ali se zapetljam,pogotovo kada je njegova profesija u pitanju,gledajuci derivatna polja. Cas nadjem nekog umetnika u karti,npr.glumac,cas neki sportista,pa onda ne znam ni ja kako dosla sam do decijeg i estetskog hirurga,pa do IT strucnjaka,a na kraju cu dobiti nekog prosecnog i dosadnog sa kim bih vodila rat. Deluje mi i da bi bio razveden,samo ne znam da li bi imao dete ili ne. Je l mi mozes pomoci cime bi se bavio muz,kakav bi bio fizicki,karakterno? Nesto sto bi bilo specificno u vezi njega. Hvala.
https://ibb.co/gjK0fjz
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunshine piše:
17 Dec 2020, 17:58
Draga Andjela,
Rodjena sam 26.6.1990, 8:30h, na Cetinju i zanima me polje ljubavi kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
Postoji potencijal, ali za to treba vremena. Potencijal za srećan brak uvek postoji, naročito ukoliko smo i sami spremni da se menjamo. Da se menjamo, ne da popuštamo, to su dva različita pojma :)
SunshineWRIGC1.JPG
SunshineWRIGC1.JPG (41.69 KiB) Pregledano 2832 puta
Generalno, ovo je malo promenljiva slika za ljubav ali definitivno može biti i dobrih konekcija. Bitno je da sama definišeš tačno šta želiš, nikako se ne prilagođavaš nekom. Kasniji brak je bolji u tvom slučaju kao i poznanstva koja ne moraju biti ona koja vode u vezu ili slično. Prosto je bitno da što više ljudi upoznaš i sa njima izlaziš neko vreme kako bi se pojavio neko ko nije totalno kontraproduktivan od onoga što ti želiš da postigneš u vezi. Izbegavaj čudake, neobične likove
Pošalji Odgovor