Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Draga Andjela,
Rodjena sam 26.6.1990, 8:30h, na Cetinju i zanima me polje ljubavi kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
Rodjena sam 26.6.1990, 8:30h, na Cetinju i zanima me polje ljubavi kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
Dobar dan Anđela. Imam jedno pitanje. Iza sebe jedan propali brak, i 1 izvanbračnu vezu u kojoj imam dvoje djece, partner je preminuo. Zanima me postoji li mogućnost trećeg partnerskog odnosa? Rođena sam 19.12.1960. u 23:30, u Slavonskoj Požegi, RH. Hvala. Lijep pozdrav. 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Potencijal za bolje okolnosti u braku i odnosima postoje od 31.godine života. Prvi brak je sklon raskidu i pre sklapanja ili je ovo slika bitne ljubavne veze koja se neće održati, a mogućnost razvoda definitivno postoji. ALI...do razvoda ni ne mora doći. Ovde je ljubavni život malko komplikovaniji za ovakvo izlaganje. Izbegavaj platonske ljubavi, tajne ljubavi i ljude koji se puno hvale ili pokazuju u javnosti kako imaju ili šta su postigli.
Srećan brak može biti sa osobom tvojih godina, dinamičnim momkom koji je nekakav menadžer, lider i dosta radi.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Irena, uvek postoji mogućnost za nešto treće. Međutim, u Vašem slučaju to može biti brak ili veza u kojoj bi ste morali preuzeti gomilu nekakvih obaveza, pa bi Vam bilo više otežanje nego lepota. Ipak, kako Vaša Duša teži stabilnosti, Vi se možete upustiti u treći odnos ali sa čovekom koji je materijalno totalno situiran i to više od Vas i pod uslovom da u startu nije bolestan. tako nešto mogli bi ste očekivati već u toku 2021irena1960 piše: ↑18 Dec 2020, 11:08Dobar dan Anđela. Imam jedno pitanje. Iza sebe jedan propali brak, i 1 izvanbračnu vezu u kojoj imam dvoje djece, partner je preminuo. Zanima me postoji li mogućnost trećeg partnerskog odnosa? Rođena sam 19.12.1960. u 23:30, u Slavonskoj Požegi, RH. Hvala. Lijep pozdrav.![]()
Pozdrav još jednom 
Koliko sam shvatila može se postaviti više pitanja na forumu
Zanima me kako je postavljeno polje braka kod mene. U vezi sam 3,5 godine, zaručena i živim s partnerom već 2,5 godine. Voljela bih ako biste mi mogli reći opis bračnog partnera ili što vidite općenito na prvi pogled. Rođena sam 19.3.1996. Godine u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Hvala i lijep pozdrav.
Zanima me kako je postavljeno polje braka kod mene. U vezi sam 3,5 godine, zaručena i živim s partnerom već 2,5 godine. Voljela bih ako biste mi mogli reći opis bračnog partnera ili što vidite općenito na prvi pogled. Rođena sam 19.3.1996. Godine u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Hvala i lijep pozdrav.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Polje braka je promenljivo naročito u periodu treće godine kada krenete živeti. Inače, partner je kreativan, nesvakidašnji, ali ne mnogo kompatibilan sa tobom. Razlike ćeš uočavati vremenom. Nadam se da je to bilo i prošlo. Za tebe je najbolji stabilan partner, koji se bavi stabilnim poslom i ima stabilnu primarnu porodicu. Može biti i koju godinu stariji..nadam se da se dečko u ovo uklapaEla1996 piše: ↑21 Dec 2020, 21:39Pozdrav još jednom
Hvala i lijep pozdrav.
Re: Ljubav
Pozdrav Anđela,
Možeš li da mi pogledaš za ljubav u narednom periodu?
10. novembar 1995. 17:50 Beograd, Srbija

Možeš li da mi pogledaš za ljubav u narednom periodu?
10. novembar 1995. 17:50 Beograd, Srbija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
draga za ljubav u narednom periodu potrebno je otvoriti čitav set prediktivnih tehnika te se to zove izrada horoskopa ljubavnog života ili godišnji
A nešto vezano za posao možda? 
Poslednje učitavanje od Skarlet dana 30 Dec 2020, 12:32, učitano 1 put ukupno.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
draga, predikcije iz bilo koje oblasti zahtevaju izradu godišnjeg horoskopa. Da je tako jednostavno dati odgovor ja bih rado ali nije