Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Feniks piše:
27 Feb 2022, 20:53
Zdravo Andjela. Amater sam u astrologiji,ucim,ali se zapetljam kod svog natala zbog pristrasnosti. Ono sto me muci je bracni partner. Dugo sam sama,a ove godine u solaru se jasno vidi ulazak u vezu. Taman sam se ponadala da cu se i zaljubiti jer mi tranzitni Ju gazi Ve koja je vladar 5,6,10p.,a zapravo sam dobila posao u struci,tj. dva posla koja se preplicu u struci,tako da fakticki radim dva posla. Predstavu nemam odakle ce doci taj neko. Nekako sam izgubila svaku nadu,jer mi se retko ko dopadne. Po progresijama,ako sam dobro videla,brak mi sledi negde 2024. Probala sam sama da dodjem do opisa tog muskarca koji ce doci,ali se zapetljam,pogotovo kada je njegova profesija u pitanju,gledajuci derivatna polja. Cas nadjem nekog umetnika u karti,npr.glumac,cas neki sportista,pa onda ne znam ni ja kako dosla sam do decijeg i estetskog hirurga,pa do IT strucnjaka,a na kraju cu dobiti nekog prosecnog i dosadnog sa kim bih vodila rat. Deluje mi i da bi bio razveden,samo ne znam da li bi imao dete ili ne. Je l mi mozes pomoci cime bi se bavio muz,kakav bi bio fizicki,karakterno? Nesto sto bi bilo specificno u vezi njega. Hvala.
https://ibb.co/gjK0fjz
Draga Feniks,
nadam se da je ovo slika tvoje natalne karte. Nemoj se zapetljavati jer su stvari vrlo jednostavne. Tvoje je polje braka promenljivo i gotovo sigurno daje prvi razlaz neke bitne veze sa čovekom sa kojim živiš ili prosto razvod. Ali to uopšte tako biti ne mora i sama to znaš. Kako je Merkur esencijalni signifikator tvog partnera aflikovan Plutonom iz 11 i aspektovan Jupiterom jasno je da ti iz prvog braka ili prve bitne veze stoji partner koji je nestabilan (sam Merkur nalazi se u znaku Vodolije), malko na svoju ruku, pa šta god radila on će ti praviti u toj vašoj vezi destabilizaciju. Čovek je tvojih godina, verovatno vrlo inteligentan, upoznaćete se na poslu ili preko posla (ali kvadrat Pluton iz 11) sem što ćeš se ti zaljubiti tvoji ga priajtelji neće voleti. To ti je generalni opis tog prvog. Pričljiv, šarmantan, snalažljiv. Međutim, druga priča za kasnije daleko je bolja. Partner je prikazan Suncem te je ovo neki statusni lik, neku godinu stariji od tebe, ugledan te će ovde u braku jedini problem biti što će se sakrivati neke reči, odnosno što nećeš moći da mu kažeš baš sve (uklješteni znak Device) niti ćeš mu pričati sve tvoje poslove koje imaš na dnevnom nivou...Opis njega je: odičan, stabilan i autoritativan i otud uklještena Devica, nećeš moći tu puno da vrdaš :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anasavić piše:
24 Feb 2022, 11:12
Draga Anđela ne razumijem se baš u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla odgovorit nešto o 7 kući to jest mužu di bi ga mogla na primjer upoznat i kada i dali uopće imam pozicije za brak? https://imgur.com/a/BcEVwgi
Draga moja,
u tvom slučaju je muž prikazan Merkurom u Vodoliji u konjunkciji sa Neptunom. Vrlo inspirativan ali čudan partner. može se baviti glumom, muzikom ali može biti i nuklearni fizičar ili "prodavac magle" ili ti osoba koja se bavi nekakvim koučingom. Uglavnom, ništa obično :) Stoji brak kasnije, kada ga budeš upoznala nećeš ga ni primetiti. Tek kasnije dolazi do preokreta. Inače, mislim da će ti doći vezano za spoj lepog i korisnog ili sa posla. Ako si oko19. te godine bila jako zaljubljena a oko 22. godine se selila ili imala isto neke emotivne doživljaje, onda bi mogla očekivati kasniji brak. Ljubavna dešavanja moguća su i u peirodu od 35. do 39. godine života što opet može biti vezano za druge životne teme a ne samu udaju. Inače, ovde su ljubavna dešavanja vrlo intenzivna u periodu od 19. do 23. godine života
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
26 Feb 2022, 21:32
Zdravo Andjela :)
Je l' bi pogledala ovu sinastriju?
Ja sam crvena :)
Velika privlacnost se oseca ali radimo zajedno pa me to koci..
https://dodaj.rs/image/LXNriY
Draga, na ovom forumu za to zaista nemam mogućnosti :(. Naročito što kad gledam preklopno ne vidim lako koja je planeta kod koga u kojoj kući.....ne zameri mi. Možda ime neko drugi da ovo protumači? Hajmo devojke za pomoć :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Anasavić piše:
24 Feb 2022, 17:35
Draga Anđela ja se baš ne razumijem u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla reći di bi mogla sresti svog muža i kakav bi mogao biti😃 https://imgur.com/a/BcEVwgi
Draga
mislim da sam ti dala odgovor na drugoj temi :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drage moje,
izvinite na ovolikom čekanju, bila sam u gužvi. Znajte da će se verovatno ovi intervali da me nema nekada i ponavljati, ali ću se truditi da ih bude što manje i budu što ređi :)Pišite, ogovarajte jedne drugima slobodno!
Anasavić
Mesto: Osijek

Poruka od Anasavić »

Andjela Kostic piše:
28 Feb 2022, 13:32
Anasavić piše:
24 Feb 2022, 11:12
Draga Anđela ne razumijem se baš u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla odgovorit nešto o 7 kući to jest mužu di bi ga mogla na primjer upoznat i kada i dali uopće imam pozicije za brak? https://imgur.com/a/BcEVwgi
Draga moja,
u tvom slučaju je muž prikazan Merkurom u Vodoliji u konjunkciji sa Neptunom. Vrlo inspirativan ali čudan partner. može se baviti glumom, muzikom ali može biti i nuklearni fizičar ili "prodavac magle" ili ti osoba koja se bavi nekakvim koučingom. Uglavnom, ništa obično :) Stoji brak kasnije, kada ga budeš upoznala nećeš ga ni primetiti. Tek kasnije dolazi do preokreta. Inače, mislim da će ti doći vezano za spoj lepog i korisnog ili sa posla. Ako si oko19. te godine bila jako zaljubljena a oko 22. godine se selila ili imala isto neke emotivne doživljaje, onda bi mogla očekivati kasniji brak. Ljubavna dešavanja moguća su i u peirodu od 35. do 39. godine života što opet može biti vezano za druge životne teme a ne samu udaju. Inače, ovde su ljubavna dešavanja vrlo intenzivna u periodu od 19. do 23. godine života

Hvala vam puno na odgovoru ako bi mi mogli reć samo
Dali je moguće da uđem u brak sa 23 ili baš godinu kad bi se to moglo desiti? 😃
Anasavić

Poruka od Anasavić »

Dobro veče Andela bila bih ti zahvalna ako bi mi mogla reći nešto o mojoj 7 kući kada ću upoznat muža i kada ću se udat 🥰😃 i kakav će on bit? 🥰https://i.imgur.com/7KkjsHs.jpeg
Feniks

Poruka od Feniks »

Andjela Kostic piše:
28 Feb 2022, 13:08
Feniks piše:
27 Feb 2022, 20:53
Zdravo Andjela. Amater sam u astrologiji,ucim,ali se zapetljam kod svog natala zbog pristrasnosti. Ono sto me muci je bracni partner. Dugo sam sama,a ove godine u solaru se jasno vidi ulazak u vezu. Taman sam se ponadala da cu se i zaljubiti jer mi tranzitni Ju gazi Ve koja je vladar 5,6,10p.,a zapravo sam dobila posao u struci,tj. dva posla koja se preplicu u struci,tako da fakticki radim dva posla. Predstavu nemam odakle ce doci taj neko. Nekako sam izgubila svaku nadu,jer mi se retko ko dopadne. Po progresijama,ako sam dobro videla,brak mi sledi negde 2024. Probala sam sama da dodjem do opisa tog muskarca koji ce doci,ali se zapetljam,pogotovo kada je njegova profesija u pitanju,gledajuci derivatna polja. Cas nadjem nekog umetnika u karti,npr.glumac,cas neki sportista,pa onda ne znam ni ja kako dosla sam do decijeg i estetskog hirurga,pa do IT strucnjaka,a na kraju cu dobiti nekog prosecnog i dosadnog sa kim bih vodila rat. Deluje mi i da bi bio razveden,samo ne znam da li bi imao dete ili ne. Je l mi mozes pomoci cime bi se bavio muz,kakav bi bio fizicki,karakterno? Nesto sto bi bilo specificno u vezi njega. Hvala.
https://ibb.co/gjK0fjz
Draga Feniks,
nadam se da je ovo slika tvoje natalne karte. Nemoj se zapetljavati jer su stvari vrlo jednostavne. Tvoje je polje braka promenljivo i gotovo sigurno daje prvi razlaz neke bitne veze sa čovekom sa kojim živiš ili prosto razvod. Ali to uopšte tako biti ne mora i sama to znaš. Kako je Merkur esencijalni signifikator tvog partnera aflikovan Plutonom iz 11 i aspektovan Jupiterom jasno je da ti iz prvog braka ili prve bitne veze stoji partner koji je nestabilan (sam Merkur nalazi se u znaku Vodolije), malko na svoju ruku, pa šta god radila on će ti praviti u toj vašoj vezi destabilizaciju. Čovek je tvojih godina, verovatno vrlo inteligentan, upoznaćete se na poslu ili preko posla (ali kvadrat Pluton iz 11) sem što ćeš se ti zaljubiti tvoji ga priajtelji neće voleti. To ti je generalni opis tog prvog. Pričljiv, šarmantan, snalažljiv. Međutim, druga priča za kasnije daleko je bolja. Partner je prikazan Suncem te je ovo neki statusni lik, neku godinu stariji od tebe, ugledan te će ovde u braku jedini problem biti što će se sakrivati neke reči, odnosno što nećeš moći da mu kažeš baš sve (uklješteni znak Device) niti ćeš mu pričati sve tvoje poslove koje imaš na dnevnom nivou...Opis njega je: odičan, stabilan i autoritativan i otud uklještena Devica, nećeš moći tu puno da vrdaš :)
Da,draga Andjela,ovo je moj natal. Ja nisam vec dugi niz godina u vezi,niti imam sada nekog. A,ja sam sve to gledala da je to neko ko ce biti razveden,a ne da cu se ja razvesti. Kako se onda tumaci ta razlika? Kod mene ce onda to sve biti na brzaka,jer vec sada imam 34god.,pa dok taj neko se pojavi... Za ovog prvog ne znam sta bih rekla,nekako se trudim da dobijem mogucnost da dobro upoznam tu osobu pre nego sto stupim u vezu bar iz razloga jer tezim stabilnom muskarcu i zato sam sama. Nekako nisam uzimala u obzir Me90Pl zbog separacije i mislila sam da je veci orbis. Ali,zar se ne bi tumacio Jupiter i sa Ur i sa Sa pored aspekta koji ima sa Merkurom? Ja sam to tako gledala,tj.povezivala. Uf,a ja sam se sve vreme tumacenja prebacila na drugog muza,valjda intuitivno 😂 Bas iz razloga jer mi je So na 'mocnom' stepenu. Ja sam sve to pobrkala. Verovatno onda neki rad za kompjuterom. Mada,posao mi je takav da 99% sam okruzena zenama. Ne razumem na sta mislis kada kazes da mu necu pricati sve svoje poslove na dnevnom nivou? Jel zbog toga sto ga necu zanimati? Vidim ja da cu biti manja od makovog zrna u oba braka i da cu se sita ispricati sa zidovima 😂
Cime bi se bavili obojica? Pretpostavljam nesto vezano za tehniku,kompjutere ako je tako jednostavno kao sto kazes.
Anasavić

Poruka od Anasavić »

Ja se ispričavam postavila sam krivu natalu kartu draga Andela volila bi da mi kažeš kada ću se udat i kakav će mi bit muž 🥰😃😃 https://imgur.com/a/oaxyKD8
Radoznala

Poruka od Radoznala »

Prvo da se izvinim,ako pogresno napisem uopste se ne snalazim gde i sta treba da pitam. 🙂 Vec duze vreme se dopisujem sa jednim deckom,pa me zanima da li ce tu nesto vise da se desi ili da prekidam to. 🙂 Ja sam rodjena 24.7.1983.a on je 29.11.1982. Unapred hvala.
Pošalji Odgovor