Draga Feniks,Feniks piše: ↑27 Feb 2022, 20:53Zdravo Andjela. Amater sam u astrologiji,ucim,ali se zapetljam kod svog natala zbog pristrasnosti. Ono sto me muci je bracni partner. Dugo sam sama,a ove godine u solaru se jasno vidi ulazak u vezu. Taman sam se ponadala da cu se i zaljubiti jer mi tranzitni Ju gazi Ve koja je vladar 5,6,10p.,a zapravo sam dobila posao u struci,tj. dva posla koja se preplicu u struci,tako da fakticki radim dva posla. Predstavu nemam odakle ce doci taj neko. Nekako sam izgubila svaku nadu,jer mi se retko ko dopadne. Po progresijama,ako sam dobro videla,brak mi sledi negde 2024. Probala sam sama da dodjem do opisa tog muskarca koji ce doci,ali se zapetljam,pogotovo kada je njegova profesija u pitanju,gledajuci derivatna polja. Cas nadjem nekog umetnika u karti,npr.glumac,cas neki sportista,pa onda ne znam ni ja kako dosla sam do decijeg i estetskog hirurga,pa do IT strucnjaka,a na kraju cu dobiti nekog prosecnog i dosadnog sa kim bih vodila rat. Deluje mi i da bi bio razveden,samo ne znam da li bi imao dete ili ne. Je l mi mozes pomoci cime bi se bavio muz,kakav bi bio fizicki,karakterno? Nesto sto bi bilo specificno u vezi njega. Hvala.
https://ibb.co/gjK0fjz
nadam se da je ovo slika tvoje natalne karte. Nemoj se zapetljavati jer su stvari vrlo jednostavne. Tvoje je polje braka promenljivo i gotovo sigurno daje prvi razlaz neke bitne veze sa čovekom sa kojim živiš ili prosto razvod. Ali to uopšte tako biti ne mora i sama to znaš. Kako je Merkur esencijalni signifikator tvog partnera aflikovan Plutonom iz 11 i aspektovan Jupiterom jasno je da ti iz prvog braka ili prve bitne veze stoji partner koji je nestabilan (sam Merkur nalazi se u znaku Vodolije), malko na svoju ruku, pa šta god radila on će ti praviti u toj vašoj vezi destabilizaciju. Čovek je tvojih godina, verovatno vrlo inteligentan, upoznaćete se na poslu ili preko posla (ali kvadrat Pluton iz 11) sem što ćeš se ti zaljubiti tvoji ga priajtelji neće voleti. To ti je generalni opis tog prvog. Pričljiv, šarmantan, snalažljiv. Međutim, druga priča za kasnije daleko je bolja. Partner je prikazan Suncem te je ovo neki statusni lik, neku godinu stariji od tebe, ugledan te će ovde u braku jedini problem biti što će se sakrivati neke reči, odnosno što nećeš moći da mu kažeš baš sve (uklješteni znak Device) niti ćeš mu pričati sve tvoje poslove koje imaš na dnevnom nivou...Opis njega je: odičan, stabilan i autoritativan i otud uklještena Devica, nećeš moći tu puno da vrdaš