Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
gocavuk

Re: Astrologija

Poruka od gocavuk »

Andjela Kostic piše:
27 Apr 2022, 08:40
Andjela Kostic piše:
27 Apr 2022, 08:37
gocavuk piše:
25 Apr 2022, 15:40
Draga Andjela, ja bih Vas zamolila ako biste mogli da mi pogledate, ako Vam nije tesko, da li cu se pomiriti sa mojim partnerom. Bili smo u vambracnoj zajednici I imamo dete. Sve je pocelo da se raspada u februaru.
Draga,
ja bih to najradije uradila da je to tako jednostavno. Prvo, potrebni su podaci obe osobe sa vremenima rođenja i rad detaljnog uporednog horoskopa kao drugi korak da bi se u stvari odredila najveća statističko matematička verovatnoća. Dakle, ovako je zaista nemoguće da ti dam odgovor. Međutim, ono što ti mogu reći, ako je ovo tvoja karta, da je sudbina prvog bitnog odnosa (upravo sa osobom sa kojom imaš dete, astrologija ne razlikuje jeste li ili niste venčani) da ljubav prestane tj. zaljubljenost i onda krenu realna dešavanja (kvadrat Venera) ali zato ima mogućnost za održanje zbog ostalih dobrih aspekata, ali da ste ušli u brak. Saturn će ipak držati stvari i duže nego što je to potrebno ako govorimo o tvojim opštim aspektima prvog signifikatora bitnog partnerskog odnosa. To je sve što sam iz ovog mogla na žalost
Hvala Vam puno za ovo. Jeste moja natalnu karta.
andja25

Poruka od andja25 »

Draga Andjela, valjda cu dobro sve uraditi (ne zamerite mi nova sam). Zanima me ako bi mogla da mi kazes nesto vise o tome da li cu uspeti u inostranstvu? Rodjena sam 25.03.2003. 13:20h u Beogradu. Hocu da upisem turizam u Sloveniji(Portorožu). Sta kaze moj horoskop o tome? Takodje, negde sam procitala da su mi aspekti za decu losi (smrt deteta,bolest,abortus..). Pa me zanima i da li je to istina?
Unapred hvala, Andjela <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

andja25 piše:
28 Apr 2022, 00:45
Draga Andjela, valjda cu dobro sve uraditi (ne zamerite mi nova sam). Zanima me ako bi mogla da mi kazes nesto vise o tome da li cu uspeti u inostranstvu? Rodjena sam 25.03.2003. 13:20h u Beogradu. Hocu da upisem turizam u Sloveniji(Portorožu). Sta kaze moj horoskop o tome? Takodje, negde sam procitala da su mi aspekti za decu losi (smrt deteta,bolest,abortus..). Pa me zanima i da li je to istina?
Unapred hvala, Andjela <3
andja25WRIGC1.JPG
andja25WRIGC1.JPG (40.1 KiB) Pregledano 1377 puta
Draga,
niko ti ne može reći hoćeš li ili ne uspeti. Uspeh isključivo zavisi od ličnog zalaganja. Što se generalno inostranstva tiče sa Suncem u devetoj kući u trigonu sa Jupiterom iz 12 a skoro na Ascendentu ti si osoba koja ide za statusom, uspehom, postignućima što je dobro. I naravno da može inostranstvo. Međutim, pitanje je sreće. Naime, Mesec stoji u kvadratu sa Suncem iz 9 a vladari 9 se "tuku". Ovo je slika velike borbe u inostranstvu, nezadovoljstva lično, težak rad ali mogućnosti velikih postignuća. E sad je pitanje šta ti je bitnije. Za decu se ne slažem. Priča jeste komplikovanijaa ali Pluton ne mora da znači dete, već može biti problem iz primarne porodice ili nekakav fatalni partner koga svakako treba zaobići u širokom luku.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lola

Poruka od Lola »

Lola piše:
25 Apr 2022, 00:16
Pozdrav,nova sam valjda necu nesto da zabrljam :D Postovana Andjela rodjena sam 18.10.1984 u 6 i 30 u Smederevskoj Palanci..zanima me sudbinski partner,mogucnost braka jednom recju ljubav..nesto nemam srece maleri me teraju..
Hvala vam puno na odgovoru :) Kad ste pomenuli skorpiona stresla sam se jer sam se cak zabavljala sa dve skorpije rodjene istog dana tj datuma!Neverovatna slucajnost..svakako cu razmisliti o zivotnom horoskopu..hvala vam jos jednom..srdacan pozdrav :P
Labella

Poruka od Labella »

Draga Andjela,

Moja Fortuna u solarnom (12.polje) pravi konjukciju sa mojom natalnim Jupiterom u prvom polju u solarcu od juna 2022.

Solarni Mjesec je u 7.polju Raka, a ima konjhkciju sa natalnim Merkurom i Marsom u 7.polju, da li je to vezano za ljubav? ☺️

Solarno Sunce je u 6. polju ( polje zdravlja i posla). Sad radim do kraja Spetembra, a već jesam u potrazi za stalnim poslom. Kako to analizirati u Solarnom?

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga labella,
može biti ali se mora potvrditi iz svih tehnika
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
29 Apr 2022, 08:52
Draga labella,
može biti ali se mora potvrditi iz svih tehnika
Hvala ☺️
Jasminam7

Poruka od Jasminam7 »

Pozdrav Anđela, pre par dana naiđoh na ovaj forum i prijatno se iznenadih sa koliko strpljenja objašnjavaš i odgovaraš na razna forumaška pitanja. Kao i većinu i mene veoma interesuje mogućnost odlaska i života u inostranstvu. Pa evo moje karte: Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jasminam7 piše:
30 Apr 2022, 19:19
Pozdrav Anđela, pre par dana naiđoh na ovaj forum i prijatno se iznenadih sa koliko strpljenja objašnjavaš i odgovaraš na razna forumaška pitanja. Kao i većinu i mene veoma interesuje mogućnost odlaska i života u inostranstvu. Pa evo moje karte: Slika
Draga, karta mi ne izlazi iz nekog razloga. Napiši mi podatke
Jasminam7

Poruka od Jasminam7 »

Izvinjavam se, možda ovako uspe:
https://dodaj.rs/images/170889.jpg
Pošalji Odgovor