Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Vasilisa

Re: Astrologija

Poruka od Vasilisa »

/
Poslednje učitavanje od Vasilisa dana 23 Apr 2022, 22:00, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vasilisa piše:
21 Apr 2022, 23:56
:) Zdravo svima, zdravo draga Andjela!
Htela sam samo da podelim sa vama natalnu moje jako dobre drugarice, meni je veoma zanimljiva i jedinstvena, pa me zanima sta vi mislite bas :)
Ako imate prostora da bacite pogled, evo je: 13. 06. 1991. Beograd 2:00 h (2 ujutru)
Pozdrav!
Ja stvarno ne mogu jer astrološka etika to ne dozvoljava. Ali neću ometati druge, koji to žele
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vasilisa

Poruka od Vasilisa »

Nije problem, pitanje je bilo neobavezno :)
U tom slucaju brisem, pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

neka se uloguje i sama javi. Nikakav problem, nisi znala :)
Lola

Poruka od Lola »

Pozdrav,nova sam valjda necu nesto da zabrljam :D Postovana Andjela rodjena sam 18.10.1984 u 6 i 30 u Smederevskoj Palanci..zanima me sudbinski partner,mogucnost braka jednom recju ljubav..nesto nemam srece maleri me teraju..
gocavuk

Poruka od gocavuk »

Draga Andjela, ja bih Vas zamolila ako biste mogli da mi pogledate, ako Vam nije tesko, da li cu se pomiriti sa mojim partnerom. Bili smo u vambracnoj zajednici I imamo dete. Sve je pocelo da se raspada u februaru.
Prilozi
20220425_153435.jpg
20220425_153435.jpg (177.55 KiB) Pregledano 1373 puta
Gagica87

Poruka od Gagica87 »

[/quote]
Gagica87WRIGC7.JPG
Draga,
ovde nije samo pitanje horoskopa već i pitanje tvog odabira i stava u vezama. Prosto imaš pogrešan pristup. Inače, ovde se vidi mogućnost srećnih ljubavi i okolnosti ali zbog pozicije Sunca nekada ili previše iskažeš ili previše sakriješn od partnera. Mesec ti je pozicioniran tako da doživiš makar jednu veliku fatalnu ljubav ako ne i više. Najbolje za tebe je partner iz kruga prijatelja. Zbog pozicije Neptuna prosto ti za ozbiljnije veze ili brak dolazi pogrešan partner sa nekim problemom. Zato, čim uđeš u vezu i vidiš da za dva meseca veza nije prešla na novi nivo, da momak nije naročito zainteresovan, da ste ušli u statiku, idi dalje. Sklona si velikoj emotivnosti a maloj spremnosti da stvari u odnosu menjaš, te je i ovo nešto na čemu moraš da radiš
[/quote]

Draga Andjela, hvala ti puno na odgovoru, i istina je sve sto kazete. Imala sam vec dve fatalne ljubavi, jedna je nedavno zavrsila. Stalno biram neke koji nisu emocionalo pristupni, ili se zaletim, zaljubim se, i imam osecaj da ih ugusim.
Mada sad, nakon ove zadnje veze, kao da mi je neko upalio lampicu iznad glave, i bas se trudim da radim na sebi i menjam moj pristup. Tako da se nadam da ce sledeci izbor da bude pravi :)

JOs jednom, hvala puno :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

gocavuk piše:
25 Apr 2022, 15:40
Draga Andjela, ja bih Vas zamolila ako biste mogli da mi pogledate, ako Vam nije tesko, da li cu se pomiriti sa mojim partnerom. Bili smo u vambracnoj zajednici I imamo dete. Sve je pocelo da se raspada u februaru.
Draga,
ja bih to najradije uradila da je to tako jednostavno. Prvo, potrebni su podaci obe osobe sa vremenima rođenja i rad detaljnog uporednog horoskopa kao drugi korak da bi se u stvari odredila najveća statističko matematička verovatnoća. Dakle, ovako je zaista nemoguće da ti dam odgovor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
27 Apr 2022, 08:37
gocavuk piše:
25 Apr 2022, 15:40
Draga,
ja bih to najradije uradila da je to tako jednostavno. Prvo, potrebni su podaci obe osobe sa vremenima rođenja i rad detaljnog uporednog horoskopa kao drugi korak da bi se u stvari odredila najveća statističko matematička verovatnoća. Dakle, ovako je zaista nemoguće da ti dam odgovor. Međutim, ono što ti mogu reći, ako je ovo tvoja karta, da je sudbina prvog bitnog odnosa (upravo sa osobom sa kojom imaš dete, astrologija ne razlikuje jeste li ili niste venčani) da ljubav prestane tj. zaljubljenost i onda krenu realna dešavanja (kvadrat Venera) ali zato ima mogućnost za održanje zbog ostalih dobrih aspekata, ali da ste ušli u brak. Saturn će ipak držati stvari i duže nego što je to potrebno ako govorimo o tvojim opštim aspektima prvog signifikatora bitnog partnerskog odnosa. To je sve što sam iz ovog mogla na žalost
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lola piše:
25 Apr 2022, 00:16
Pozdrav,nova sam valjda necu nesto da zabrljam :D Postovana Andjela rodjena sam 18.10.1984 u 6 i 30 u Smederevskoj Palanci..zanima me sudbinski partner,mogucnost braka jednom recju ljubav..nesto nemam srece maleri me teraju..
LolaWRIGC1.JPG
LolaWRIGC1.JPG (39.31 KiB) Pregledano 1368 puta
Pa draga Lola dobro nam došla :)
to što misliš da nemaš sreće u ljubavi u stvari je loša procena partnera koji dolaze kao "omaje" te se ti primaš na reči - laži, ili je tako bilo ranije. Vrh pete kuće u Ribama uvek daje osobe koje su sklone brzom zaljubljivanju i gledanju na stvari kroz ružičaste naočare. Kao stvorena žrtva za slabe muškarce sa ego problemom. Međutim, moram ti reći da ti je sudbinski partner i karmički. Crn, škorpijski tim, strastven. Bićete jako vezani jedno za drugo, mogućnost vrlo slične takve veze oko tvoje 28. godine života. Ono zašto ne dolazi je što je Venera u padu u Škorpionu pa se on trenutno muči ili sa dugovima ili sa problemima zdravlja ukućana i slično. Tebi je Mesec na 29 Škopriona. Materinstvo i brak će ti biti bukvalno cilj života i po ispunjenju sreća. Međutim, to neće ići tako lako zbog Plutona na Ascenentu. Ovde se mora raditi životni, da se detaljno vidi šta i kako i urade ozbiljne smernice kako bi se pokrivljena energija (konkretno kvadrat Pluton Mesec) neutralisala koliko je to moguće
Pošalji Odgovor