Hajde, ja ću biti hrabra i prva nešto napisati o karti koju sam našla na tvom sajtu, pa kako ispadne!
Ja kad bacim prvi pogled, vidim da je osoba škorpija, sa podznakom riba i Mesecom u raku - osoba koja je sva od vode, vrlo verovatno izuzetno emotivna i empatična. Pogledam gde je Jupiter, kao prvi vladar podznaka - u ovnu, tehnički u prvoj kući, ali jako blizu vrha druge kuće. Kao benefik u drugoj kući, Jupiter može doneti uspeh u praktičnim poslovima, kao i svime vezanim za novac i sticanje lične imovine, a pošto je u ovnu, to bih rekla da ide kroz neku akciju, aktiviranje i aktivan rad, možda i na tendenciju da se neko samoinicijalno aktivira da bi postigao cilj, neko kome ne treba previše spoljašnjeg uticaja. Ne bih rekla da je ovaj Jupiter previše oštećen. Jeste u opoziciji sa drugim vladarom podznaka, ali meni to nekako više predstavlja da osoba može biti malo pesimičnija i da se okupira svojim mislima, više nego neki konkretniji problemi. Ali mislim da ovaj kvadrat između Meseca i Jupitera može više da utiče na osobu, u smislu da neko emotivnom manipulacijom pokušava da spreči osobu da postigne svoje ciljeve, ili možda da osoba previše emotivno razmišlja i onda se sama sabotira (pošto je Mesec i u kvadratu sa Neptunom). Sunce u osmoj kući mi govori opet o osetljivoj i pronicljivoj osobi (još je u škorpiji, što mi još pojačava taj utisak) kojoj su neke transformacije u životu neophodne kako bi razvila svoj pun potencijal. Pošto je Sunce u egzaktnoj konjukciji sa Uranom, ta transformacija možda može doći kroz neko sukobljavanje sa tradicionalnim načinom razmišljanja i življenja, posmatranjem sveta kroz više uglova, možda na neki inovativan, produhovljen način. A pošto je Sunce i u egzaktnom aspektu sa ascedentom, mislim da to može dovesti do generalnog uspeha u životu, pogotovo onda kada osoba shvati ko je i šta želi od života.
Evo, ja sam napisala onako kako bih ja to protumačila, ne znam koliko je tačno, ali meni je bilo zabavno da pišem!