Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Poruka od the_sacrament »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2022, 08:44
the_sacrament piše:
20 Dec 2022, 16:36
Pa ne kazem detaljno, odnosno draga ne trazim detaljno i da koristis prediktivne metode :)
Nego kao ona, i ostali, uopsteno. :) Kao sto si i meni za posao, cisto smjernice.
A ne trazim predikcije da mi radis :)
da, ali si ti dobila predikcije već. Ako imaš opšte pitanje izvoli pitaj, što se tebe lično tiče, mislim da si maksimalno ispoštovana bila i do sada a pravo da ti kažem, ja ne radim na pritisak. U suprotnom, uvek možeš naći astrologa, ima nas baš puno, pa na tenane sve, zar ne? :)
draga, dobila sam za posao :) pa ja evo pokusaam da ti objasnim, mislim uopsteno, kao sto i ostalim clanovima foruma objasnjavas :)

rekla si mi ako ne bude ljubavi, bice posla. i evo posao je tu :)

samo sam mislila uopsteno, za ljubav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Svima srećna Nova godina! Neka vam se sve želje ispune:)❤❤❤
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Hvala draga i tebi srecna Nova godina ♥️
Svako dobro i hvala sto si mi gledala natalnu ranije
Sve je znaj onako kako si mi rekla, odnosno ,imala si pravo ♥️😊
Alisa u zemlji cuda

Emotivna veza

Poruka od Alisa u zemlji cuda »

Postovana Andjela, ukoliko budete bili u prilici da mi odgovorite na jedno pitanje, kao i većinu devojaka zanima me emotivni segment da li ce u nekom narednom periodu biti neki lepi aspekti za ulazak u emotivnu vezu jer je sve na emotivnom planu u nekom zatisju, zanima me Vase vidjenje moje situacije? Unapred hvala na odgovoru 20.2.1996 18:55 Užice
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Emotivna veza

Alisa u zemlji cuda piše:
08 Jan 2023, 20:24
Postovana Andjela, ukoliko budete bili u prilici da mi odgovorite na jedno pitanje, kao i većinu devojaka zanima me emotivni segment da li ce u nekom narednom periodu biti neki lepi aspekti za ulazak u emotivnu vezu jer je sve na emotivnom planu u nekom zatisju, zanima me Vase vidjenje moje situacije? Unapred hvala na odgovoru 20.2.1996 18:55 Užice
AlisauzemljicudaWRIGC1.JPG
AlisauzemljicudaWRIGC1.JPG (36.36 KiB) Pregledano 1491 put
Draga Alisa u zemlji čuda,
bez ozbiljne konsultacije godišnjeg horoskopa nemoguće je utvrditi šta te čeka u narednom periodu vezano za ljubavne veze ali se natalno vide poteškoće. Naime, ti si rođena sa Ascendentom Device što u startu komplikuje ljubavni život i daje nemogućnosti iskazivanja bar u prvom periodu. Pozicija pete kuće pokazuje ili dugu samoću ili dugu ali tešku vezu ranije, a ostali malefici govore da ćeš se sama menjati vremenom, te da ćeš tačno proceniti šta ti zaista treba. Brak ili duga veza postoji, i opisan je kroz porodicu, završavanje obaveza. Partner je verovatno stariji u pitanju i brinuće se o tebi.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maja_ piše:
09 Mar 2022, 18:55
04. januar 1992.

Interesuju me karakteristike budućeg supruga? Odakle je? Kojom profesijom se bavi?
Draga Majo,
da li ti zaista misliš da astrologija tako nešto može uvek pokazati? Iskreno, sada kad sam videla pitanje mislim se u koliko je procenata slučajeva to uoošte moguće...nekada se ne vidi lepo i jasno profesija natusa a kamo li partnera...astrologija nije sredstvo proricanja. Dakle, mogu se videti samo najopštiji opisi, onako ti iskreno kažem uz to da mi uz datum rođenja treba i vreme i mesto rođenja kako bih otvorila tvoju kartu
Klarisa

Re: Ljubav

Poruka od Klarisa »

Andjela Kostic piše:
15 Jun 2021, 20:20
Klarisa piše:
15 Jun 2021, 16:43
Postovana Andjela,

Rodjena sam 19.3.1994., Tešanj, u 4:40. I bila bih zahvalna kada bi mi ukratko protumacila kakve su natalne predispozicije za ljubav, generalno, ali i u neko skorije vrijeme... za nesto stabilno i kvalitetno?
Vec godinama se skoro nista ne desava na polju ljubavi, a i ti neki rijetki pokusaji su zavrsavali neslavno.

Unaprijed zahvalna na odgovoru.
KlarisaWRIGC1.JPG

Draga Klarisa,
problem nije u tebi već u mladićima koje privlačiš. Mesec u Blizancima daje ti nesigurnost u emocijama. Zato moraš da zauzmeš čvrst stav: Šta je ono što ti od muškarca zaista želiš? Dobra si, i ne juriš avanture već imaš potrebu stabilne ljubavne veze. Muž će ti biti super, tj predstavljeni partner. Bićete vezani, ali on neće tako brzo, jer ti je Sunce predstavnik njega, u uklještenom znaku Riba u prvoj kući. IPak, ovde se vidi da ti u ljubavi može biti bitan period nakon 28. godine života a isto tako vrlo zanimljiv period uopšte već u sledećoj 2022.
Pozdrav Andjela,

Vraćam se na ovu tvoju poruku iz 2021., kada si mi prognozirala u ljubavi bitan period nakon 28.godine, pa evo mogu reći da je i došao jedan muškarac sa kojim traje odnos već nekih 4 mjeseca, ali mi se čini da smo trenutno na nekoj prekretnici, gdje ćemo ili to što imamo uozbiljiti ili pak prekinuti.

Na neki način, za njega sam se vezala, i ne mogu reći da zaista postoji neki veliki problem između nas, ali zbog prirode posla koji radimo, često nam je teško uskladiti slobodne dane pa samim tim izostaje i viđanje.

On je stranac, i rođen je 5.4.1989., 4:20 ujutro, Alanya, Turska, a moj datum rođenja 19.3.1994. 4:40 ujutro, Tešanj, BiH.

Zamolila bih te da nam pogledaš da li možda uporedni horoskop, ili možda natalne karte odvojeno, šta god mišliš da bi bilo bitno za pogledati. :)

Inače, naša sinastrija mi je pomalo čudna, ali opet zanimljiva, postoji dosta konjukcija, između ostalog i konjukcija njegovog Mjeseca i mog Sunca u Ribama, konjukcije naših Ascedenata, rekla bih dosta potencijalno dobrih aspekata?, pa se pitam da li bi možda trebalo uložiti malo više truda u ovaj odnos, da li vrijedi?

Unaprijed zahvaljujem. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Klarisa,
uvek je poklapanje Sunca jednog i Meseca drugog partnera neka bitna veza, koja će trajati bilo kao veza ili kao odnos. Uglavnom da bi se videlo kakav je odnos stvarno potrebno je uraditi detaljnu sinastriju sa svim tehnikama na žalost. Ovde radimo samo osnovne stvari, ali gledano ovako, mislim da bi bilo dobro da malo sačekaš i vidiš kako će se stvari dalje odvijati. Obično preklapanja ascendenata daju osobe koje idu u istim pravcima kretanja, ali je mnogo bitno sagledati i osnovne horoskope odnosa.
Klarisa

Poruka od Klarisa »

Znači, savjet bi bio da se ipak ne donose odluke sada šta dalje s ovim odnosom činiti?

Znam da mi slijedi sada i Saturnov povratak, s ulaskom Saturna u Ribe, ali iz nekog razloga imam potrebu da istjeram stvari na čistac. Možda je Saturn upravo i razlog.

Hvala ti na odgovoru. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Klarisa,
Potrebno je pogledati sve prediktivne tehnike da bi smo bilo šta ozbiljno zaključili. Ja sam dala sve od sebe iz baze natala, a Saturnov povratak je priča za sebe. On će sve staviti na test. Što valja ostsviti što ne valja, ma kako se borila ili ne, očistiti iz tvog života
Pošalji Odgovor