Andjela Kostic piše: ↑15 Jun 2021, 20:20
Klarisa piše: ↑15 Jun 2021, 16:43
Postovana Andjela,
Rodjena sam 19.3.1994., Tešanj, u 4:40. I bila bih zahvalna kada bi mi ukratko protumacila kakve su natalne predispozicije za ljubav, generalno, ali i u neko skorije vrijeme... za nesto stabilno i kvalitetno?
Vec godinama se skoro nista ne desava na polju ljubavi, a i ti neki rijetki pokusaji su zavrsavali neslavno.
Unaprijed zahvalna na odgovoru.
KlarisaWRIGC1.JPG
Draga Klarisa,
problem nije u tebi već u mladićima koje privlačiš. Mesec u Blizancima daje ti nesigurnost u emocijama. Zato moraš da zauzmeš čvrst stav: Šta je ono što ti od muškarca zaista želiš? Dobra si, i ne juriš avanture već imaš potrebu stabilne ljubavne veze. Muž će ti biti super, tj predstavljeni partner. Bićete vezani, ali on neće tako brzo, jer ti je Sunce predstavnik njega, u uklještenom znaku Riba u prvoj kući. IPak, ovde se vidi da ti u ljubavi može biti bitan period nakon 28. godine života a isto tako vrlo zanimljiv period uopšte već u sledećoj 2022.
Pozdrav Andjela,
Vraćam se na ovu tvoju poruku iz 2021., kada si mi prognozirala u ljubavi bitan period nakon 28.godine, pa evo mogu reći da je i došao jedan muškarac sa kojim traje odnos već nekih 4 mjeseca, ali mi se čini da smo trenutno na nekoj prekretnici, gdje ćemo ili to što imamo uozbiljiti ili pak prekinuti.
Na neki način, za njega sam se vezala, i ne mogu reći da zaista postoji neki veliki problem između nas, ali zbog prirode posla koji radimo, često nam je teško uskladiti slobodne dane pa samim tim izostaje i viđanje.
On je stranac, i rođen je 5.4.1989., 4:20 ujutro, Alanya, Turska, a moj datum rođenja 19.3.1994. 4:40 ujutro, Tešanj, BiH.
Zamolila bih te da nam pogledaš da li možda uporedni horoskop, ili možda natalne karte odvojeno, šta god mišliš da bi bilo bitno za pogledati.
Inače, naša sinastrija mi je pomalo čudna, ali opet zanimljiva, postoji dosta konjukcija, između ostalog i konjukcija njegovog Mjeseca i mog Sunca u Ribama, konjukcije naših Ascedenata, rekla bih dosta potencijalno dobrih aspekata?, pa se pitam da li bi možda trebalo uložiti malo više truda u ovaj odnos, da li vrijedi?
Unaprijed zahvaljujem.