Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
andrijana21

Re: Astrologija

Poruka od andrijana21 »

Zdravo Andjela, zanima me polje ljubavi, da li postoji mogucnost neke ozbiljnije veze uskoro? Nisam do sada bila u vezi. Rođena sam 14.10.2000. 12:14 u Užicu. Hvala🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

SeverinOlivera piše:
08 Mar 2023, 21:36
Draga Anđela,
Molim te za pomoć mojoj dragoj prijateljici treba savet smernica neka kako da napravi preokret u životu rođena je 05.01.1981 u Novom Sadu u 0,00
Hvala unapred
Draga SeverinOlivera,
navela sam više puta na forumu da se trećim licima ne tumače horoskopi. Zamoli prijateljicu da se sama prijavi i hvala na razumevanju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Teofil piše:
07 Mar 2023, 09:55
Hvala ti puno na odgovoru. U suštini sve i jeste tako. Uvek idealizujem partnere. Kako bih mogla da te lično kontaktiram? Pozdrav veliki
Sajt: www.astrolog.rs, tamo imaš sve informacije :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

andrijana21 piše:
10 Mar 2023, 14:27
Zdravo Andjela, zanima me polje ljubavi, da li postoji mogucnost neke ozbiljnije veze uskoro? Nisam do sada bila u vezi. Rođena sam 14.10.2000. 12:14 u Užicu. Hvala🍀
andrijana21WRIGC1.JPG
andrijana21WRIGC1.JPG (37.54 KiB) Pregledano 1356 puta
Draga andrijana21,
ja ne znam hoće li uskoro biti ozbiljnije veze jer je za to potrebno uraditi detaljan ljubavni ili godišnji horoskop na žalost. Dakle, otvaranje više prediktivnih tehnika što ovde ne radimo. Međutim, natalno ti mogu reći da ti je polje ljubavnog života izazovno, da se potrudiš da partnere ne biraš iz kruga prijatelja i da obuzdaš strasti. Kasnije stoji jedna stabilna duža ljubavna veza ali sa puno obavezivanja koja će ova veza doneti. Partner koji će biti bitan u životu je tvojih godina ali je prvi brak ili prva bitna veza (neko sa kim se živi neko vreme) vrlo promenljiva. Izuzetno je bitno kako ćeš se sama snaći, ne očekivati da to bude neki autoritet. Inače, mogućnost za lični uspeh ti je velika. Takođe, moguć je dobar partner ali treba birati mudro
andrijana21

Poruka od andrijana21 »

Andjela Kostic piše:
10 Mar 2023, 15:26
andrijana21 piše:
10 Mar 2023, 14:27
andrijana21WRIGC1.JPG

Draga andrijana21,
ja ne znam hoće li uskoro biti ozbiljnije veze jer je za to potrebno uraditi detaljan ljubavni ili godišnji horoskop na žalost. Dakle, otvaranje više prediktivnih tehnika što ovde ne radimo. Međutim, natalno ti mogu reći da ti je polje ljubavnog života izazovno, da se potrudiš da partnere ne biraš iz kruga prijatelja i da obuzdaš strasti. Kasnije stoji jedna stabilna duža ljubavna veza ali sa puno obavezivanja koja će ova veza doneti. Partner koji će biti bitan u životu je tvojih godina ali je prvi brak ili prva bitna veza (neko sa kim se živi neko vreme) vrlo promenljiva. Izuzetno je bitno kako ćeš se sama snaći, ne očekivati da to bude neki autoritet. Inače, mogućnost za lični uspeh ti je velika. Takođe, moguć je dobar partner ali treba birati mudro

Hvala puno na odgovoru! 🥰 Imam samo pitanje u kom kontekstu ili na koju sferu zivota si mislila da je velika mogućnost za uspeh?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
10 Mar 2023, 12:04
Zdravo Andjela.Zanima me polje braka i opis bracnog partnera?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
MakiMerryWRIGC2.JPG
MakiMerryWRIGC2.JPG (38.31 KiB) Pregledano 1375 puta
Draga,
ovde je situacija malo složenija. Polje braka postavljeno je tako da se može isprva nateleti na pogrešnu osobu koja će se posle pokazati u pravom svetlu, nepogodnog partnera za tebe. Mesec je zatvoren u dvanaestu kuću te je brak moguć kasnije. Kasnije moguć partner koji je vredan ali težak. Ima ovde mogućnosti ali bi se morao menjati koncept sagledavanja i biti manje popustljiva prema okolini
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunce u Zenitu. Lični uspeh
andrijana21

Poruka od andrijana21 »

Andjela Kostic piše:
10 Mar 2023, 15:35
Hvala i Ako možeš da mi kažeš da li će ta stabilna veza opstati ili je kratkoročne prirode obavezana samo na odredjeni period zivota? Ako je ovo previse pitanja, nemoj trošiti vreme, ne znam da li smo ograničeni na jedno pitanje na forumu 😊
Marija.

Poruka od Marija. »

Postovanje
07.03.1984 , 14:30h , Prokuplje, Srbija
Brak i opis bracnog partnera
Pozdrav i sve najbolje
Marija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

andrijana21 piše:
10 Mar 2023, 16:06
Andjela Kostic piše:
10 Mar 2023, 15:35
Hvala i Ako možeš da mi kažeš da li će ta stabilna veza opstati ili je kratkoročne prirode obavezana samo na odredjeni period zivota? Ako je ovo previse pitanja, nemoj trošiti vreme, ne znam da li smo ograničeni na jedno pitanje na forumu 😊
Draga andrijana21,
naravno da niste ograničeni brojem pitanja što bi verovatno videla da si okretala stranice foruma. Međutim, to hoće li neka veza biti kratkoročne prirode i to samo prema verovatnoći opet može reći samo godišnji horoskop ili više godišnjih horoskopa. Ovde, u natalu, vide se samo bitne, krucijalne ljubavne veze. U tvom slučaju trebaš znati da je isti signifikator i za mogućnost prvog i za mogućnost drugog braka ili druge bitne veze, stoga je pitanje samo na tebi hoćeš li dva puta napraviti istu grešku. Treća priča mogla bi biti bolja a prvi brak je ostavljen kao promenljiva kategorija. Niko ti sa sigurnošću ne može reći da će veza opstati ili neće opstati jer će to zavisiti od gomile drugih stvari, njegovih aspekata prema tvojim planetama, slobodne volje oboje i slično.
Pošalji Odgovor