Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

MirjanaSelena piše:
03 Apr 2023, 17:17
Datum rodjena 23.08.1986.Novi Sad,u 00.45 ,potpuno sam zaboravila vreme upusati ;)
MirjanaSelenaWRIGC1.GIF
MirjanaSelenaWRIGC1.GIF (118.29 KiB) Pregledano 2087 puta
Draga,
svaki novi početak uvek bude težak. Međutim, smatram da je to što si se posvetila deci prava stvar, jer mi prvo trebamo biti majke pa sve ostalo, ma šta zagovaraju teorije biznisa, odnosno žene koje smatraju da su karijerom sve postigle. Međutim, ne valja ni preterivati u bilo kojem od domena. Odsustvo sa posla više od dve godine za ženu može biti loše usled nemogućnosti da napravi nove kontakte, da se socijalizuje, pa i da zaradi svoj novac, a ni jedna žena ne treba da dopušta da od bilo koga finansijski zavisi.
Stoga, potrebno je napraviti balans i mislim da ti najhitnije trebaš početi da radiš. Strah je uvek nešto što nas koči. Postoje razne vrste strahova koje i služe kao mehanizam zadržavanja. Strah je zdrava pojava dok smo spremni suočiti se sa činjenicom da je realan i racionalan. Kad postaje kočnica, kao kod tebe, možeš ti razmišljati o strahu ali ti je moj savet da se praviš da ne postoji.
Da bi se videlo šta će u skrije vreme biti sa tvojim poslovnim aspektima potrebno je odraditi detaljan godišnji horoskop zbog mase prediktivnih tehnika koje se otvaraju. Međutim, natalno, upravo trebaš raditi poslove koji su vezani za porodicu, porodične odnose i svahkodnevne stvari(rad sa hranom-ketering, rad u pekari) i ne razmišljati odmah koliko je to teško. U sred šeste kuće imaš malefike te ti je stvarno otežano traženje posla ali i ovo možeš rešiti. Sedi sa nekim i neka ti do detalja pokaže šta trebaš da radiš i kako elektronski da konkurišeš, koji su sajtovi, a gde da samoinicijativno šalješ svoj rezime. OVde je moguće da opet, jako kratko radiš posao koji si zadnji radila a onda nešto sasvim novo i drugačije...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Pozdrav Andjela,
Zanima me sta astrologija kaze za moju karijeru ove godine :D
Do oktobra bi trebalo da radim besplatno (praksa), pa me interesuje da li cu posle toga biti placena za posao u struci? Ili u skorije vreme?
17.7. 1997. u 6h ujutro u Novom Sadu 🌼
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
26 Mar 2023, 10:01
Labella piše:
25 Mar 2023, 11:20
Draga Andjela,

Potraga novog posla je u toku, s obzirom da na trenutnom nemam opcije za daljnji napredak.

Da li ce u dolazecem novom solarcu u 2. polju biti bolje pozicionirano za materijalno u vezi novog posla?

Imam utisak da nikad necu biti zadovoljna poslovno.
Draga,
Procena posla nuje ni najmanje laka astrološki. Potrrbno je otvarati više prediktivnih tehnika, te zahteva mnogo vremena:(. Želim ti sreću u traženju
Hvala draga Andjela,

Danas sam pitala polubrata da pita svoju majku za moj sat rodjenja, rekla je malo poslije 18:00, a meni su upisali 18:30 sati. Ukucala sam 18:12 sati, i dobila sam male izmjene:

Merkur je tad doslovno u 8 polju, a Venera na ulazu u 7 polje.

Generalno, mnogim je vrijeme pomjereno tokom upisivanja istog, no vjerovatno nemaju svi znacajnija pomjeranja planeta ili vladara/znaka polja. Da li tad prediktivne tehnike pomažu?

Hvala 💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ukoliko se pomeri bilo šta, miže značiti ogromnu razliku nekad a nekad vrlo malu razliku prave. Ipak, stepenovi Meseca prave značajnu razliku a da ne govorimo o izmeno vladara. Treba pogledati koja priča "radi" prema dosadašnjem životu. Ja ću dsti opis za tvoj horoskop i razlike, čim pre
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
06 Apr 2023, 21:07
Ukoliko se pomeri bilo šta, miže značiti ogromnu razliku nekad a nekad vrlo malu razliku prave. Ipak, stepenovi Meseca prave značajnu razliku a da ne govorimo o izmeno vladara. Treba pogledati koja priča "radi" prema dosadašnjem životu. Ja ću dsti opis za tvoj horoskop i razlike, čim pre
Da, da, doslovno sam ukucala 18:30 i 18:12, iako ne znam, sto znaci, "malo poslije 18:00" njenih rijeci. Sa novim vremenom, 18:12, vadari polja su isti, sa umetnutim poljima, a Mjesecev stepen je 25 ( decimalni drugi dio se minimalno pomjerio). Razlika je u polozaju Merkura, Marsa, na kraju 7. polja i blizina Venere na kraju 6. polja. Nemam kvadrte Merkura i Marsa na MC, a imam trigon Sturna na MC. Imam trigon kirona na ASC. Kiron je takodjer doslovno na kraju 3.polja, odnosno na ulazu 4. polje ( porodicno porijeklo, majka...).

Meni ova nova verzija izgleda tacnije, posebno zbog Saturna na MC, i blizini Venere 7. polju, i kiron na ASC ( ožiljci, doslovno fizički i emocionalni, ali sve pod kontrolom).

Malo da pomognem onoliko koliko znam.

Jupi, cekam, draga Andjela, tvoj post, hvala unapred💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
07 Apr 2023, 17:40
Andjela Kostic piše:
Da, da, doslovno sam ukucala 18:30 i 18:12, iako ne znam, sto znaci, "malo poslije 18:00" njenih rijeci. Sa novim vremenom, 18:12, vadari polja su isti, sa umetnutim poljima, a Mjesecev stepen je 25 ( decimalni drugi dio se minimalno pomjerio). Razlika je u polozaju Merkura, Marsa, na kraju 7. polja i blizina Venere na kraju 6. polja. Nemam kvadrte Merkura i Marsa na MC, a imam trigon Sturna na MC. Imam trigon kirona na ASC. Kiron je takodjer doslovno na kraju 3.polja, odnosno na ulazu 4. polje ( porodicno porijeklo, majka...).

Meni ova nova verzija izgleda tacnije, posebno zbog Saturna na MC, i blizini Venere 7. polju, i kiron na ASC ( ožiljci, doslovno fizički i emocionalni, ali sve pod kontrolom).

LabellaW2JAAAACAAC2.jpg
LabellaW2JAAAACAAC2.jpg (47.39 KiB) Pregledano 2130 puta
Draga Labella,
po onome što si pisala na forumu i ovako, zaključujem da je verzija dva definitivno realnija. Naime Sunce se ovde nalazi na 8.stepenu što uslovljava velike životne promene, i malefični je stepen svejedno što je još jedan lučni minut do sledećeg stepena. Takođe, priča 4 planete u 7 dovela bi do najmanje tri bitne veze ili tri bračne zajednice u većoj statističkoj verovatnoći. Uran je takođe bliže Zenitu te daje teškoće po pitanju rada u inostranstvu što se tebi i dešava....a što se posla tiče...bolje okolnosti očekuju te već u ovom periodu, periodu proleća
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Littlecat piše:
06 Apr 2023, 01:07
Pozdrav Andjela,
Zanima me sta astrologija kaze za moju karijeru ove godine :D
Do oktobra bi trebalo da radim besplatno (praksa), pa me interesuje da li cu posle toga biti placena za posao u struci? Ili u skorije vreme?
17.7. 1997. u 6h ujutro u Novom Sadu 🌼
Draga, za te odgovore zaista je potrebna ozbiljna konsultacija
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Hvala na odgovoru svakako🙂

Nadam se da cu svakako vremenom raditi u struci za platu, bez da mi nude beskonacno volontiranje. :D
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
08 Apr 2023, 09:39
Labella piše:
07 Apr 2023, 17:40
Andjela Kostic piše:

LabellaW2JAAAACAAC2.jpg

Draga Labella,
po onome što si pisala na forumu i ovako, zaključujem da je verzija dva definitivno realnija. Naime Sunce se ovde nalazi na 8.stepenu što uslovljava velike životne promene, i malefični je stepen svejedno što je još jedan lučni minut do sledećeg stepena. Takođe, priča 4 planete u 7 dovela bi do najmanje tri bitne veze ili tri bračne zajednice u većoj statističkoj verovatnoći. Uran je takođe bliže Zenitu te daje teškoće po pitanju rada u inostranstvu što se tebi i dešava....a što se posla tiče...bolje okolnosti očekuju te već u ovom periodu, periodu proleća
Draga Andjela, divna si, hvala 😀💞
Slađa

Poruka od Slađa »

Draga Anđela,
Kakvi su mi aspekti na poslovnom planu?
09.08.1979. god. Kneževo, Hrvatska
Pošalji Odgovor