Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Salenacionale piše:
01 Mar 2023, 09:34
FB_IMG_16776590821013573_copy_520x534.jpg
Nema pitanja?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tatjanapp piše:
02 Mar 2023, 01:42
Draga Andjela, dugo sam u potrazi za poslom. Da li cu se u skorije vreme zaposliti? 7.9.1996. 23:55 Beograd
tatjanappWRIGC7.GIF
tatjanappWRIGC7.GIF (109.08 KiB) Pregledano 1737 puta
Draga,
za odgovor koji su ti bolji a koji gori periodi zaposlenja astrologija može dati odgovor ali kroz detaljnu konstulaciju sa otvaranjem svih prediktivnih tehnika. To da li ćeš se u skorije vreme zaposliti predstavlja pitanje proricanja sudbine što astrologija ne radi niti može a iskreno, niti bilo ko može tako nešto. Ono što ja sada mogu jeste da konstatujem da ti je baš bilo preteško na početku karijere, da si imala posla sa ženskim radnim kolektivom ili nekom trgovinom i da je trebalo to za tebe biti veliko uznemirenje. Tebi treba što manje stresan posao, što manje vezan za rokove. U zavisnosti od obrazovanja, imaćeš veliku promenu u sredini karijere. Ono što je problem je što tebe ljudi ne vide jasno u poslu, povlačiš se gde treba da istupiš, a istupaš tamo gde se to ne traži....potrebno ti je više prakse, obzirom da si rođena na sredini Device, više rada rukama. Ako nemaš neki zanat, specifičan, kurs i slično, savate je da i to završiš.
Salenacionale

Poruka od Salenacionale »

Andjela, neka bude bez pitanja, reci samo ono na primer uopsteno, kao sto si rekla ono, u par recenica.. sustina neka, sta ti zapada za oko i tako to, hvala ti :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Salenacionale piše:
04 Mar 2023, 19:43
Andjela, neka bude bez pitanja, reci samo ono na primer uopsteno, kao sto si rekla ono, u par recenica.. sustina neka, sta ti zapada za oko i tako to, hvala ti :)
Ok, suština: kloni se nelegalnih poslova, najbolje turizam ili hirurgija brak neobičan, životni put da dosta pomena.
Labella

Poruka od Labella »

Draga Andjela,

Potraga novog posla je u toku, s obzirom da na trenutnom nemam opcije za daljnji napredak.

Da li ce u dolazecem novom solarcu u 2. polju biti bolje pozicionirano za materijalno u vezi novog posla?

Imam utisak da nikad necu biti zadovoljna poslovno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
25 Mar 2023, 11:20
Draga Andjela,

Potraga novog posla je u toku, s obzirom da na trenutnom nemam opcije za daljnji napredak.

Da li ce u dolazecem novom solarcu u 2. polju biti bolje pozicionirano za materijalno u vezi novog posla?

Imam utisak da nikad necu biti zadovoljna poslovno.
Draga,
Procena posla nuje ni najmanje laka astrološki. Potrrbno je otvarati više prediktivnih tehnika, te zahteva mnogo vremena:(. Želim ti sreću u traženju
Vasilisa

Poruka od Vasilisa »

Draga Andjela, veliki pozdrav. Zanima me poslovni deo, kao sto i sama tema kaze. Nekako se osecam kao da ne znam na koju stranu cu da se okrenem, iz dana u dan neizvesnost, a i prilicno ista energija zavlada na svakom novom poslu… pa bih te eto zamolila za neki komentar! 6.1.1993. 11:45h pre podne, Beograd
Hvala unapred!
MirjanaSelena

Poruka od MirjanaSelena »

Dobro veče Andjela i svi ostali,divno je da ovako nesto postoji...
Beskrajno hvala ...
Zivim u inostranstvu,od kako sam rodila decu,7 godina ,sam samo majka i domacica...
Sad trazim sebe i neznam kojim putem krenuti.Zelela bih raditi nesto sto volim,a ne znam ni sta volim ,veliki izazov je i jezik,i jos uvek mala deca,nesigurnisost u sebe :D Datum rodjenja 23.08.1986.Novi Sad
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

MirjanaSelena piše:
02 Apr 2023, 23:55
Dobro veče Andjela i svi ostali,divno je da ovako nesto postoji...
Beskrajno hvala ...
Zivim u inostranstvu,od kako sam rodila decu,7 godina ,sam samo majka i domacica...
Sad trazim sebe i neznam kojim putem krenuti.Zelela bih raditi nesto sto volim,a ne znam ni sta volim ,veliki izazov je i jezik,i jos uvek mala deca,nesigurnisost u sebe :D Datum rodjenja 23.08.1986.Novi Sad
Draga moja,
ovde nema vremena rođenja a bez njega ne mogu ništa :)
MirjanaSelena

Poruka od MirjanaSelena »

Datum rodjena 23.08.1986.Novi Sad,u 00.45 ,potpuno sam zaboravila vreme upusati ;)
Pošalji Odgovor