Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Nindzaja

Re: Ljubav-brak

Poruka od Nindzaja »

Draga Andjela, interesuje me kakvi su mi aspekti u vezi sa decom, da li cu imati treće dete? Sto se tice braka, da li cu nakon 40.godine imati prilike za brak?
Moji podaci: 03.07.81., 9.10ujutru, Prokuplje
Hvala Vam 🤗
Unaaa_

Poruka od Unaaa_ »

Pozdrav Andjela, interesuje me polje ljubavi, opis partnera i da li postoji potencijal za brak? Rodjena sam 18.03.1994. u 10:10, Kotor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Nindzaja piše:
03 Jan 2021, 08:22
Draga Andjela, interesuje me kakvi su mi aspekti u vezi sa decom, da li cu imati treće dete? Sto se tice braka, da li cu nakon 40.godine imati prilike za brak?
Hvala Vam 🤗
Draga, to hoćeš li ili nećeš imati treće dete neće zavisiti samo od astrologije niti ti ona može dati odgovor. Astrologija pokazuje najverovatniji potencijal za decu kao i njihov broj. U tvom slučaju postoji, blagi potencijal za treće dete. To znači da je ovde najverovatnije dva deteta, ali dosta će zavisiti i od horoskopa partnera. Pa ako partner ima potencijal npr za manje dece, onda ostaješ na dvoje, a ako ima za više onda je veća verovatnoća i tebi za treće dete što je normalno. Što se potencijala za brak tiče, potencijal tj opis mogućeg drugog braka je najbolji. Opisan je partner koji je prijatelj i koji te voli svakako. A potencijal za lični prosperitet imaš od 40.godine, tako i oko 41. godine što može uključivati i promenu ličnog statusa tj brak. Srećno :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Unaaa_ piše:
03 Jan 2021, 21:21
Pozdrav Andjela, interesuje me polje ljubavi, opis partnera i da li postoji potencijal za brak? Rodjena sam 18.03.1994. u 10:10, Kotor
Draga, svako ima potencijale za brak. Obzirom da si ti rođena sa nestabilnom pozicijom položaja a jakom ambicijom, noramlno je da ćeš se moći udati za vrlo moćnog ili bogatog partnera. Međutim, ovo će onda biti brak iz interesa i tu ne očekuj ni poštovanje ni ljubav. Vladar sedme kuće u šestoj govori o čudnom braku, gde je partner prezahtevan. Ovakav brak mogao bi trajati oko pet vremenskih jedinica. Ovo je malo ozbiljniji ljubavni potencijal, ništa zabrinjavajuće, ali zahteva ozbiljan rad da bi se iznašlo rešenje, ovako se samo površno vidi pa ti ne bih savetovala da brineš unapred
Nindzaja

Poruka od Nindzaja »

Andjela Kostic piše:
04 Jan 2021, 15:28
Nindzaja piše:
Hvala Vam 🤗
Draga, to hoćeš li ili nećeš imati treće dete neće zavisiti samo od astrologije niti ti ona može dati odgovor. Astrologija pokazuje najverovatniji potencijal za decu kao i njihov broj. U tvom slučaju postoji, blagi potencijal za treće dete. To znači da je ovde najverovatnije dva deteta, ali dosta će zavisiti i od horoskopa partnera. Pa ako partner ima potencijal npr za manje dece, onda ostaješ na dvoje, a ako ima za više onda je veća verovatnoća i tebi za treće dete što je normalno. Što se potencijala za brak tiče, potencijal tj opis mogućeg drugog braka je najbolji. Opisan je partner koji je prijatelj i koji te voli svakako. A potencijal za lični prosperitet imaš od 40.godine, tako i oko 41. godine što može uključivati i promenu ličnog statusa tj brak. Srećno :)
Hvala na tumačenju 😊 da li moze da se vidi koji je otprilike znak taj prijatelj koji mi stoji u horoskopu?
Hvala unapred na odgovoru 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nindzaja piše:
05 Jan 2021, 19:32
Andjela Kostic piše:
04 Jan 2021, 15:28
Nindzaja piše:
Hvala Vam 🤗
Hvala na tumačenju 😊 da li moze da se vidi koji je otprilike znak taj prijatelj koji mi stoji u horoskopu?
Hvala unapred na odgovoru 😊
na žalost ne, bar ne na brzi odgovor. Potrebno je sagledavanje opisa njega, pa gledanje kroz tehnike. Pozdrav
Bojana92

Poruka od Bojana92 »

Dobro vece Andjela.Zanima me polje braka i dece?Rodjena sam 12.10.1992. u 23:35 -Beograd.Hvala unapred na odgovoru😊
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Ćao draga, Anđela.

Interesuje me ljubav u natalnoj karti. U poslednje vreme sam emotivno neispunjena i jako razdražljiva. Dugo sam sama iako je bilo nekih neuspešnih pokušaja. Imala sam jednu dužu vezu koja se neslavno završila pre 2 godine, ali ni taj dečko, kao nijedan pre njega ni posle njega, nije bio ozbiljan, a on se ponovo vraća. Čudaci, mutni tipovi željni zabave, lažovi, manipulatori, poročni... Kada nisu iz nabrojanih kategorija i kada su dobri, budu kratko tu i nestanu. Ja sam sve suprotno.

Zanima me da li mi uskoro stoji ulazak u vezu na duže staze i kakav će mi biti partner? Vidim da su mi vladari 5. i 7. kuće otišli u Ribe u 12. kuću i ta pozicija ne znam koliko je dobra. Sekstil sa Jupiterom možda vadi stvar.
Hvala unapred :)

Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana92 piše:
08 Jan 2021, 18:56
Dobro vece Andjela.Zanima me polje braka i dece?Rodjena sam 12.10.1992. u 23:35 -Beograd.Hvala unapred na odgovoru😊
Draga moja Bojana92,
ovde postoji izvesno otežanje kada govorimo o braku odnosno bračnm odnosima. Naime, polje prvog braka stoji u znaku Vodolije, što je krajnje nestabilna postavka uz Saturna i Urana koji su aflikovani. Ovo je opis nekompatibilnog partnera sa dosta ličnih problema. Nisi ti kriva. Međutim, ovde je veća statistička verovatnoća za drugi brak i dete iz ovog braka. Drugi partner za svu sreću neće biti ni nalik na prvog partnera. Ipak, i ovde treba uraditi ozbiljnu procenu, ali ja bih rekla da oko tridesete godine imaš mogućnost da upoznaš nekog nalik na ovog drugog. Takođe, kasnije su okolnosti dosta bolje, a najbolje je da ako se već nisi udavala proživiš neko vreme sa osobom za koju se planiraš udati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kacasmajli piše:
08 Jan 2021, 20:08
Ćao draga, Anđela.

Interesuje me ljubav u natalnoj karti. U poslednje vreme sam emotivno neispunjena i jako razdražljiva. Dugo sam sama iako je bilo nekih neuspešnih pokušaja. Imala sam jednu dužu vezu koja se neslavno završila pre 2 godine, ali ni taj dečko, kao nijedan pre njega ni posle njega, nije bio ozbiljan, a on se ponovo vraća. Čudaci, mutni tipovi željni zabave, lažovi, manipulatori, poročni... Kada nisu iz nabrojanih kategorija i kada su dobri, budu kratko tu i nestanu. Ja sam sve suprotno.

Zanima me da li mi uskoro stoji ulazak u vezu na duže staze i kakav će mi biti partner? Vidim da su mi vladari 5. i 7. kuće otišli u Ribe u 12. kuću i ta pozicija ne znam koliko je dobra. Sekstil sa Jupiterom možda vadi stvar.
Hvala unapred :)

Slika
Draga kacasmajli,
ovo jeste nepogodna postavka ali je daleko od nemoguće ili katastrofalne, čak ne bih rekla ni da je loša. To što ti se dešava je zato što podsvesno tražiš autoriteta, nekog lika koji će pleniti, biti "sjajan" i sav ugledan. Zbog sendviča malefika sa Suncem (stelijuma u 12) koji imaš, normalno je da jasno ne sagledaš partnera i oni ti rade iza leđa. Generalno, za tebe je deviza "ne dirajte idole jer vam zlato može ostati na prstima...". Nemoj u startu misliti da je neko super i manje ćeš se razočaravati. Da li ti je palo na pamet da je ovo neki partner stariji od tebe, koji je negde daleko, na moru, u nekoj uniformi :). Pogledaj sliku dušo. Sunce u Ribama pa 12.kuća pa tu Mars, jeste on u Ribama pa su ti to ti što te udaraju s leđa ali...prvo Mars, dakle prvo je dobio uniformu, onda je "seo" na brod i daleko je....traži ti takvog nekog. I pravo da ti kažem, stariji je od tebe nekoliko godina (Saturn) ili je prošao dosta toga na otvorenom moru. Ovo ti je idealna kombinacija za zabavljanje. A što se braka tiče, drugi brak stoji kao mnogo kvalitetniji s tim što i prvi može uspeti ako ti status bude bitniji od emocija i onoga šta partner radi. Jupiter vlada statusom u tvom slučaju, više poslom i stručnim usavršavanjem kao i unutrašnjim optimizmom koji nosiš što je odlično ali malo veze ima sa partnerima sem što opisuje njihov status. U vezu? Da, ali ne uskoro. Ti trebaš proći i naučiti još dosta stvari, prosto se duhovno promeniti pa će ti doći partner kakvog želiš.
Pošalji Odgovor