Moji podaci: 03.07.81., 9.10ujutru, Prokuplje
Hvala Vam
Draga, to hoćeš li ili nećeš imati treće dete neće zavisiti samo od astrologije niti ti ona može dati odgovor. Astrologija pokazuje najverovatniji potencijal za decu kao i njihov broj. U tvom slučaju postoji, blagi potencijal za treće dete. To znači da je ovde najverovatnije dva deteta, ali dosta će zavisiti i od horoskopa partnera. Pa ako partner ima potencijal npr za manje dece, onda ostaješ na dvoje, a ako ima za više onda je veća verovatnoća i tebi za treće dete što je normalno. Što se potencijala za brak tiče, potencijal tj opis mogućeg drugog braka je najbolji. Opisan je partner koji je prijatelj i koji te voli svakako. A potencijal za lični prosperitet imaš od 40.godine, tako i oko 41. godine što može uključivati i promenu ličnog statusa tj brak. Srećno
Draga, svako ima potencijale za brak. Obzirom da si ti rođena sa nestabilnom pozicijom položaja a jakom ambicijom, noramlno je da ćeš se moći udati za vrlo moćnog ili bogatog partnera. Međutim, ovo će onda biti brak iz interesa i tu ne očekuj ni poštovanje ni ljubav. Vladar sedme kuće u šestoj govori o čudnom braku, gde je partner prezahtevan. Ovakav brak mogao bi trajati oko pet vremenskih jedinica. Ovo je malo ozbiljniji ljubavni potencijal, ništa zabrinjavajuće, ali zahteva ozbiljan rad da bi se iznašlo rešenje, ovako se samo površno vidi pa ti ne bih savetovala da brineš unapred
Hvala na tumačenjuAndjela Kostic piše: ↑04 Jan 2021, 15:28Draga, to hoćeš li ili nećeš imati treće dete neće zavisiti samo od astrologije niti ti ona može dati odgovor. Astrologija pokazuje najverovatniji potencijal za decu kao i njihov broj. U tvom slučaju postoji, blagi potencijal za treće dete. To znači da je ovde najverovatnije dva deteta, ali dosta će zavisiti i od horoskopa partnera. Pa ako partner ima potencijal npr za manje dece, onda ostaješ na dvoje, a ako ima za više onda je veća verovatnoća i tebi za treće dete što je normalno. Što se potencijala za brak tiče, potencijal tj opis mogućeg drugog braka je najbolji. Opisan je partner koji je prijatelj i koji te voli svakako. A potencijal za lični prosperitet imaš od 40.godine, tako i oko 41. godine što može uključivati i promenu ličnog statusa tj brak. Srećno![]()
na žalost ne, bar ne na brzi odgovor. Potrebno je sagledavanje opisa njega, pa gledanje kroz tehnike. PozdravNindzaja piše: ↑05 Jan 2021, 19:32Hvala na tumačenjuAndjela Kostic piše: ↑04 Jan 2021, 15:28Draga, to hoćeš li ili nećeš imati treće dete neće zavisiti samo od astrologije niti ti ona može dati odgovor. Astrologija pokazuje najverovatniji potencijal za decu kao i njihov broj. U tvom slučaju postoji, blagi potencijal za treće dete. To znači da je ovde najverovatnije dva deteta, ali dosta će zavisiti i od horoskopa partnera. Pa ako partner ima potencijal npr za manje dece, onda ostaješ na dvoje, a ako ima za više onda je veća verovatnoća i tebi za treće dete što je normalno. Što se potencijala za brak tiče, potencijal tj opis mogućeg drugog braka je najbolji. Opisan je partner koji je prijatelj i koji te voli svakako. A potencijal za lični prosperitet imaš od 40.godine, tako i oko 41. godine što može uključivati i promenu ličnog statusa tj brak. Srećno![]()
da li moze da se vidi koji je otprilike znak taj prijatelj koji mi stoji u horoskopu?
Hvala unapred na odgovoru![]()

Draga moja Bojana92,
Draga kacasmajli,kacasmajli piše: ↑08 Jan 2021, 20:08Ćao draga, Anđela.
Interesuje me ljubav u natalnoj karti. U poslednje vreme sam emotivno neispunjena i jako razdražljiva. Dugo sam sama iako je bilo nekih neuspešnih pokušaja. Imala sam jednu dužu vezu koja se neslavno završila pre 2 godine, ali ni taj dečko, kao nijedan pre njega ni posle njega, nije bio ozbiljan, a on se ponovo vraća. Čudaci, mutni tipovi željni zabave, lažovi, manipulatori, poročni... Kada nisu iz nabrojanih kategorija i kada su dobri, budu kratko tu i nestanu. Ja sam sve suprotno.
Zanima me da li mi uskoro stoji ulazak u vezu na duže staze i kakav će mi biti partner? Vidim da su mi vladari 5. i 7. kuće otišli u Ribe u 12. kuću i ta pozicija ne znam koliko je dobra. Sekstil sa Jupiterom možda vadi stvar.
Hvala unapred
![]()