Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Dea11111 piše:
12 Jan 2024, 00:54
Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 00:35
Ok, imamo natalnu samo ne znam koje je pitanje :)
Zanima me da li cu se udati i imati djecu?
Horoskom tj astrologija pokazuje samo potencijale za dešavanja a nikako ishode jer postoji mnogo do slobodne volje i postupaka koje preduzmeš. Elem, vrh pete kuće koja ukazuje na ljubav govori o problemima, u život su ti prvo dolazili sebični momci i sa njima mogući problemi, iako su oni statusno verovatno bili obezbeđeni i deluje kao da su odlični. Nakon toga, imaš uklješteni znak Vage u petoj kući - izbegavaj tajne ili komplikovane ljubavne veze. Od njih nećeš ništa dobro videti a takva jedna je mguća sa nekim momkom koji je jako nervozan i komplikovan. Velika je verovatnoća udaje, a za partnera za koga ćeš biti jako emotivno vezana i on može biti stranac, profesor.. za godine bi mi trebali tvoji podaci, ova slika je nedovoljna
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubica piše:
12 Jan 2024, 09:41
Kada ću se udati?
01.03.1996. 17:30h Podgorica
LjubicaWRIGC1.jpg
LjubicaWRIGC1.jpg (42.97 KiB) Pregledano 2813 puta
Draga Ljubice,
to samo Tvorac zna. Ono što ja mogu jeste da pogledam predispoziciju. U tvom slučaju najrealnija verovatnoća je da se uđe u brak iz ljubavi ali sa nekim muškarcem u uniformi, a može imati veze i sa mornaricom, pomorstvom. Dobar brak, ali loš period zabavljanja pre poznanstva ovog čoveka. Verovatno 41. godina ako ne do tada, ali ima tu mogućnosti i pre, ali se mora gledati detaljno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica21 piše:
12 Jan 2024, 09:40
Postovana, mozete li baciti pogled na moju situaciju, oprostite sto vam opet pitam jer ste me preskocili 😁

Makica21 piše:
05 Jan 2024, 19:24
Postovana Andjela,
Nesto mi ne da mira ovih dana, mozete li baciti oko na ovu situaciju, zapravo rastali smo se prije 7 godina (on je samo nestao) i sad me zove da se vidimo i razgovaramo jer zeli da ispravi stvar. Bojim se da mu vjerujem i nista mi nije jasno. Ja imam brak iza sebe.
Mozete li mi dati odgovor na ovu neobicnu situaciju i hvala na vremenu koje odvajate za nase muke :)
Ja 03.04.1993. 00:30h , Niksic,
On 18.09.1991. Podgorica
Draga Makice,
jako je komplikovano ovde gledati uporedni horoskop. Ja ću to sada učiniti, ali zaista mnogo vremena zahteva, te mi oduzima za odgovore ostalima. Nisam preskočila, nego mi je tada bilo previše gledati uporedni.
Makica21W2JAAAACAAC3.jpg
Makica21W2JAAAACAAC3.jpg (45.74 KiB) Pregledano 2812 puta
Ovo je situacija u kojoj je bilo zaljubljivanja, ali kako su osnovne planete kod oboje aflikovane, tu se veza morala prekinuti. Za ozbiljnu analizu odnosa svakako bi mi trebalo i njegovo vreme rođenja jer ne znamo gde mu je Mesec ali je jako blizu tvojih malefika što je uticalo na njegov odlazak. To je kao odbojnost od tebe na nekom posebnom nivou energetskom. Pomalo sebičan i lukav kakav jeste, ima potrebu da se zaljubljuje u devojke kojima nije dorastao, koje su prosto kvalitetnije od njega te da pati...treba videti šta je podznak i videti signifikaciju prema tebi. Može biti svačega
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 19:16
Dea11111 piše:
12 Jan 2024, 00:54
Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 00:35

Ok, imamo natalnu samo ne znam koje je pitanje :)
Zanima me da li cu se udati i imati djecu?
Horoskom tj astrologija pokazuje samo potencijale za dešavanja a nikako ishode jer postoji mnogo do slobodne volje i postupaka koje preduzmeš. Elem, vrh pete kuće koja ukazuje na ljubav govori o problemima, u život su ti prvo dolazili sebični momci i sa njima mogući problemi, iako su oni statusno verovatno bili obezbeđeni i deluje kao da su odlični. Nakon toga, imaš uklješteni znak Vage u petoj kući - izbegavaj tajne ili komplikovane ljubavne veze. Od njih nećeš ništa dobro videti a takva jedna je mguća sa nekim momkom koji je jako nervozan i komplikovan. Velika je verovatnoća udaje, a za partnera za koga ćeš biti jako emotivno vezana i on može biti stranac, profesor.. za godine bi mi trebali tvoji podaci, ova slika je nedovoljna
15.01.1999.
Rodjena sam u 14:00h
Bar, Crna Gora
Hvala ti puno! I samo jos za djecu me zanima.
Dea11111WRIGC4.jpg
Dea11111WRIGC4.jpg (43.18 KiB) Pregledano 2748 puta
Ovde ćeš morati da vodiš računa da ne dođe do neke operacije neželjene. tada bi moglo biti problema. U suprotnom stoji verovantoća za jedno dete, što opet ne znači da će biti samo jedno, već je to najveća verovantoća

Hvalaaa punooo❤️❤️❤️
Poslednje učitavanje od Dea11111 dana 17 Jan 2024, 17:05, učitano 1 put ukupno.
Bluewoman12

Nova ljubav

Poruka od Bluewoman12 »

Draga Anđela..Mene zanima zasto mi ne ide u ljubavi?Uvijek su to nekakve komplicirane ljubavi,neuzvraćene..Ja kada volim,volim iskreno i nisam netko tko se zadovoljava površnim stvarima u ljubavi...Između mene i partnera mora postajati velika povezanost i jako sam posesivna i ljubomorna kada volim.Nikako da se pojavi netko tko mi odgovara..U čemu je problem?
23.9.1996.
14.25h Supetar
Hvala ti❤️
Ljubica2

Poruka od Ljubica2 »

Draga Andjela, mene je zanimalo kako izgleda moja srodna duša sa kojim ću stupiti u braku? koliko ima godina? vjerujem u svoje snove i vi ste to proslim odgovorima potvrdili i od srca vam ogromno hvala! i jos, zanima me koje godine će se desiti prvi susret mene i moje srodne duše?
Ljubica Milatović, Podgorica. 01.03.1996. u 17:30h

Ljubice,
nemoguće je reći koliko će godina imati osoba. Nemoguće je reći zasigurno kada ćeš stupiti u brak jer je to pitanje slobodne volje. Ostalo odgovorih
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubica piše:
12 Jan 2024, 20:10
Da li se mogu da znam kada ću upoznati srodnu dušu?

Ljubica Milatović, Podgorica, 01.03.1996., 17:30h
LjubicaWRIGC1.jpg
LjubicaWRIGC1.jpg (42.97 KiB) Pregledano 2751 put
Draga Ljubice,
čitav forum posvećen je tome da ukaže da ne postoji proricanje sudbine već samo statističko matematička verovatnoća a naročito slobodna volja i sami kvaliteti jedne osobe. Ja ne znam hoćeš li a još manje kada upoznati srodnu dušu. Zašto misliš da astrologija tako nešto može?
Ali, ono što može je da ti kaže da moraš smiriti strasti u svakom pogledu. Smiriti se. Natalni ti je Mesec na kritičnom stepenu znaka Raka te je tvoja Duša jako nežna i podložna uticajima sredine. Trebaš raditi na sebi, na ojačavanju sebe i svom samopouzdanju te zdravom stavu prema ljudima. Ukoliko si slaba, takve ćeš privlačiti ljude te biti još više slaba i iscrpljena. U ovom slučaju polje zabavljanja dobro ne stoji i sve dok budeš napinjala neće ti poći za rukom da uobličiš odnos. Potrebno je da pričaš sa osobama za koje si sigurna da te puno vole. Ipak, kao najveća statistička verovatnoća stoji ti kasniji brak sa osobom u uniformi, možda vezanoj za mornaricu kako sam već napomenula. Da bi smo utvrdili kada potrebno je raditi godišnje horoskope.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dea11111,
hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubica piše:
12 Jan 2024, 20:10
Da li se mogu da znam kada ću upoznati srodnu dušu?

Ljubica Milatović, Podgorica, 01.03.1996., 17:30h
Može, preko godišnjih horoskopa i to nije sigurno, već samo statistička verovatnoća
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Nova ljubav

Bluewoman12 piše:
14 Jan 2024, 15:20
Draga Anđela..Mene zanima zasto mi ne ide u ljubavi?Uvijek su to nekakve komplicirane ljubavi,neuzvraćene..Ja kada volim,volim iskreno i nisam netko tko se zadovoljava površnim stvarima u ljubavi...Između mene i partnera mora postajati velika povezanost i jako sam posesivna i ljubomorna kada volim.Nikako da se pojavi netko tko mi odgovara..U čemu je problem?
23.9.1996.
14.25h Supetar
Hvala ti❤️
Bluewoman12WRIGC5.jpg
Bluewoman12WRIGC5.jpg (44.07 KiB) Pregledano 2250 puta
Ovde nisi problem ti, već pitanje sudbine, otežanih okolnosti. Ali, kada izađeš iz patnje i naglog duševnog vezivanja te naučiš da štitiš sebe i svoje emoije, shvatićeš da se upravo pojavio čovek koji te voli onako kako zaslužuješ. Ovde je pitanje ličnog prevazilaženja preteranog emotivnog davanja
Pošalji Odgovor