Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Bas tako se i osecam, ekstremno primecujem prazninu. Hvala puno i za ovaj odgovor i za selidbu, svakako planiram da poradim na tome.
-
Maki Merry
Zdravo Andjela.Da li ce doci do upoznavanja sa osobom 20.04.1988 Bar i ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja?Hvala
-
Tihana1611
Pozdrav opet.. Ako može još jedno pitanjce
Kako bi ti, anđela, opisala muškarca koji je predstavljen u ženskom horoskopu kao mars u djevici? Pimjetih da recimo marsa u raku opišeš jednom rječju kao slabiće, a marsa u ovnu kao princa/viteza i to mi je kristalno jasno zbog čega, mars je u raku u padu, a u ovnu u sjedištu.
Nadam se da nisam puno dosadna ali tako malo čitkaram stare postove jer imam viška vremena
Nadam se da nisam puno dosadna ali tako malo čitkaram stare postove jer imam viška vremena
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Možeš li mi molim te poslati podatke kao i grad u kojem si provela zadnji rođendan. Ima astrologa koji lakše prate "preklopljene" horoskope, ali ja na žalost nisam jedna od njih. Mogla bih se ubiti pokušavajući i ništaMetafora27 piše: ↑08 Jan 2024, 11:43Evo mene nakon par godina ponovo. Morala sam pronaci svoj username i password koji sam u međuvremenu zaboravila, a mailova milion. Od 2021.godine kada sam se javila na ljubavnom planu se nista nije desilo. Prosle godine na svoj rodjendan napravila sam kombinaciju solarne i natalne karte. I tada sam je analaizirala i mislila sam da je 2024. godina moja godina bar sto se ljubavi tice (cak i braka sa tim potencijalnim vojnikom) i nekako sam ostatak 2023.godine "zivjela" sa nadanjem da cu nekoga upoznati kako bi 2024. bila ta godina. Međutim pocela je godina i nema nikoga na vidiku, a tesko mi je povjerovati da ce se sve tako brzo desiti u ovoj godini, cak i ne bi bilo pozeljno da stupim u vezu potom u brak sve u jednoj godini, jer kako kazu ko je zurio nogu je slomio
. Ne mora nuzno znaciti ali eto. Mislim da sam sada spremna za ozbiljnije korake pa da vidimo. Draga Andjela u nastavku je link https://imgur.com/Q2vg56U na natalnu/solarnu kartu pa mi reci jel i ti vidis brak kao i ja ili sam samo pogresno protumacila
. Pozdrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ok, imamo natalnu samo ne znam koje je pitanje
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ovde može biti svačega. Ipak, nemamo vreme rođenja da bi smo više znali i o partneru i o odnosu Takođe, nikada se sa sigurnošću ne može reći "upoznaćete se" ili "nećete se upoznati" jer je to slobodna volja jednog aktera ili oba aktera u odnosuMaki Merry piše: ↑09 Jan 2024, 11:59Zdravo Andjela.Da li ce doci do upoznavanja sa osobom 20.04.1988 Bar i ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja?Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Tihana 1611, nije baš tako. Zavisi i kako je Mars pozicioniran u odnosu na aspekte, dispozitora i gde se tačno nalazi. Ako je aflikovan onda je upravo to opis. Ako je aspektovan takođe dobar opis ima. Ali bi zato recimo Mars u Ovnu aflikovan bio u stvari izuzetno ishitren, nekad i agresivan muškarac koji ume psovati, možda sa nekom sportskom povredom ili konstantnim migrenama....(nadam se da razumeš kontekst):). Kakav bi bio taj Mars u Devici? U kojoj kući? najbolje mi je da gledam na kartiTihana1611 piše: ↑10 Jan 2024, 01:37Pozdrav opet.. Ako može još jedno pitanjceKako bi ti, anđela, opisala muškarca koji je predstavljen u ženskom horoskopu kao mars u djevici? Pimjetih da recimo marsa u raku opišeš jednom rječju kao slabiće, a marsa u ovnu kao princa/viteza i to mi je kristalno jasno zbog čega, mars je u raku u padu, a u ovnu u sjedištu.
Nadam se da nisam puno dosadna ali tako malo čitkaram stare postove jer imam viška vremena![]()
Zanima me da li cu se udati i imati djecu?
Postovana, mozete li baciti pogled na moju situaciju, oprostite sto vam opet pitam jer ste me preskocili 
Makica21 piše: ↑05 Jan 2024, 19:24Postovana Andjela,
Nesto mi ne da mira ovih dana, mozete li baciti oko na ovu situaciju, zapravo rastali smo se prije 7 godina (on je samo nestao) i sad me zove da se vidimo i razgovaramo jer zeli da ispravi stvar. Bojim se da mu vjerujem i nista mi nije jasno. Ja imam brak iza sebe.
Mozete li mi dati odgovor na ovu neobicnu situaciju i hvala na vremenu koje odvajate za nase muke
Ja 03.04.1993. 00:30h , Niksic,
On 18.09.1991. Podgorica