Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Hvala na odgovoru
Ne privlače me mračni i problematicni tipovi, volim stabilne i autoritativne muskarce. A odredjen tip muskarca nemam, tj moj tip je onaj koji me podržava, postuje, voli i sa kojim se slazem. Prethodni brak je bio velika ljubav iz mladih dana, veoma mladi smo stupili u brak, jedino sta je tu bio problem su uticaji i uplivi sa strane. Ali da se vratimo na moje pitanje ponovo, ima li generalno aspekata za drugi brak, eventualno u inostranstvu jer je Venera u 9.?
I mozda jos dece?? Hvalaaa
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Uvek ima aspekata za druge brakove jer su oni opisani kućama po redu...samo ne znam kako si shvatila moj prvi odgovor. Ti se takvih trebaš kloniti. ne kažem da te privlače, ali će se uvek takvi lepiti za tebe. Prosto kao da ti njih privlačiš1maja1 piše: ↑15 Jan 2021, 09:49Hvala na odgovoruNe privlače me mračni i problematicni tipovi, volim stabilne i autoritativne muskarce. A odredjen tip muskarca nemam, tj moj tip je onaj koji me podržava, postuje, voli i sa kojim se slazem. Prethodni brak je bio velika ljubav iz mladih dana, veoma mladi smo stupili u brak, jedino sta je tu bio problem su uticaji i uplivi sa strane. Ali da se vratimo na moje pitanje ponovo, ima li generalno aspekata za drugi brak, eventualno u inostranstvu jer je Venera u 9.?
![]()
![]()
I mozda jos dece?? Hvalaaa
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Da, upravu ste, ali to generalno vazi da se lepe ludaci za mene uključuju i žene, ljubomorne i sa losim namerama. Meni je intuicija izrazena i sklanjam se od takvih. Razumela sam vase tumačenje, ali ne bih se slozila da svi imaju aspekte za drugi, treci brak.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
nemaju svi. samo oni koji imaju potencijale iz sedme kuće. Ako je sedma kuća loše pozicionirana odmah se gleda opcija za drugi treći i dalje brakove...
Andjela Kostic piše: ↑15 Jan 2021, 13:56A kog bih vladara moje 7. u Ribama gledala Neptuna ili Jupitera? Izvinite zbog ovoliko pitanja, ali bas me interesuje
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
1maja1 piše: ↑15 Jan 2021, 14:27Uvek se gleda ličnija, bliža planeta kada postoje dva vladara. Ona govori o onome šta bi se prvo moglo desiti zato što je "bliža" Zemlji pa je ličnija osobi. Dakle Jupitera. Neptun pokazuje šta bi se moglo kasnije dešavati ali ništa to ne znači ako Jupiter ne stoji dobro pozicioniran. Nema problema, sve pitaj samo ako mogu ja odgovaramAndjela Kostic piše: ↑15 Jan 2021, 13:56A kog bih vladara moje 7. u Ribama gledala Neptuna ili Jupitera? Izvinite zbog ovoliko pitanja, ali bas me interesuje![]()
-
the_sacrament
Ja poslah i na onoj drugoj temi ,ali evo i ovdje cu:) zanima.me kad cu se udati , kakav ce mi muz biti itd i koliko cu imati djece 

Rodjena sam 08.11.1988.god u 13;45h na Cetinje. Hvalaaa
Rodjena sam 08.11.1988.god u 13;45h na Cetinje. Hvalaaa
Andjela Kostic piše: ↑18 Dec 2020, 21:25Potencijal za bolje okolnosti u braku i odnosima postoje od 31.godine života. Prvi brak je sklon raskidu i pre sklapanja ili je ovo slika bitne ljubavne veze koja se neće održati, a mogućnost razvoda definitivno postoji. ALI...do razvoda ni ne mora doći. Ovde je ljubavni život malko komplikovaniji za ovakvo izlaganje. Izbegavaj platonske ljubavi, tajne ljubavi i ljude koji se puno hvale ili pokazuju u javnosti kako imaju ili šta su postigli.
Srećan brak može biti sa osobom tvojih godina, dinamičnim momkom koji je nekakav menadžer, lider i dosta radi.
Draga Andjela,
Hvala puno na odgovoru.
Trenutno sam u vezi 3,5 godine, pri cemu od januara prosle godine zapoceli zajednicki zivot kada su poceli i problemi i preispitivanja. Onda krajem 2020.se situacija popravila i od pre 2 sedmice smo zaruceni. Da li mislis da je ovo dobra godina za vencanje (krajem godine) i da ova veza moze uprkos prebrodjenoj krizi da ima srecan ishod? Pritom ne mislim samo da dodje do formalnog braka nego zaista da bude srecan odnos?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
to ti niko ne može reći jer astrologija nije sredstvo proricanja. Molim te bar malo pročitaj sajt a i temu. Odgovor statističke verovatnoće dala sam ti na drugoj temithe_sacrament piše: ↑18 Jan 2021, 08:10Ja poslah i na onoj drugoj temi ,ali evo i ovdje cu:) zanima.me kad cu se udati , kakav ce mi muz biti itd i koliko cu imati djece
Rodjena sam 08.11.1988.god u 13;45h na Cetinje. Hvalaaa![]()
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, za ovakav odgovor potrebno je da se uradi ozbiljan uporedni horoskop najmanje i godišnji ukoliko bi te interesovao period...u suprotnom je sve naklapanjeSunshine piše: ↑18 Jan 2021, 13:12Andjela Kostic piše: ↑18 Dec 2020, 21:25Potencijal za bolje okolnosti u braku i odnosima postoje od 31.godine života. Prvi brak je sklon raskidu i pre sklapanja ili je ovo slika bitne ljubavne veze koja se neće održati, a mogućnost razvoda definitivno postoji. ALI...do razvoda ni ne mora doći. Ovde je ljubavni život malko komplikovaniji za ovakvo izlaganje. Izbegavaj platonske ljubavi, tajne ljubavi i ljude koji se puno hvale ili pokazuju u javnosti kako imaju ili šta su postigli.
Srećan brak može biti sa osobom tvojih godina, dinamičnim momkom koji je nekakav menadžer, lider i dosta radi.
Draga Andjela,
Hvala puno na odgovoru.
Trenutno sam u vezi 3,5 godine, pri cemu od januara prosle godine zapoceli zajednicki zivot kada su poceli i problemi i preispitivanja. Onda krajem 2020.se situacija popravila i od pre 2 sedmice smo zaruceni. Da li mislis da je ovo dobra godina za vencanje (krajem godine) i da ova veza moze uprkos prebrodjenoj krizi da ima srecan ishod? Pritom ne mislim samo da dodje do formalnog braka nego zaista da bude srecan odnos?