Astrologija
-
Oljaastro00X
kontakti
Da li mi u životu i kroz posao stoji dosta kontakata(komunikacije) sa inostranstvom?
21.1.1971. Beograd 2.50 am
21.1.1971. Beograd 2.50 am
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kontakti
Tokom života generalno, vi ste osoba koja bira hoće li ili neće imati dosta kontakata sa inostranstvom. Ovde je bio moguć odlazak u inostranstvo preko posla i to kao dobra kombinacija u početku. Međutim, ovde imamo i iskazivanje karme te bi ste imali tamo i neke gubitke....a što se kontakata tiče, ovavki kontakti donose vam novine kroz životOljaastro00X piše: ↑27 Mar 2026, 09:30Da li mi u životu i kroz posao stoji dosta kontakata(komunikacije) sa inostranstvom? 21.1.1971. Beograd 2.50 am
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
Maki Merry
Re: Astrologija
Zdravo Andjela.Moze li solarni horoskop?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
Pozdrav Andjela,
Da li mi mozete reci na osnovu novog solara koje će teme biti u fokusu u ovoj godini? Prosla godina je bila izuzetno turbulentna što se tiče posla, da li se to nastavlja i u ovoj godini?
Datum rodjenja 3.5.1992. 11 i 35 Cacak
Da li mi mozete reci na osnovu novog solara koje će teme biti u fokusu u ovoj godini? Prosla godina je bila izuzetno turbulentna što se tiče posla, da li se to nastavlja i u ovoj godini?
Datum rodjenja 3.5.1992. 11 i 35 Cacak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Maki MerryMaki Merry piše: ↑02 Apr 2026, 17:23Zdravo Andjela.Moze li solarni horoskop?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
ovo će biti vrlo zanimljiva godina za Vas, kako poslovno tako i lično. Dinamična i promenljiva baš kako će Vam se i emocije smenjivati. Bićete jako usmereni na određeni cilj što je dobro, ali i poslovno uspešni. Treba detaljno odraditi ali najosnovnije sam napisala. Srećno!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Enna,
kako je solarni povaratak sa Suncem na vrhu osme kuće tema duboke unutrašnje promene biće glavna u toku ove godine kroz događaje koji će se smenjivati vezano za kuću življenja. Glavna pozornica zbivanja su odnosi i to sa rođacima, krvnim srodnicima i komšijama ali i kraća putovanja. Bitno je da se čuvate neproverenih informacija. Period jeseni dobar za posao. Loša komunikacija u svim vidovima partnerskih odnosa i ovde ne smete delovati ishitreno, naročito sa mlađim ljudima tamo gde stičete ličnu imovinu ili stvarate neku vrednost (studije i sl). Mogućnost napretka i na polju ljubavi u toku ove godine. Ako ste sami mogućnost nove veze ako niste, imaćete jedan jako lep period krajem leta i početkom jeseni....
-
Maki Merry
A ljubavni zivot uopste,hoce li biti sta za ozbiljno?
Ili treba detaljna obrada.Hvala jos jednom.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne može se zaključiti šta će se dešavati u ljubavi samo na osnovu solara. Prosto je previše malo informacija. Ovde vidim da će biti promenljivo...ipak je potrebno uraditi malo detaljnijeMaki Merry piše: ↑03 Apr 2026, 15:25A ljubavni zivot uopste,hoce li biti sta za ozbiljno?Ili treba detaljna obrada.Hvala jos jednom.
Pozdrav, bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao. Rodjen sam 2. decembar 1988 godine, 08:35 ujutro, Banja Luka BiH.
Situacija je ovakva. 29. decembra 2025 godine na posao je dosla nova zena koja mi se tajno svidja. Ona je od mene starija osam godina. U prvoj sedmici marta 2026 sam ja njoj postao sef na poslu. Ima li sanse da se nesto razvije tu? Nisam bas zaljubljive prirode u smislu da mi se svidi svaka zena koju sretnem ali za ovu osjecam nesto neobicno. Ono amaterski sto sam primjetio a ne znam sta je u svemu bitno da je dok se sve ovo desava tranzitni jupiter u mojoj sedmoj kuci a progresivna venera usla u prvu kucu.
Situacija je ovakva. 29. decembra 2025 godine na posao je dosla nova zena koja mi se tajno svidja. Ona je od mene starija osam godina. U prvoj sedmici marta 2026 sam ja njoj postao sef na poslu. Ima li sanse da se nesto razvije tu? Nisam bas zaljubljive prirode u smislu da mi se svidi svaka zena koju sretnem ali za ovu osjecam nesto neobicno. Ono amaterski sto sam primjetio a ne znam sta je u svemu bitno da je dok se sve ovo desava tranzitni jupiter u mojoj sedmoj kuci a progresivna venera usla u prvu kucu.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi Davore,Davor piše: ↑05 Apr 2026, 09:17Pozdrav, bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao. Rodjen sam 2. decembar 1988 godine, 08:35 ujutro, Banja Luka BiH.
to si lepo primetio. Mene interesuje imamo li makar njen datum rođenja? Jasno ti je da je sa starijim ženama teže za ovaj horoskop jer prirodno stoje mlađe žene....