Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Oljaastro00X

kontakti

Poruka od Oljaastro00X »

Da li mi u životu i kroz posao stoji dosta kontakata(komunikacije) sa inostranstvom?

21.1.1971. Beograd 2.50 am
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: kontakti

Poruka od Andjela Kostic »

Oljaastro00X piše:
27 Mar 2026, 09:30
Da li mi u životu i kroz posao stoji dosta kontakata(komunikacije) sa inostranstvom?
Oljaastro00XWRIGC8.JPG
Oljaastro00XWRIGC8.JPG (94.66 KiB) Pregledano 697 puta
21.1.1971. Beograd 2.50 am
Tokom života generalno, vi ste osoba koja bira hoće li ili neće imati dosta kontakata sa inostranstvom. Ovde je bio moguć odlazak u inostranstvo preko posla i to kao dobra kombinacija u početku. Međutim, ovde imamo i iskazivanje karme te bi ste imali tamo i neke gubitke....a što se kontakata tiče, ovavki kontakti donose vam novine kroz život
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Maki Merry

Re: Astrologija

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Moze li solarni horoskop?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
Enna

Poruka od Enna »

Pozdrav Andjela,
Da li mi mozete reci na osnovu novog solara koje će teme biti u fokusu u ovoj godini? Prosla godina je bila izuzetno turbulentna što se tiče posla, da li se to nastavlja i u ovoj godini?
Datum rodjenja 3.5.1992. 11 i 35 Cacak
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
02 Apr 2026, 17:23
Zdravo Andjela.Moze li solarni horoskop?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG (110.97 KiB) Pregledano 662 puta
Draga Maki Merry
ovo će biti vrlo zanimljiva godina za Vas, kako poslovno tako i lično. Dinamična i promenljiva baš kako će Vam se i emocije smenjivati. Bićete jako usmereni na određeni cilj što je dobro, ali i poslovno uspešni. Treba detaljno odraditi ali najosnovnije sam napisala. Srećno!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Enna piše:
02 Apr 2026, 19:13
Pozdrav Andjela,
Da li mi mozete reci na osnovu novog solara koje će teme biti u fokusu u ovoj godini? Prosla godina je bila izuzetno turbulentna što se tiče posla, da li se to nastavlja i u ovoj godini?
Datum rodjenja 3.5.1992. 11 i 35 Cacak
EnnaW2JAAAACAAC4.JPG
EnnaW2JAAAACAAC4.JPG (108.17 KiB) Pregledano 657 puta
Draga Enna,
kako je solarni povaratak sa Suncem na vrhu osme kuće tema duboke unutrašnje promene biće glavna u toku ove godine kroz događaje koji će se smenjivati vezano za kuću življenja. Glavna pozornica zbivanja su odnosi i to sa rođacima, krvnim srodnicima i komšijama ali i kraća putovanja. Bitno je da se čuvate neproverenih informacija. Period jeseni dobar za posao. Loša komunikacija u svim vidovima partnerskih odnosa i ovde ne smete delovati ishitreno, naročito sa mlađim ljudima tamo gde stičete ličnu imovinu ili stvarate neku vrednost (studije i sl). Mogućnost napretka i na polju ljubavi u toku ove godine. Ako ste sami mogućnost nove veze ako niste, imaćete jedan jako lep period krajem leta i početkom jeseni....
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

A ljubavni zivot uopste,hoce li biti sta za ozbiljno?☺️Ili treba detaljna obrada.Hvala jos jednom.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
03 Apr 2026, 15:25
A ljubavni zivot uopste,hoce li biti sta za ozbiljno?☺️Ili treba detaljna obrada.Hvala jos jednom.
Ne može se zaključiti šta će se dešavati u ljubavi samo na osnovu solara. Prosto je previše malo informacija. Ovde vidim da će biti promenljivo...ipak je potrebno uraditi malo detaljnije
Davor

Poruka od Davor »

Pozdrav, bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao. Rodjen sam 2. decembar 1988 godine, 08:35 ujutro, Banja Luka BiH.
Situacija je ovakva. 29. decembra 2025 godine na posao je dosla nova zena koja mi se tajno svidja. Ona je od mene starija osam godina. U prvoj sedmici marta 2026 sam ja njoj postao sef na poslu. Ima li sanse da se nesto razvije tu? Nisam bas zaljubljive prirode u smislu da mi se svidi svaka zena koju sretnem ali za ovu osjecam nesto neobicno. Ono amaterski sto sam primjetio a ne znam sta je u svemu bitno da je dok se sve ovo desava tranzitni jupiter u mojoj sedmoj kuci a progresivna venera usla u prvu kucu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Davor piše:
05 Apr 2026, 09:17
Pozdrav, bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao. Rodjen sam 2. decembar 1988 godine, 08:35 ujutro, Banja Luka BiH.
Situacija je ovakva. 29. decembra 2025 godine na posao je dosla nova zena koja mi se tajno svidja. Ona je od mene starija osam godina. U prvoj sedmici marta 2026 sam ja njoj postao sef na poslu. Ima li sanse da se nesto razvije tu? Nisam bas zaljubljive prirode u smislu da mi se svidi svaka zena koju sretnem ali za ovu osjecam nesto neobicno. Ono amaterski sto sam primjetio a ne znam sta je u svemu bitno da je dok se sve ovo desava tranzitni jupiter u mojoj sedmoj kuci a progresivna venera usla u prvu kucu.
DavorWRIGC4.JPG
DavorWRIGC4.JPG (92.3 KiB) Pregledano 622 puta
Dragi Davore,
to si lepo primetio. Mene interesuje imamo li makar njen datum rođenja? Jasno ti je da je sa starijim ženama teže za ovaj horoskop jer prirodno stoje mlađe žene....
Pošalji Odgovor