Draga Anđela,
zanima me je li moguća selidba za mjesec ili dva odnosno kad je realno očekivati.Zgrada će imati popravke pa me zanima i kako ću proći u svemu tome u smislu hoću li biti negdje podstanar, hoće li mi netko pomoći,i sl.
13.02.1971. Zagreb 14,40 sati
Hvala
Astrologija
Re: Astrologija
Draga Anđela,molim Vas odgovor da li ću se kroz mjesec -dva morati seliti ili točnije kada bi mogla biti selidba.Da li ću biti podstanar,hoće li mi tko pomoći i sl., uglavnom,kako će se promjena razvijati.
13.02.1971.u 14,40 sati Zagreb
Hvala!
13.02.1971.u 14,40 sati Zagreb
Hvala!
Draga Anđela,
Da li bi mogla da mi kažeš nešto na temu ljubavnog života, nekretnine i da li će biti povoljno finansijsko stanje. Kao i to, da li dolazi "moje vreme"? Da li ću biti opištenija,srećnija?
Puno ti hvala za odgovor, cenim svaki tvoj trud.
20.08.1991. 19:30 B.Topola
Partner : 29.09.1988. B.Topola ( ako ti treba zbog poređenja na emotivnom polju)
Da li bi mogla da mi kažeš nešto na temu ljubavnog života, nekretnine i da li će biti povoljno finansijsko stanje. Kao i to, da li dolazi "moje vreme"? Da li ću biti opištenija,srećnija?
Partner : 29.09.1988. B.Topola ( ako ti treba zbog poređenja na emotivnom polju)
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Blanchett,
Vaš je solarni povratak tako postavljen da ukazuje na mogućnost problematičnih okolnosti i nevoljne moguće selidbe do perioda oktobra meseca. Okolnosti su nezgodne i nestabilne, ali Vas bodrim činjenicom da će period nakon oktobra meseca biti daleko bolji od trenutnog. Bitno je da se ne brinete, sve i da se preselite, idete na bolje.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Anđela,molim te da mi odgovoriš kad stigneš. Puno ti hvala i svaku tvoju reč i više nego cenim! Hvala!!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Ellis,Ellis piše: ↑24 Jul 2026, 07:23Draga Anđela,
izvinjavam se na ovolikom kašnjenju. Ne vidim na vreme i baš mi je žao zbog toga. Uglavnom, u vašem je slučaju specifična situacija vezana za polje partnerskih odnosa malo specifična. Generalno, imate mogućnost sreće kasnije jer sama po sebi znate da izaberete i dobro analizirate pre izbora. Imate mogućnost i potomstva malo kasnije u životu odnosno upravo u okviru ovih dve do tri godine. Međutim, usled kompleksnosti pitanja koje ste postavili bilo bi potrebno više vremena i prediktivnih tehnika da sagledam situaciju i šta očekivati. Što se partnera tiče, potreban je makar podznak ili vreme rođenja pa da se uradi uporedni horoskop, jer mu je pozicija Meseca takva da može biti u dva različita znaka što drastično menja odnos. Ovako gledano, Sunce mu je u vašoj sedmoj kući što ukazuje na mogućnost dužeg odnosa pa i bitnog partnerskog odnosa. Venera mu je na Vašem Descendentu što je jasni znak za ljubav i potencijalno dobru vezu ali to je sve što mogu videti na brzaka..
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor