Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Blanchett

Re: Astrologija

Poruka od Blanchett »

Draga Anđela,
zanima me je li moguća selidba za mjesec ili dva odnosno kad je realno očekivati.Zgrada će imati popravke pa me zanima i kako ću proći u svemu tome u smislu hoću li biti negdje podstanar, hoće li mi netko pomoći,i sl.
13.02.1971. Zagreb 14,40 sati
Hvala
Blanchett

Poruka od Blanchett »

Draga Anđela,molim Vas odgovor da li ću se kroz mjesec -dva morati seliti ili točnije kada bi mogla biti selidba.Da li ću biti podstanar,hoće li mi tko pomoći i sl., uglavnom,kako će se promjena razvijati.
13.02.1971.u 14,40 sati Zagreb
Hvala!
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
Da li bi mogla da mi kažeš nešto na temu ljubavnog života, nekretnine i da li će biti povoljno finansijsko stanje. Kao i to, da li dolazi "moje vreme"? Da li ću biti opištenija,srećnija?
Puno ti hvala za odgovor, cenim svaki tvoj trud.
20.08.1991. 19:30 B.Topola
Partner : 29.09.1988. B.Topola ( ako ti treba zbog poređenja na emotivnom polju)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Blanchett piše:
20 Jul 2026, 17:24
Draga Anđela,molim Vas odgovor da li ću se kroz mjesec -dva morati seliti ili točnije kada bi mogla biti selidba.Da li ću biti podstanar,hoće li mi tko pomoći i sl., uglavnom,kako će se promjena razvijati.
13.02.1971.u 14,40 sati Zagreb
Hvala!
BlanchettW2JAAAACAAC4.JPG
BlanchettW2JAAAACAAC4.JPG (108.87 KiB) Pregledano 453 puta
Draga Blanchett,
Vaš je solarni povratak tako postavljen da ukazuje na mogućnost problematičnih okolnosti i nevoljne moguće selidbe do perioda oktobra meseca. Okolnosti su nezgodne i nestabilne, ali Vas bodrim činjenicom da će period nakon oktobra meseca biti daleko bolji od trenutnog. Bitno je da se ne brinete, sve i da se preselite, idete na bolje.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,molim te da mi odgovoriš kad stigneš. Puno ti hvala i svaku tvoju reč i više nego cenim! Hvala!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ellis piše:
24 Jul 2026, 07:23
Draga Anđela,
Da li bi mogla da mi kažeš nešto na temu ljubavnog života, nekretnine i da li će biti povoljno finansijsko stanje. Kao i to, da li dolazi "moje vreme"? Da li ću biti opištenija,srećnija?
Puno ti hvala za odgovor, cenim svaki tvoj trud.
20.08.1991. 19:30 B.Topola
Partner : 29.09.1988. B.Topola ( ako ti treba zbog poređenja na emotivnom polju)
EllisWRIGC1.JPG
EllisWRIGC1.JPG (93.57 KiB) Pregledano 390 puta
Draga Ellis,
izvinjavam se na ovolikom kašnjenju. Ne vidim na vreme i baš mi je žao zbog toga. Uglavnom, u vašem je slučaju specifična situacija vezana za polje partnerskih odnosa malo specifična. Generalno, imate mogućnost sreće kasnije jer sama po sebi znate da izaberete i dobro analizirate pre izbora. Imate mogućnost i potomstva malo kasnije u životu odnosno upravo u okviru ovih dve do tri godine. Međutim, usled kompleksnosti pitanja koje ste postavili bilo bi potrebno više vremena i prediktivnih tehnika da sagledam situaciju i šta očekivati. Što se partnera tiče, potreban je makar podznak ili vreme rođenja pa da se uradi uporedni horoskop, jer mu je pozicija Meseca takva da može biti u dva različita znaka što drastično menja odnos. Ovako gledano, Sunce mu je u vašoj sedmoj kući što ukazuje na mogućnost dužeg odnosa pa i bitnog partnerskog odnosa. Venera mu je na Vašem Descendentu što je jasni znak za ljubav i potencijalno dobru vezu ali to je sve što mogu videti na brzaka..
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pošalji Odgovor