Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Senjora93 piše:
15 Jan 2023, 16:37
Najlepše Vam hvala na odgovoru. Tada,kada sam bila kod nje,bila sam trudna,a nisam htela da joj kažem,ona to nije videla,nije rekla ništa u vezi dolaska deteta,trudnoća je bila mala,sa tim detetom sam imala jedan zahvat koji je nosio rizik od pobačaja. Sve bilo u redu na kraju. Sada sam majka dvoje dece i verujte mi da me te njene reči proganjaju. Što se tiče mog i suprugovog odnosa u braku,sve je nekako hladno i loše,imali smo jako puno svadja i čak vrste nasilja u prošlosti,sada je naš odnos ništa posebno (nema pažnje,lepih reči,vremena provedenog zajedno,čak i sa decom izuzetno malo vremena provodi itd).
Draga moja,
niko živi sem ultrazvuka ili testa iz krvi ne može znati jesi li ili nisi trudna. Zašto svi mislite da bilo ko ima bilo kakve nadprirodne moći? To ne postoji veruj mi. NIti ti bilo ko tako nešto sme reći. Vidiš li ti kako te programirala?! Da se stalno brineš oko dece umesto opustiš i uživaš sa njima. Posveti im se maksimalno a sa mužem probaj na bračnu terapiju . I molim te, zaboravi tu priučenu i zlonamernu ženu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milamila piše:
15 Jan 2023, 14:10
Zdravo Andjela, htela bih pitati u vezi ljubavi. Moj datum je 4.7.95 u 11:55 Podgorica, a konkretno bih pitala da li u ce nekoj bliskoj buducnosti biti promena na ljubavnom planu dugo sam sama. Hvala Vam puno
milamilaWRIGC1.GIF
milamilaWRIGC1.GIF (117.75 KiB) Pregledano 1363 puta
Draga milamila,
bez prediktivnih tehnika ja zaista malo ili ništa ne mogu. Ja samo vidim da ti jeste teško iz više razloga. Prvi je dosta kritičnih stepenoma u horoskopu pritom Venera na visokom stepenu znaka Blizanaca. Prvo je potrebno da zaista utvrdiš šta je ono što je tebi potrebno što svakako nije prilagođavanje muškarcima da bi se veza ostvarila. Drugo, tretnutno imamo kretanje Saturna kroz tvoju petu kuću što su ljubavni izazovi. Ipak, kroz sedmu kuću ide Jupiter što ukazuje na mogućnost novih prilika, ali sve je ovo suviše uopšteno jer je sagledavanje iz natala nedovoljno
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
16 Jan 2023, 08:18
Goca piše:
15 Jan 2023, 12:25
Andjela Kostic piše:
15 Jan 2023, 09:12
Drgi svi,
Možete pitati šta god vam volja slobodno. Nema limita za stvari koje se jasno iz natala vide. Problem je kad su pitanja vezana za prediktivne tehnike...
Deca se iz karte gledaju kroz Merkura kao esencijalnog signifikatora dece, kroz 5.kuću, kuću dece, sedmu za drugo dete, 8.kuću koja govori o toku trudnoće, dispozitore, kada je pozicija izazovna i sve to treba pretočiti u priču. Ukoliko želiš postavi podatke pa ću i tebi kao i njoj odgovoriti
28.08.1977.Knin,Hrvatska, 17:30h.
GocaWRIGC1.JPG
Merkur, esencijalni signifikator dece u znaku svoga sedišta, u sedmoj kući (dete najverovatnije iz prvog braka jer je 7. kuća kuća prvog braka), ali u kvadratu sa NEptunom u 11 te nekad smeta razvoju društvenih događaja na ličnom nivou (odricanje zbog deteta). Takođe vladar pete kuće, te je moguće više od dvoje dece zbog Jupitera koji ovde u pet daje mnoštvo. Prvo dete sportista (Mars u Blizancima) ili vrlo inteligentno ali nesmotreno, prebrzo te trči pred rudu. Drugo dete (opis iz sedme kuće, inteligentno ali ima mogućnost problema ega, unutrašnje nesigurnosti (Sunce u sedam opozicija Mesec, različite energije da povuče od oca i majke)....ovo je samo materinski kod, ono što ti nosiš. Dete svakako svako ima svoj horoskop
Hvala na odgovoru. Zar Neptun nije u 10 kući? Izgleda da kod mene natalna karta uopste ne radi. Niti je bilo prvog braka a ni djece, a drugi još ni na vidiku. :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jeste Goco. U pravu si. Ali svejedno, ovde su samo potencijali, osnovni materinski kod za decu. To ne znači da će deca biti rođena, to zavisi naravno i od građenja odnosa i od toga na kakve prepreke osoba nailazi prilikom upoznavanja. Za decu je potreban odnos. Stoga, ja sam napisala kako se posmatraju deca u natalu, a od toga je nezavisno hoće li neko uopšte dobiti decu ili se odlučiti da ih nema....u tvojoj karti postoje verovatno i druge prepreke koje je trebalo razrešavati ali ja se stvarno nisam bavila detaljnijom analizom...
Anasavić
Mesto: Osijek

Poruka od Anasavić »

Poštovani zanima me polje ljubavi u ovoj solarnog godini
Evo solarna karta https://imgur.com/a/NfNNuFo a evo i natalna karta https://imgur.com/a/BZZSlfB
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
16 Jan 2023, 14:32
Jeste Goco. U pravu si. Ali svejedno, ovde su samo potencijali, osnovni materinski kod za decu. To ne znači da će deca biti rođena, to zavisi naravno i od građenja odnosa i od toga na kakve prepreke osoba nailazi prilikom upoznavanja. Za decu je potreban odnos. Stoga, ja sam napisala kako se posmatraju deca u natalu, a od toga je nezavisno hoće li neko uopšte dobiti decu ili se odlučiti da ih nema....u tvojoj karti postoje verovatno i druge prepreke koje je trebalo razrešavati ali ja se stvarno nisam bavila detaljnijom analizom...
Hvala na odgovoru, jako lijepo ti to objasniš, ne znam šta znači što je Merkur retrogradan a i vladar pete kuće još je i u umetnutom znaku i aspekti mu nisu dobri.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
20 Jan 2023, 06:03
Andjela Kostic piše:
Hvala na odgovoru, jako lijepo ti to objasniš, ne znam šta znači što je Merkur retrogradan a i vladar pete kuće još je i u umetnutom znaku i aspekti mu nisu dobri.
Znаče problemi u signifikaciji svega što Merkur predstavlja ali ne i konačni ishodi. Dakle, Merkur je signifikator kraćih putovanja, komunikacije, dece, kratkoročnih kredita, prijatelja, mlađih krvnih srodnika..... i sad se gleda čime sve vlada.
I sada, u tvom slučaju vidimo da je retrogradni (što samo znači da će u periodu retrogradnosti ispuniti svoje pravo natalno dejstvo) pa će donositi nesporazume i probleme sa ljudima na poslu (ima kvadrat sa Neptunom iz 10), nerazumevanje sa okolinom u kojoj se živi. Dakle praviće problem na svim vidovima odnosa. Dakle, odnos je problem broj jedan. Pritom je u uklještenom znaku ali svoga sedišta. Znači da je dovoljno jak da ipolji prvo dejstvo na partnerskim odnosima, odnosno kako vlada i petom kućom - ljubavnim vezama koje će biti komplikovane , sa pogrešnim čovekom na početku (Mars u Blizancima aflikovan - lažov, prevarant, jedno misli drugo radi treće govori). Dakle, u startu, ako bi osoba prevazišla tako što i ušla u brak koji je normalan, razuman, gde postoji dobar odnos možemo vršiti procenu vezanu za decu ako me razumeš? I sad, zbog pozicije Sunca recimo da se našao ugledan, stabilan čovek, koji je bio neko i nešto, napravio nešto sam, onda bi smo gledali šta se dešava i sa njegovim natalom, odnosno natalnom postavkom za decu i kako se tu očinski kod vidi. E tek nakon toga bi smo mogli zaključiti da postoji problem sa decom (aflikovani Merkur i cela priča) ali da će žive dece ipak biti jer je planeta u sedištu ma koliko oštećena dovoljno jaka da istera svoje pozitivne efekte
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
20 Jan 2023, 10:19
Goca piše:
20 Jan 2023, 06:03
Andjela Kostic piše:
Znаče problemi u signifikaciji svega što Merkur predstavlja ali ne i konačni ishodi. Dakle, Merkur je signifikator kraćih putovanja, komunikacije, dece, kratkoročnih kredita, prijatelja, mlađih krvnih srodnika..... i sad se gleda čime sve vlada.
I sada, u tvom slučaju vidimo da je retrogradni (što samo znači da će u periodu retrogradnosti ispuniti svoje pravo natalno dejstvo) pa će donositi nesporazume i probleme sa ljudima na poslu (ima kvadrat sa Neptunom iz 10), nerazumevanje sa okolinom u kojoj se živi. Dakle praviće problem na svim vidovima odnosa. Dakle, odnos je problem broj jedan. Pritom je u uklještenom znaku ali svoga sedišta. Znači da je dovoljno jak da ipolji prvo dejstvo na partnerskim odnosima, odnosno kako vlada i petom kućom - ljubavnim vezama koje će biti komplikovane , sa pogrešnim čovekom na početku (Mars u Blizancima aflikovan - lažov, prevarant, jedno misli drugo radi treće govori). Dakle, u startu, ako bi osoba prevazišla tako što i ušla u brak koji je normalan, razuman, gde postoji dobar odnos možemo vršiti procenu vezanu za decu ako me razumeš? I sad, zbog pozicije Sunca recimo da se našao ugledan, stabilan čovek, koji je bio neko i nešto, napravio nešto sam, onda bi smo gledali šta se dešava i sa njegovim natalom, odnosno natalnom postavkom za decu i kako se tu očinski kod vidi. E tek nakon toga bi smo mogli zaključiti da postoji problem sa decom (aflikovani Merkur i cela priča) ali da će žive dece ipak biti jer je planeta u sedištu ma koliko oštećena dovoljno jaka da istera svoje pozitivne efekte
Ovo što si napisala za Merkura je sve istina, odnosi sa bilo kim su problem ali bukvalno. Svi kao da me pogrešno shvataju ili ja njih. S obzirom da ovog pogrešnog čovjeka nije ni bilo nadam se da se sad gleda drugi brak za osobe koje su prešle 45 godinu.
Još jednom hvala na odgovoru i objašnjenju.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tako je.
Gleda se deveta kuća i predispozicije. Ipak, svako dobije neko otežanje koje treba da reši. Kad rešiš pitanje stava prema muškarcima što verovatno jesi, imaćeš mnogo više prilika
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo.Da li ce mi ljubavni zivot krenuti na bolje?13.04.1986 10.15 Pljevlja
Pošalji Odgovor