Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
SeverinOlivera

Re: Astrologija

Poruka od SeverinOlivera »

Draga Anđela,
Molim te da pogledaš detetu srednja škola u koju kreće prekosutra šta mogu da očekujem da će biti. Imala je jako loš period prosto zabrinjavajući za sve nas. Rođena je 26.05.2008 u 15 i 32 u Novom Sadu. Da li će joj biti ok sredina promena lošeg razreda i društva ili će biti za nju bolje da se negde prebaci i promeni sredinu u kojoj živi.
Hvala unapred
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
30 Avg 2023, 16:06
Nina piše:
30 Avg 2023, 11:21
Andjela Kostic piše:
30 Avg 2023, 08:51

Astrolozi su ranije poziciju Plutona u četvrtoj kući zvali "prokletstvo" popularno. Ovo je znak da si u genetici predaka (obzriom da je u Vagi) imala osobu koja je pravila probleme ljudima, koja je ljudima činila nažao. Zato ćeš ti imati sada zadatak da se prilagođavaš i rešavaš pitanja odnosa sa nezgodnim ljudima koji ti u život ulaze. Takođe porodica bi mogla imati problema nakon nečije smrti (problem nasleđa i slično) ali ništa drugo sem toga ovde se ne vidi. Vidi se dosta svađa, ali više strastvenih i konsktruktivnih između članova porodice....
Ovdje si Anđela ali skoro pa bukvalno sve pogodila. U život mi stalno ulaze takvi ljudi sa kojima teško mogu uspostaviti dobar odnos, o nasljedstvu da i ne govorim, ono nikako da se riješi još od mog djeda. Da li se to "prokletstvo" skida sa vremenom ili ne?
Kako činimo dobra dela, naročito bez razloga, podržavamo ljude i činimo ih srećnijim, tako "spiramo" sa sebe "prokletstvo" tu negativnu energiju koju smo dobili sa precima. Pročitaj nastavak vezan za sve ispod
Hvala na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

SeverinOlivera piše:
30 Avg 2023, 20:01
Draga Anđela,
Molim te da pogledaš detetu srednja škola u koju kreće prekosutra šta mogu da očekujem da će biti. Imala je jako loš period prosto zabrinjavajući za sve nas. Rođena je 26.05.2008 u 15 i 32 u Novom Sadu. Da li će joj biti ok sredina promena lošeg razreda i društva ili će biti za nju bolje da se negde prebaci i promeni sredinu u kojoj živi.
Hvala unapred

Draga Olivera,
ima stvari koje astrologija može a koje i ne može i šta se majci sme reći a šta ne. Ipak, ono što smem reći jeste da će period srednje škole za nju biti promena, ali odvajanje od društva neće rešiti njen primarni problem. Ona ga u sebi nosi, i samim tim iz okoline privlači okolnosti. Godina je zatvorena, period sredine godine koji je sad naročito osetljiv. Ipak, ono što svakako mogu reći jeste da bi period za oko dve do dve ipo godine za nju mogao biti bolji....pogledala sam sve točkove, i ubacila ih na trenutak a onda ukapirala da je devojčica maloletna te sam ih izbrisala.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Strelac

Poruka od Strelac »

Labella piše:
18 Apr 2023, 11:11
Andjela Kostic piše:
18 Apr 2023, 08:31
Labella piše:
17 Apr 2023, 16:00
Draga Andjela, moja retro Venera je na 19 stepenu u 6.kuci. Moja 7.kuca je na 23 stepenu.
Da li se moja Ve analizira tad za obe kuce, ili ne? Koliki je orb. za polozaj planete na ulazu u narednu natalnu kucu?

Hvala ☺️
LabellaWRIGC2.JPG

Draga
u tvom se slučaju prvo mora odraditi ozbiljna rektifikacija horoskopa jer smo već pričale na temu samog vremena rođenja te je situacija malo komplikovanija. takođe, pozicija planete po pravilu deluje do 3.5 stepeni orbisa na sledeću kuću, ukoliko se planeta nalazi blizu sledeće kuće. Međutim, uzima se u obzir i orbis od 4 stepena pa i više samo ukoliko planeta ima direktne veze sa tom sledećom kućom. Dakle, priča je pojedinačna i zavisiće od konkretnog natala. U tvom slučaju Venera vlada Zenitom i poljem ljubavi a dispozitor je upravo vladar sedme kuće te veza postoji. Ipak, gledano ovako, sve i da je vrh kuće na 24. stepena, ova Venera pokazuje nestabilnosti i kratke ljubavne veze, naročito preko posla ili mesta gde se radi. U slučaju da je bliže sedmoj kući pokazivaće i prvi totalno nestabilan odnos i preko njega lične probleme što u stvari tebi ne ide u prilog jer će samo pojačati dejstvo na sedmu kuću koja traži stabilnost i sigurnost
Hvala draga Andjela, meni ljubav nije sretna oblast. ☺️💞
Kopirala sam post zbog ove rektigikacije ,jer ja bih rekla da moje vreme nije tacno.Sedamdesetih se se sve zaokruzivalo meni pise u 8 i 30 i u podznaku na 3 stepenu jarca ali ako promenim vreme jer mislim da je ranije onda sam strelac. I sad nisam pametna sta da radim.Na nekom sajtu nadjoh za to ali kada gledam progresije tipa za svadbu,rodjenje dece,nesto se uklapa ali nesto ne.Tu sam vec zbunjena ,da li se one progresije uklapaju uvek na tim bitnim datumima nasim ili ne uvek.Ako moze pomoc,hvala od ❤
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Strelac,
rektifikacija se radi na osnovu najmanje 9 bitnih događaja, horoskpa najbljižih krvnih srodnika. Koje god vreme da piše ili stoji, uglavnom se utvrdi mnogo brže preko ovih potrebnih podataka.
Kreni redom, prvo od oca i majke, sestre, braće, dece, jer je uvek orbis 2 do 3. Napiši mi 9 bitnih datuma događaja, napiši mi tretirano vreme, upisano vreme u krštenici i odradiću rektifikaciju ovako
Strelac

Poruka od Strelac »

Andjela Kostic piše:
02 Sep 2023, 16:52
Labella ili Strelac?
Strelac
Strelac

Poruka od Strelac »

Andjela Kostic piše:
Draga Strelac,
rektifikacija se radi na osnovu najmanje 9 bitnih događaja, horoskpa najbljižih krvnih srodnika. Koje god vreme da piše ili stoji, uglavnom se utvrdi mnogo brže preko ovih potrebnih podataka.
Kreni redom, prvo od oca i majke, sestre, braće, dece, jer je uvek orbis 2 do 3. Napiši mi 9 bitnih datuma događaja, napiši mi tretirano vreme, upisano vreme u krštenici i odradiću rektifikaciju ovako
Evo
Marta 1977.umro mi je brat star 3 meseca od decijeg frasa( za mesec nisam sigurna ,april ili maj)
2.09. 1982. Selidba iz sela u grad i ujedno promena skole.
Oktobra 1989. Imala operaciju slepog creva.
25.7.1999. Moja svadba
12.8.1999.rodjenje prvog deteta a ja jedva ostala ziva bukvalno.
23.9.2005. Rodila blizance carskim putem.
Sredinom juna 2007. Umrla mi je majka
23 marta 2008 umrla mi je baka(ona me cuvala).
29.avgusta 2019. Umro mi je otac.
Moj datum 10.12.1974. Pise u 8 i 30 pre podne Subotica.
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan zanima me kad mi stoji posao neki 01.12.1992. 22:15 Osijek
Anđela

Poruka od Anđela »

Draga Anđela, interesuju me trenutni ljubavni aspekti.
Rođena sam 1.10.1996 u 13:15h u Nišu
Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Strelac piše:
02 Sep 2023, 17:05
Andjela Kostic piše:
Draga Strelac,
Evo
Marta 1977.umro mi je brat star 3 meseca od decijeg frasa( za mesec nisam sigurna ,april ili maj)
2.09. 1982. Selidba iz sela u grad i ujedno promena skole.
Oktobra 1989. Imala operaciju slepog creva.
25.7.1999. Moja svadba
12.8.1999.rodjenje prvog deteta a ja jedva ostala ziva bukvalno.
23.9.2005. Rodila blizance carskim putem.
Sredinom juna 2007. Umrla mi je majka
29.avgusta 2019. Umro mi je otac.
Moj datum 10.12.1974. Pise u 8 i 30 pre podne Subotica.
StrelacW3JAJAACAACAAC1.JPG
StrelacW3JAJAACAACAAC1.JPG (44.58 KiB) Pregledano 1451 put
Draga Strelac,
izuzetno mi je žao što si uglavnom bitne događaje vezivala za smrt bližnjih a nema podataka tačnih vremena rođenja dece. Iz ovog zaključujem sledeće:

Marta 1977.umro mi je brat star 3 meseca od decijeg frasa( za mesec nisam sigurna ,april ili maj) - ti si tada imala oko 2.5 godine, nešto manje od toga, te se Asc pomera iz Jarca ka dvanaestoj kući za oko 2stepena i 40 minuta (nešto više gore dole ali to mora da se ozbiljno utvrđuje gledajući i progresije i direkcije i svašta drugo)
2.09. 1982. Selidba iz sela u grad i ujedno promena skole.- Ova se selidba vidi kroz orbisni luk Zenita i Urana na Mesec, to je bila nekakva nagla selidba ili si prosto bila uznemirena, nije ti pala naročito.
Oktobra 1989. Imala operaciju slepog creva. - Saturn od Descendenta upravo je toliko pomeren sa ovim pretpostavljenim vremenom
25.7.1999. Moja svadba - Svadba se vidi kroz Veneru i nema veze puno sa rektifikacijom, udala si se za momka koga si volela, bila zaljubljena - Veneru. Ona stoji na sličnom stepenu.
12.8.1999.rodjenje prvog deteta a ja jedva ostala ziva bukvalno.- isto ta Venera iz 12. Verujem da je bilo očajno naročito što je Pluton u kvadratu sa istom.
23.9.2005. Rodila blizance carskim putem. - opet prvi stepen Zenita ali i Blizanci u drugom delu pete kuće, dakle ne računa se, sem ako pošalješ vreme prvorođenog
Sredinom juna 2007. Umrla mi je majka - e ovde sam postavila solar. U sredini solara je Mesec upravo što može značiti da je vreme skoro pa pogođeno ako ne i tačno.
29.avgusta 2019. Umro mi je otac. - Ovde sam takođe postavila solar i opet, negde više u drugoj polovini vidi se mogućnost problema ocu što ukazuje da je opet vreme jako blizu ili je upravo to.
Ovo se zove osnovna rektifikacija. Za najpreciznije potrebno je najmanje oko 4 sata rada ali ovo će ti biti sasvim dovoljno nadam se.
Pošalji Odgovor